![]() |
Re: China Town Racing - 19 mai 2013 - Bucuresti
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
11 Attachment(s)
Niste poze facute pe fuga ... pacat fiindca am ajuns la sfarsit . :cry:
|
Buna seara,
Dorim sa multumim partenrilor nostrii China Town , Iribis Guard Grup, 4tuning pentru sprijin in realizarea acestui eveniment se start al am intrecerilor pe distanta de 402m, in anul 2013. Desigur dorim sa multumim si celor care au oferit premii: - Racing Code, testari dyno - Motul, ulei din gama 300V - 4tuning, stikere Dar nu in ultimul rand multumim participantilor si spectatorilor pentru ca au fost alaturi de noi si au participat la acest eveninet auto foarte deosebit de asteptat si adulat de publicul prezent. Stim si faptul ca fiind primul eveniment pe aceasta locatie putin mai dificila nu am putut sa ne ridicam la asteptarile tuturor, dar promitem ca pe viitor vom fi atenti la ceea ce poate fi perfectat. |
Quote:
|
Vati facut de ras cu locatia parca va dadeati cu bicicletele , DRE a avut locate mult mai sigure pe aeroport-uri
|
Quote:
|
Quote:
Probabil ca prin Bucuresti cand ai drum si vei o line de tramvai te descalti sa nu ...., dar nu-ti face griji, e multi ca tine. |
Quote:
se spune ca intentia conteaza....asa o fi? |
Quote:
ctl a iesit de pe pista noapte la niste antrenamente si masina aia de zici tu ca a sarit prin garduri,vb lui cubanezu,stai jos,2!!!!nu a existat asa ceva!!! fii barbat si asuma-ti raspunderea;) |
T@zmania acum Sebastian a vazut cum stau lucrurile,data viitoare va lua masuri,va cauta o locatie mult mai buna,mai sigura,cu mai multe facilitati si etc..omu a incercat..a crezut ca face o treaba..dar daca nu i-a iesit...crezi ca lui ii place sa fie contestat de toata lumea si etc..e valabil pt toti agarici care comentati aiurea
|
Poze de la eveniment :
https://www.facebook.com/media/set/?...2500799&type=1 |
Quote:
PS: Au trecut cativa ani buni de cand nu am mai postat ceva pe forumul asta... Poate e un nou inceput... Ahh cat despre Tulcea... Ala e un eveniment consolidat in timp... Cu siguranta arata mai bine ca aici... Cu siguranta organizatorii cunosc mai bine locatia, participantii, potentialele problemele etc... Ce s-a intamplat astazi a fost un eveniment pentru pasionati... Oameni care nu s-au intalnit de multe pe aceeasi pista in numar asa de mare... Oameni care au adus acest sport in Romania acum mult timp... Mie unul mi-a placut atmosfera... Mi-am amintit de vremurile de demult... Nu s-a multumit lor pentru ca era ca si cum ne-am fi multumit noua. Am fost o echipa si s-a lucrat foarte bine. Multumim lui Florian si a echipei NSL dar si tuturor celor care au ajutat si au fost voluntari la aceasta etapa. In ce priveste nivelul de organizare, astazi a fost prima etapa pe aceasta locatie si am avut cateva lacune in organizare pe care le vom remedia pana la urmatoarea etapa. |
| All times are GMT +2. The time now is 16:44. |
- Copyright 2026 4Tuning