![]() |
Re: Discutii Diverse Intre Useri
Quote:
|
Pff..nu se poate pune mai tarziu cu cateva zile?Mi-ar face placere sa vin si eu, dar numa prin 19-20 o sa ajung.
|
cu parere de rau nu se poate.....totul e deja stabilit, pregatirile sunt pe final, s a depus mult efort pt a ajunge in stadiul asta, aprobari de la primarie, politie, pompieri etc.....nu e doar asa o joaca, v a fi un concert rock cu multe formatii din tara, plaja, gratare, bauturi, demonstratii pe 2 roti, drift si multe altele
|
Imi pare rau ca nu ajung...poate ne intalnim si dupa 20, cine stie, mi-ar face placere.
|
poate vei fi prezent la urmatorul eveniment de acest gen.....noi incercam sa avem cat mai multe in acest an si in Alexandria, Rosiori, Videle si Zimnicea
|
Quote:
Pai si de ce nu ai facut un topic special pe acest forum sa inviti si ceilalti posesori de bmw uri ? Asa vin masini doar de la noi din judet , restul din tara nu stiu nimic . |
Quote:
|
Quote:
|
eu nu stiu cine a organizat anul trecut treaba asta, stiu ca atunci cand a fost intalnirea in alexandria am fost prezent, nu aveam masina in acel moment, iar la turnu anul trecut nu ma invitat nimeni, nu mi a zis nimeni nimic, ca daca imi spunea si mie cineva asa fara bari fara parbriz veneam, nu stiu si nu ma bag in discutiile voastre ce a fost intre voi acolo, ca sa numai spun ca nici la bmw experience nu am fost invitat in 2010 daca stiam veneam de la mare numai sa particip dar nimeni nu mi a zis nimic.....au fost discutii multe pe tema asta ca sunt doritori si pasionati care nu ii baga nimeni in seama in schimb sunt chemati alti care fac ce fac si o dau in barci pe la intalniri
|
Cred ca ajung si eu pe acolo .Daca ziceti ca se poate si cu alte marci ? inca o intrebare cine organizeaza , marius SAM e pe
acolo |
Se mai fac ceva intalniri sau vreo iesire ceva?Maine intre 1și4 o sa fiu prin alexandria,poate iasa cineva pe undeva,sau prin turnu daca e,la mine la sat e plictiseala mare...asa mai stam la o vorba ceva.
|
Nimeni nimic?
|
Quote:
|
Quote:
|
si luna aceasta,de zilele alexandriei(ultimul weekend din luna august) este in discutie sa mai fie ceva organizare,dar sa poarte o discutie cu primaria sa vada ce locatie ne pun la dispozitie.
|
| All times are GMT +2. The time now is 03:47. |
- Copyright 2026 4Tuning