![]() |
Re: Club TICO
Nu, nu am demontat volanta
Am cautat tot orasu Constanta surubul de pivot inferior stanga si nu am gasit cred k pun unu de cielo pana gasesc de tico |
Fratilor cine are cartea tehnica pentr Tico plz
|
1 Attachment(s)
.................
|
Quote:
|
nu frate am schimbat semeringul de la palier "garnitura dintre ambreaj si motor asta find k pozitie de amplasare", "semeringul are rolul sa nu curga uleiu din motor" cu surubul care inpiedica sa iasa pivotul inferior e metric 10x1,25 si era filetul distrus, asta am observat knd l.am datesfacut sa pot da cv jos am demontat aproape toata partea stanga, diferenta dintre cel de cielo si cel de tico e la lungime cel de tico are 38mmsi cel de cielo are 48mm am gasit de tico pana la urma la un supra pret k asa e romanu kand te prinde la nevoie te arde
|
ZerO_CooL mersi
|
1 Attachment(s)
luats` de aici ... furaciune adaptata
ma bag si eu |
1 Attachment(s)
e sooper ok dar da-i o forma, sticker patrat ...... :lemon: nu prea merge :) incearca asha un layout, eu nu am timp acum ca imi fac speaker mounts in spate, 60 grade layout spre sofer :peace:
|
1 Attachment(s)
sau asta ...
|
Fratilor cum pun si eu o poza am o idee pentru sigla clubului
|
:lol: cand dai reply sa scrii ceva aici, dai scroll in jos frumos si vezi undeva MANAGE ATTACHMENTS, click, browse - poza si UPLOAD. Cand e gata, dai close window si SUBMIT REPLY normal. Scz de offtopic dar dak omu' are o idee buna, why not :-) hai sa vdm sigla
ps: cand ne hotaram,cine face stickerele ? |
arata bine sigla aceea :) oricum va trebui in final sa gasim o sigla pe care sa o numim sigla NOASTRA :)
|
ma bucur sa vad k sunt persoane cu inima mare dispuse sa realizeze o sigla...FELICITARI :)
|
8 Attachment(s)
Fratilor luni ma apuc de masina da.timi idei orce ideie
Care dintre poze va place mai mult desi nu sunt lucrate prea bn intelegeti voi idei. idei.. idei... idei........plz |
2 Attachment(s)
asta :lol:
nu pot sa zic ca-mi plac pozele dar incearca plasele sa fie NEGRE, iar placuta de inmatriculare sa o pui in partea de jos a barii,pe mijloc ........ (vezi tico alb) |
| All times are GMT +2. The time now is 17:12. |
- Copyright 2026 4Tuning