![]() |
Re: Provocare!!!!(cerem revansa)
Mie nu mi se pare ok sa se utilizeze astfel de arme biologice, in primul rand este afectat mediul inconjurator, atat fauna cat si vegetatia... si doi... femeile si copii din orash nu au nicio vina sa cada victime acestui "razboi murdar" :)
|
vineri seara am asistat la o discutie fara sa stie cei cu pricina eram in spatele lor ....nuuuuuuuu si tu blondule :((((((
kidu: frate maine sau poimaine pleaca parinti de acasa :) blondu:marfa coaie inseamna ca ne destrabalam P.S. io am ramas socat .....kidu trebuie dat afara ai atrage pe toti la prostii....ori pus la colt pe coji de nuci "la colt pe coji de nuci netrebnicule sclavu izaura" |
5 Attachment(s)
Cei care sunt interesati de paintball sa dea un semn.
Am gasit unde sa mergem: terenul se afla in Baneasa langa Gradina Zoologica, in incinta Asociatiei de tir sportiv Iosif Sarbu, Tarif: 30 bani/bila.Si cateva poze de la teren... NSL Vs Vroom |
Pare destul de frumos. Alte taxe?
|
Alte taxe se pare ca numai sunt sau cel putyn pe site-ul lor nu scrie, doar cumpararea bilelor.Eventual vorbim ne hotaram si sun si fac programare...
|
tre sa mai fie o taxa.. de inciriere.... a spatiului sau cel putin a costumului... suna si intreaba
|
Quote:
CE ESTE O BILA CU VOPSEA? Paintball in traducere libera inseamna bila cu vopsea. Aceste bile cu vopsea sunt formate din gelatina, ele au o viteza maxima de 300 de picioare pe secunda (9144cm/s) sau 205 mile/h (329km/h), valori monitorizate si reglate pentru maximum de siguranta.O bila cu vopsea reprezinta o capsula rotunda si subtire de gelatina avand in interiorul ei un lichid colorat. Continutul capsulei nu este nici toxic si nici caustic fiind solubil in apa si biodegradabil. Calitatea bilelor variaza in functie de producator. Bilele sunt colorate si atunci cand un jucator este marcat (impuscat) cu o astfel de bila, se va forma pe echipamentul acestuia o pata de vopsea, indicand ca respectivul este eliminat din joc |
Quote:
|
boon ... :D terenu atunci tre sa se plateasca.. pe ora... da`le si tu un telefon si intreaba!
30bani=3 mii de lei ?! |
da golf 3 mii.. hmm trb sa fac rost de $$ .. dak fac rost ma bag si eu :))
|
Quote:
|
sau la inchisoare doftana.. 3.000 bila , echipament si arma moca , fara limita de timp .. puscaria este in localitatea doftana , aproape de campina
o poza de la inchisoarehttp://www.paintballarena.ro/images/foto/23_mare.jpg |
E prea departe mergem 100km pt. 1 ora de jok... zic ca nu are rost.parerea mea
|
Quote:
Quote:
Arata super bine la doftana slim4r5 .. dar e cam departe.. cred ca pentru inceput ar fi mai ok sa jucam prin apropiere de bucuresti... |
Deci ne bagam????Ca treb.sa sun mai din timp ca mi.a zis ka vineri si sambata s.ar putea sa mai aibe niste rezervari...
|
| All times are GMT +2. The time now is 13:00. |
- Copyright 2026 4Tuning