Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   adVANTAGE MOTORSHOW 2005 (https://forum.4tuning.ro/81-advantage-motorshow-2005.html)
-   -   VANTAGE MEDIA TUNING SHOW 2005 ROMANIA (https://forum.4tuning.ro/81-advantage-motorshow-2005/3739-vantage-media-tuning-show-2005-romania.html)

Gratzian 08-03-05 02:43

maine facem un forum separat cu evenimentul, ca sa putem discuta pe topicuri la fiecare subiect
o sa ii contactez pe organizatori, si dupa ce punem cap la cap toate informatiile si intrebarile le luam pe puncte
daca sunt neclaritati, va sunam, acelasi lucru puteti face si voi

sil4tuning 08-03-05 13:52

Am auzit de la stirile de pe antena 1 ca va veni sa prezinte salonu prezentatorul de la BBC de la emisiunea Top gear super smecher mosulica ala

sil4tuning 08-03-05 13:54

Am auzit de la stirile de pe antena 1 ca va veni sa prezinte salonu prezentatorul de la BBC de la emisiunea Top gear super smecher mosulica ala

bogdan 08-03-05 15:12

nu cred ca de salonul asta e vorba sau nu de A1

daflyer_oradea 08-03-05 15:40

Mai greu...nu cred ca e posibil...

hasky 08-03-05 17:28

daflyer.... cei care vin din mprovincie si nu numai tyrebuie sa fie in cadrul complexului vineri cat mai devreme pt organizarea si aranjarea masiniilor in complex.. sambata la ora 10 este deschiderea oficiala

daflyer_oradea 08-03-05 18:01

Ok, eu inteleg, dar atunci pierdeti niste concurenti, destui, care nu pot pleca mai devreme de vineri dupa amiaza...nu stiu 100% daca am dreptate, dar la cum ii cunosc cel putin pe cei din Oradea, mai repede de vineri seara nu se pleaca.
Veti pierde cativa concurenti in acest caz...Repet, ultima oara cand am vb ieri cu ei la cat e plecarea, mi s-a spus ca vineri seara la 8 de la Oradea...mai vine un microbuz din Arad, si cateva masini, plus cei din Oradea care suntem iar cateva masini...
Nu stiu atunci cum vor face.
Voi sunteti organizatorii, voi hotarati...

gaju 09-03-05 08:39

Re:

Quote:

Originally Posted by \"daflyer_oradea\"
Ok, eu inteleg, dar atunci pierdeti niste concurenti, destui, care nu pot pleca mai devreme de vineri dupa amiaza...nu stiu 100% daca am dreptate, dar la cum ii cunosc cel putin pe cei din Oradea, mai repede de vineri seara nu se pleaca.
Veti pierde cativa concurenti in acest caz...Repet, ultima oara cand am vb ieri cu ei la cat e plecarea, mi s-a spus ca vineri seara la 8 de la Oradea...mai vine un microbuz din Arad, si cateva masini, plus cei din Oradea care suntem iar cateva masini...
Nu stiu atunci cum vor face.
Voi sunteti organizatorii, voi hotarati...

saluti de la gaju
din cite se pare in proportie se 90% vom pleca joi noapte la ora 12 cei cu masinile pt expo impreuna cu aradu,timisoara si hunedoara prin cluj de unde mai luam 3-4 masini,brasov,ploiesti,bucuresti

daflyer_oradea 09-03-05 09:57

Deci v-ati hotarar gajule.Ca eu am vb luni cu sandu si zicea ca se pleaca vineri seara...cu XOYu, si tu, Sandu, Ervin...si ceva bus de la Aras.
Inseamna ca restul , cei care nu concureaza, ramane sa plece vineri seara, nu?

gaju 09-03-05 11:23

Re: intilnire

partea de vest(arad,timisoara,oradea,cluj)va fi in brasov in dimineata zilei de vineri in jurul orei 6.
daca vreti sa stabilim o intilnire poti sa ma contactezi la 0745238680 sau pe forum este deschis plecare bucuresti.
noi vom fi aprox.20 masini.
va astepatam.
GAJU

daflyer_oradea 09-03-05 11:32

Da omule, eu vin cu Dyti. Si am vb cu Sandu si a zis ca voi plecati vineri seara.Foarte bine ca plecati joi, sa fiti acolo la concurs, ca aveti o sansa reala. :)
In fine, o sa ne ointalnim in bucuresti, fiindca nu voi putea pleca oricum mai devreme... Bafta daca nu mai vb si ne vedem la Bucuresti :)
:D

secera76 09-03-05 21:28

Re:

Quote:

Originally Posted by \"daflyer_oradea\"
Deci v-ati hotarar gajule.Ca eu am vb luni cu sandu si zicea ca se pleaca vineri seara...cu XOYu, si tu, Sandu, Ervin...si ceva bus de la Aras.
Inseamna ca restul , cei care nu concureaza, ramane sa plece vineri seara, nu?

Vreau sa merg si eu cu voi :dance: .La cat suntetzi in Piteshti?Eu vin din Valcea.....cred ca singur :cry: Frumos ar fi sa vina si cei din Craiova ca si ei trec tot prin Piteshti si sa mergem totzi odata :D

Carmen 09-03-05 21:43

Vin eu din Craiova... Si s-ar putea decat atat... Din cati am intrebat, nu merge nimeni, dar stiu multi care se razgandesc de pe o zi pe alta. :lol:

secera76 09-03-05 21:50

Re:

Quote:

Originally Posted by \"Carmen\"
Vin eu din Craiova... Si s-ar putea decat atat... Din cati am intrebat, nu merge nimeni, dar stiu multi care se razgandesc de pe o zi pe alta. :lol:

Daca vin si cei din Banat vineri dimineatza,eu zic sa mergem odata cu ei si ne putem intalni la intrarea pe autostrada.E loc acolo destul......

daflyer_oradea 09-03-05 21:59

Pai fratilor ( si eventual surorilor) hai sa ne organizam.Cei care participa pleaca din Oradea (Arad, Tm, Hd...) joi seara, deci vineri dimineata o sa fie la Bucuresti. Ceilalti, care nu participa, o sa mearga vineri seara si o sa ajunga sambata dimineata la Bucuresti...sa fim pe 10 la deschiderea oficiala. Hotarati-va eventual cum mergem, sa stim sa vb dinainte, sa se hotarasca un itinerar.OK?
Va salut :) cu respect!

All times are GMT +2. The time now is 06:28.

- Copyright 2026 4Tuning