Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Curse legale 402 m Bucuresti - 19 mai 2013 (https://forum.4tuning.ro/709-curse-legale-402-bucuresti-19-2013.html)
-   -   China Town Racing - 19 mai 2013 - Bucuresti (https://forum.4tuning.ro/709-curse-legale-402-bucuresti-19-2013/374267-china-town-racing-19-2013-bucuresti.html)

JDV 19-05-13 21:19

Re: China Town Racing - 19 mai 2013 - Bucuresti

Quote:

Originally Posted by david06083 (Post 5475471)

Acum are 1080 de cai? am auzit pana acum cel putin 4 variante de putere

bogdan100 19-05-13 21:20

Quote:

Originally Posted by JDV (Post 5475502)
Acum are 1080 de cai? am auzit pana acum cel putin 4 variante de putere

Scrie in descriere pe youtube : Corvette aprox 600 cai vs Audi S3 aprox 400 cai . 1080 e calitatea la video

JDV 19-05-13 21:22

Quote:

Originally Posted by bogdan100 (Post 5475504)
Scrie in descriere pe youtube : Corvette aprox 600 cai vs Audi S3 aprox 400 cai . 1080 e calitatea la video

Adevarat...imi cer scuze....m am grabit sa citesc...

JDV 19-05-13 21:25

Quote:

Originally Posted by phaeton (Post 5475510)
Baietel :)))))
Sper doar ca n-ai fost atent
Chiar mai tare decat organizarea, postul tau

Mi am cerut scuze cu un post mai sus pentru ca am fost neatent

pikayo 19-05-13 21:59

11 Attachment(s)
Niste poze facute pe fuga ... pacat fiindca am ajuns la sfarsit . :cry:

LEGAL RACING 19-05-13 22:21

Buna seara,

Dorim sa multumim partenrilor nostrii China Town , Iribis Guard Grup, 4tuning pentru sprijin in realizarea acestui eveniment se start al am intrecerilor pe distanta de 402m, in anul 2013.
Desigur dorim sa multumim si celor care au oferit premii:
- Racing Code, testari dyno
- Motul, ulei din gama 300V
- 4tuning, stikere
Dar nu in ultimul rand multumim participantilor si spectatorilor pentru ca au fost alaturi de noi si au participat la acest eveninet auto foarte deosebit de asteptat si adulat de publicul prezent.

Stim si faptul ca fiind primul eveniment pe aceasta locatie putin mai dificila nu am putut sa ne ridicam la asteptarile tuturor, dar promitem ca pe viitor vom fi atenti la ceea ce poate fi perfectat.

mecarm 19-05-13 22:38

Quote:

Originally Posted by simi00 (Post 5475411)
Sa moara mata ca nu are experienta. Tu mergi cu 50cp.(dacia)
Și ala cu 700cp și nu are experienta? Cānd o merge pe coliva lu mata cu 700cp de-abia atunci o sa aibă experienta. Taranoiule

Alo !!!Exista vreun moderator pe aici?Discutile pot fi si civilizate.

IULY-CLA 19-05-13 22:38

Vati facut de ras cu locatia parca va dadeati cu bicicletele , DRE a avut locate mult mai sigure pe aeroport-uri

liviu tex 19-05-13 22:45

Quote:

Originally Posted by IULY-CLA (Post 5475618)
Vati facut de ras cu locatia parca va dadeati cu bicicletele , DRE a avut locate mult mai sigure pe aeroport-uri

pana una alta mai arunca cate un ochi pe manualu de gramatica...nu are numai poze!

SEBASTIAN 19-05-13 23:02

Quote:

Originally Posted by IULY-CLA (Post 5475618)

Domnule pe langa ca esti agramat... cred ca nici din Tulcea nu ai iesit prea des. Dupa ce ca e sigura... la DRE a sarit si CTL afara facand masina zob si scapand ca prin urechile acului, sa nu vorbim de alta care a iesit prin gardurile laterale maturand totul in cale, noroc ca nu era public. Adevarul ca e cel mai sigur sa nu faci nimic si pe principiul asta si prezenta publicului acolo.

Probabil ca prin Bucuresti cand ai drum si vei o line de tramvai te descalti sa nu ...., dar nu-ti face griji, e multi ca tine.

T@zMania 19-05-13 23:13

Quote:

Originally Posted by TwentyOne (Post 5475330)
Ce de scuze aveti acum, nu vedeti cati nemultumiti sunt?, sau iar o sa stergeti posturile?
reveniti-va "organizatorilor", suntem in 2013, stafeta e sus de tot,

<iframe width="560" height="315" src="https://www.youtube-nocookie.com/embed/InyfDxizN9M" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

lasa-ti scuzele penibile, ca ati tras de garduri si alte cele, cand promiti ceva, faci...daca vrei sa ai cuvant mai departe

daca ce ati organizat voi se numeste cursa,ce apare in film e ''race wars''...
se spune ca intentia conteaza....asa o fi?

T@zMania 19-05-13 23:15

Quote:

Originally Posted by SEBASTIAN (Post 5475652)
Domnule pe langa ca esti agramat... cred ca nici din Tulcea nu ai iesit prea des. Dupa ce ca e sigura... la DRE a sarit si CTL afara facand masina zob si scapand ca prin urechile acului, sa nu vorbim de alta care a iesit prin gardurile laterale maturand totul in cale, noroc ca nu era public. Adevarul ca e cel mai sigur sa nu faci nimic si pe principiul asta si prezenta publicului acolo.

Probabil ca prin Bucuresti cand ai drum si vei o line de tramvai te descalti sa nu ...., dar nu-ti face griji, e multi ca tine.

sebastian draga,la dre nu a avut loc nici un accident in timpul cursei!!!
ctl a iesit de pe pista noapte la niste antrenamente si masina aia de zici tu ca a sarit prin garduri,vb lui cubanezu,stai jos,2!!!!nu a existat asa ceva!!!
fii barbat si asuma-ti raspunderea;)

dilimakess 19-05-13 23:16

T@zmania acum Sebastian a vazut cum stau lucrurile,data viitoare va lua masuri,va cauta o locatie mult mai buna,mai sigura,cu mai multe facilitati si etc..omu a incercat..a crezut ca face o treaba..dar daca nu i-a iesit...crezi ca lui ii place sa fie contestat de toata lumea si etc..e valabil pt toti agarici care comentati aiurea

Nubyan 19-05-13 23:17

Poze de la eveniment :
https://www.facebook.com/media/set/?...2500799&type=1

toader 19-05-13 23:20

Quote:

Originally Posted by LEGAL RACING (Post 5475592)
Buna seara,

Dorim sa multumim partenrilor nostrii China Town , Iribis Guard Grup, 4tuning pentru sprijin in realizarea acestui eveniment se start al am intrecerilor pe distanta de 402m, in anul 2013.
Desigur dorim sa multumim si celor care au oferit premii:
- Racing Code, testari dyno
- Motul, ulei din gama 300V
- 4tuning, stikere
Dar nu in ultimul rand multumim participantilor si spectatorilor pentru ca au fost alaturi de noi si au participat la acest eveninet auto foarte deosebit de asteptat si adulat de publicul prezent.

Stim si faptul ca fiind primul eveniment pe aceasta locatie putin mai dificila nu am putut sa ne ridicam la asteptarile tuturor, dar promitem ca pe viitor vom fi atenti la ceea ce poate fi perfectat.

Eu as vrea sa le multumesc si celor care au ajutat la organizare. Baietii din NSL, in special Florica... Fara ei totul ar fi fost mult mai greu, daca nu imposibil.... Ahh si era sa il uit pe SEY-ul :D

PS: Au trecut cativa ani buni de cand nu am mai postat ceva pe forumul asta... Poate e un nou inceput...

Ahh cat despre Tulcea... Ala e un eveniment consolidat in timp... Cu siguranta arata mai bine ca aici... Cu siguranta organizatorii cunosc mai bine locatia, participantii, potentialele problemele etc... Ce s-a intamplat astazi a fost un eveniment pentru pasionati... Oameni care nu s-au intalnit de multe pe aceeasi pista in numar asa de mare... Oameni care au adus acest sport in Romania acum mult timp...

Mie unul mi-a placut atmosfera... Mi-am amintit de vremurile de demult...

Nu s-a multumit lor pentru ca era ca si cum ne-am fi multumit noua.
Am fost o echipa si s-a lucrat foarte bine.
Multumim lui Florian si a echipei NSL dar si tuturor celor care au ajutat si au fost voluntari la aceasta etapa.

In ce priveste nivelul de organizare, astazi a fost prima etapa pe aceasta locatie si am avut cateva lacune in organizare pe care le vom remedia pana la urmatoarea etapa.

All times are GMT +2. The time now is 16:44.

- Copyright 2026 4Tuning