![]() |
Re: Focus ST vs. Astra OPC
eu unul nu mi-as lua un hot hatch sa-l modific. un hot hatch e frumos asa cum l-ai luat din showroom, parerea mea ca un GTI de exemplu trebuie sa ramana un GTI.
si la opc ce daca n-am rezerve de modificat? vreau un opc modificat, ma duc si imi iau un GTC 2.0 turbo si il modific pe ala. si daca vreti mai mult de 240cp tractiune fata bravo voua... |
deci tu daca vrei OPC modificat, iei un GTC de 2.0T, adica un OPC mai slab si il modifici? sa ajungi la OPC? deci daca vrei cocosh,nu iti iei cocosh si il faci mai tare, iei o gaina si ii pui p**a? :)))))))))))
orice hot hatch poate fi si mai hot. nu e vorba aici de modificat la exterior...sau ...de fapt ce mai ma mira..ca oricum cu siguranta in capul tau decat astea exista ..... prietene, iti spun ca uimesti tot forumul...de fapt..esti al ICSulea pe topicul asta care face asta :))) |
Rezerva exista si la OPC, MadCow are deja stage 2 ~300CP. Daca se adauga si un differential limitat, cred ca problema puterii la roata se rezolva. Ma mir ca nu l-au pus cei de la Opel din fabrica; un M32 Quaife ATB in comert e vreo 1200 de euro. Daca vreti sa vedeti cu adevarat ce ar fi putut face un OPC, uitati-va pe youtube la Astra VXR Triple8.
|
orice masina are rezerve, nu a zis nimeni ca e la maxim..dar nu crezi ca un 2.5T va avea mai multe rezerve decat un 2.0T? teoretic...ca nu stim exact toate detaliile si toate limitele motorului.
|
Teoretic, da.
|
Quote:
am spus ca daca vreau un astra modificat imi iau un GTC si il modific, nu ca sa ajung la opc, ci ca sa fac ceva diferit. de ce ti-ai lua un OPC sa-l modifici total? e o pierdere de bani |
hahahahah mai zi ..mai zi..te rog eu.... ca e bine..mai ne descretim si noi fruntile !
|
:-)))...oare chiar se intampla ceva cu astia mici ?
E grav de tot sa vorbesti fara sa gandesti... |
un test neconcludent : https://youtube.com/watch?v=dMEhUBqNQf4&feature=related
|
Quote:
Quote:
godfatherN...ce sa se intampla..termina NFS, termina strada si ajungem pe mana lor..iti dai seama.... isi iau o dacie Golan NFS style si trec ei cu 90 la ora cand vrem si noi sa trecem strada in baston... |
bogdanwrc...sa stii ca am patit o chestie de genul cu un pusti care, zambind cu gura pana la urechi facea "cerculetze" vezi doamne cu un..logan 1.6...Saraca masina...dupa ce ca...o mai si...dar asta e..:-) eu am o vorba pe care prietenii o stiu :
Unde nu-i cap...sabia nu-l taie !!! |
poluati topicul intr-un hal barbar, prea multe povestiri, offtopic !
|
Quote:
|
|
Este si la OPC...Frima EDS este tunerul oficial din cate stiu eu..Si exemplu de OPC cu 300 cp exista in Iasi..Kit de la EDS
|
| All times are GMT +2. The time now is 00:32. |
- Copyright 2026 4Tuning