Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Teleorman (https://forum.4tuning.ro/656-teleorman.html)
-   -   Discutii Diverse Intre Useri (https://forum.4tuning.ro/656-teleorman/38691-discutii-diverse-useri.html)

TR_00_ANN 04-07-12 20:01

Re: Discutii Diverse Intre Useri

Quote:

Originally Posted by alynex (Post 5088955)
Cand se mai face o intalnire de BMW-uri si nu numai Teleorman?Eu de prin 20 o sa fiu in judet si mi-ar face placere sa facem o intalnire multi, multi, multi:lol::lol:.

intalnirea bmw are loc luna aceasta, incepand cu data de 13-15 in Turnu Magurele, nu inseamna ca accesul posesorilor de alte marci este interzis dar evenimentul este in special pentru posesorii de bmw uri....cei interesati sa lase un pm

alynex 05-07-12 00:47

Pff..nu se poate pune mai tarziu cu cateva zile?Mi-ar face placere sa vin si eu, dar numa prin 19-20 o sa ajung.

TR_00_ANN 05-07-12 01:28

cu parere de rau nu se poate.....totul e deja stabilit, pregatirile sunt pe final, s a depus mult efort pt a ajunge in stadiul asta, aprobari de la primarie, politie, pompieri etc.....nu e doar asa o joaca, v a fi un concert rock cu multe formatii din tara, plaja, gratare, bauturi, demonstratii pe 2 roti, drift si multe altele

alynex 05-07-12 01:57

Imi pare rau ca nu ajung...poate ne intalnim si dupa 20, cine stie, mi-ar face placere.

TR_00_ANN 05-07-12 10:47

poate vei fi prezent la urmatorul eveniment de acest gen.....noi incercam sa avem cat mai multe in acest an si in Alexandria, Rosiori, Videle si Zimnicea

Daniel_Toa 05-07-12 18:45

Quote:

Originally Posted by TR_00_ANN (Post 5090827)
cu parere de rau nu se poate.....totul e deja stabilit, pregatirile sunt pe final, s a depus mult efort pt a ajunge in stadiul asta, aprobari de la primarie, politie, pompieri etc.....nu e doar asa o joaca, v a fi un concert rock cu multe formatii din tara, plaja, gratare, bauturi, demonstratii pe 2 roti, drift si multe altele

Pai si de ce nu ai facut un topic special pe acest forum sa inviti si ceilalti posesori de bmw uri ? Asa vin masini doar de la noi din judet , restul din tara nu stiu nimic .

TR_00_ANN 05-07-12 19:27

Quote:

Originally Posted by Daniel_Toa (Post 5091715)
Pai si de ce nu ai facut un topic special pe acest forum sa inviti si ceilalti posesori de bmw uri ? Asa vin masini doar de la noi din judet , restul din tara nu stiu nimic .

pt ca discutia despre acest eveniment a avut loc pe un alt forum unde sunt numai posesori de bmw uri si acolo s a facut public evenimentul, si au anuntat prezenta mai multi posesori de bmw uri din tara, prezenta lor ca si anul trecut este sa incurajeze astfel de intalniri, problema a fost ca nu puteam organiza ceva foarte mare cum sunt tuning days in orasele mari, fara ajutorul autoritatilor care au fost de acord pana la o limita, de aceea nu putem ridica stafeta, vad e esti posesor bmw nu cred ca nu ai stiut de eveniment, de pagina pe fb unde se face public evenimentul, suntem la incepul pot spune cu astfel de evenimente si daca sunt alti care pot face mai multe decat noi il poftim sa faca

Daniel_Toa 06-07-12 19:39

Quote:

Originally Posted by TR_00_ANN (Post 5091771)
pt ca discutia despre acest eveniment a avut loc pe un alt forum unde sunt numai posesori de bmw uri si acolo s a facut public evenimentul, si au anuntat prezenta mai multi posesori de bmw uri din tara, prezenta lor ca si anul trecut este sa incurajeze astfel de intalniri, problema a fost ca nu puteam organiza ceva foarte mare cum sunt tuning days in orasele mari, fara ajutorul autoritatilor care au fost de acord pana la o limita, de aceea nu putem ridica stafeta, vad e esti posesor bmw nu cred ca nu ai stiut de eveniment, de pagina pe fb unde se face public evenime tul, suntem la incepul pot spune cu astfel de evenimente si daca sunt alti care pot face mai multe decat noi il poftim sa faca

Frate , anul trecut eu cu marius si cu razvan m am ocupat de tot ! Stiu mai bine ca tine cum sta treaba . Ma ocupam si anul asta , dar m a deranjat o chestie de anul trecut , iar anul asta nici marius , nici razvan nu a avut bunavointa , sa ma sune sa imi zica si mie ce au de gand sa faca anul asta .

TR_00_ANN 06-07-12 20:00

eu nu stiu cine a organizat anul trecut treaba asta, stiu ca atunci cand a fost intalnirea in alexandria am fost prezent, nu aveam masina in acel moment, iar la turnu anul trecut nu ma invitat nimeni, nu mi a zis nimeni nimic, ca daca imi spunea si mie cineva asa fara bari fara parbriz veneam, nu stiu si nu ma bag in discutiile voastre ce a fost intre voi acolo, ca sa numai spun ca nici la bmw experience nu am fost invitat in 2010 daca stiam veneam de la mare numai sa particip dar nimeni nu mi a zis nimic.....au fost discutii multe pe tema asta ca sunt doritori si pasionati care nu ii baga nimeni in seama in schimb sunt chemati alti care fac ce fac si o dau in barci pe la intalniri

noneagabriel 09-07-12 19:57

Cred ca ajung si eu pe acolo .Daca ziceti ca se poate si cu alte marci ? inca o intrebare cine organizeaza , marius SAM e pe
acolo

alynex 24-07-12 00:03

Se mai fac ceva intalniri sau vreo iesire ceva?Maine intre 1și4 o sa fiu prin alexandria,poate iasa cineva pe undeva,sau prin turnu daca e,la mine la sat e plictiseala mare...asa mai stam la o vorba ceva.

alynex 27-07-12 16:54

Nimeni nimic?

TR_00_ANN 31-07-12 18:47

Quote:

Originally Posted by alynex (Post 5117763)
Nimeni nimic?

poate daca treceai seara aveai cu cine sa stai la un chat

SAM-V8 04-08-12 20:21

Quote:

Originally Posted by Daniel_Toa (Post 5093074)
Frate , anul trecut eu cu marius si cu razvan m am ocupat de tot ! Stiu mai bine ca tine cum sta treaba . Ma ocupam si anul asta , dar m a deranjat o chestie de anul trecut , iar anul asta nici marius , nici razvan nu a avut bunavointa , sa ma sune sa imi zica si mie ce au de gand sa faca anul asta .

sal Dany! anul asta prea putin m-am implicat in organizare!edi a fost ''creierul'' sa zic asa!dupa cum bine stii,te-am sunat si ai zis ca ai ceva treaba,iar chestia care te-a deranjat anul trecut stii bine ca a fost gafa celui care a facut reportajul.imi pare rau,dar eu nu pot sa sun pe fiecare in parte si sa anunt!sun cativa si apoi fiecare sa transmita la randul lui.

SAM-V8 04-08-12 20:24

si luna aceasta,de zilele alexandriei(ultimul weekend din luna august) este in discutie sa mai fie ceva organizare,dar sa poarte o discutie cu primaria sa vada ce locatie ne pun la dispozitie.

All times are GMT +2. The time now is 03:47.

- Copyright 2026 4Tuning