![]() |
Re: Gratar Pe Bune!
bai eu am auzit ca a fost portar bun si a aparat toate mingile care treceau pe langa poarta si pe celelalte le lasa sa intre...ca sa mai dea si baietii de la NSL gol :D
|
may moolte vrei sa zici Blondyy....din cate am inteles yo de ls Spiry a luat cam moolte.....Lasati-o ma baieti si pe ea ca e mik....poate va da lectii data viitoare:P:P
|
Aici nu e corect....baietii cum au vazut k avem portaritza au inceput sa-i ''Traga La Poarta'':D
|
da da da...merita pedepsiti pt discriminare
|
Quote:
|
Rusine sa va Fie....va ingramadeati care sa trageti la POARTA =))
|
tu sa taci bre nea kiwy ca stateai numai langa portarita..cum prinzi mingea sa dai gol...nu-i corect...sau iti placea poarta? :D
|
dar NSL-ul nu poate sa se planga de portar... Florica si-a facut treaba excelent ;) ... dar oricum... sa-l lasam pe golf sa ne zica scorul... ca se pricepe de minune :D ... cat despre gratar...extraordinar... macar 1 data pe luna...
|
a fost super tare!!! ;) si data viitoare va batem la fotbal :lol:
|
defapt a fost 1-1 din cate imi aduc eu bn aminte
|
a fost cam 2-1 ... dar poate ca m-am incurcat eu :P
|
:peace:Poarta poarta
|
Ati avut noroc cu Florica....k si-a facut meseria calumea....
|
a fost 4-1 dar dak arbitrul spune ca a fost 1-1...doar nu credeti ca sunteti mai destepti ca el, nu? eu sunt perfect de acord cu el (ea) :D :D :D
|
cred ca mai degreaba lui kiwy ii placea portarita nu poarta.....nu kiwy...hai zii acuma!!!
|
| All times are GMT +2. The time now is 23:18. |
- Copyright 2026 4Tuning