![]() |
mda...tu nu te uitashi mai devreme ca au postat astia viteze la Dacii de 170 si tu te lauzi cu 90? :D Hai,man,ca poti mai mult! :twisted:
|
..am dat 125 km/hla o dacie breck din 87' cu 5 persoane in ea....cei care au fost in seara asta in H o stiu cum arata dacia :D:D....mai mergea dar a sarit taicamiu cu gura k ii omor motorul :D:D:peace:
|
1 Attachment(s)
Dupa cum am zis... revin cu o poza...
|
Chiar mi-e ciuda ca nu am facut ce ai zis tu SHA, ca era frumos, nu... dupa cum se vede in poza... viteza medie 160 la monentul ala. Asta era in drum spre casa (GL) , in acest uichend care tocmai a trecut. Am facut pe drum 1h:29, cu viteza medie 139km/h. Pt cine nu stie : B - GL ~ 225km.
Pt CMS: mai citeste ce am scris eu despre cum mergeam eu cu 240 si despre prietenul ala al meu cu Celica... Este foarte bine stiut ceea ce ai spus, CMS, dar precum ai spus si tu... vorbim despre ce arata vitezometru'. Totusi, nu vad de ce nu ar merge masina mea cu 240 si peste (apropo, mai lua dar nu am mai avut loc...), daca acum am in jur de 200cp daca nu mai bine... Asta avand in vedere ca 1.8T de 180cp ia de la fabricant 230km/h. Oricum la urmatorul drum o sa fac chestia cu viteza reala, dar totusi hai sa ne rezumam la ce arata vitezometrul ca daca intram in discutii din astea cu viteza reala si ireala si... p++a mea, nu mai are rost, corect? R35T3CP! |
chiar imi pare rau ca nu am avut aparatul foto cu mine ca ar fi fost o poza de vis. E 240 din 2003, 2600cmc, 6V, 177CP 240km/h, si pana la 220 era bomba dupa aia mai slabut dar oricum eu zic ca tot e ceva pt o balena de 2000kg. AAA, si 0-100km/h in 9.2s asta din carti ca nu am cronometrat dar dupa cum fugea pare adevarat. :lol: :lol: :lol:
|
Mai am o poza, dar nu pot s-o pun pe forum, cu un seat leon 4x4 care merge cu 237 si are GPS care ii arata 228km/h
|
1 Attachment(s)
Hai ca am rezolvat-o, pentru CMS, frumoasa diferenta dintre viteza reala si bord, nu?!
|
Am dat la renault 19 di (simplu) 170km/h pe DN1
taicamiu i-a dat 180 |
Noapte trecuta am fost la bv si am venit de dimineata(lumina :D :D )...top speed pe dn1 de 245(a se citi 24,5 ptr cine vrea) dar cred ca benzina era de vina ca altadata a prins si 250kmh.....
Poze nu am facut si nici nu o sa fac(cred) dar cine vrea sa verifice...bani de benzina si mergem....abia astept!!!! |
Zyx,intr-adevar,nu e prea mare diferenta,putin peste 10km/h...Nu stiu ce sa mai zic,tu nu ai climatronic?Incearca combinatzia cu tastele,vezi daca-ti iese la fel.Masina ta are vit max constructiva 213 stock,cu modificarile pe care le-ai facut ar trebui sa ajunga cam pe la 220,poate putin peste,totusi are 4 cilindrii(am facut o comparatie cu un test dyno dintr-o revista la un Subaru Wrx Sti modificat de C&C,de la 245 a ajuns pe la 255,la puterea de 300cp).
Acum cateva zile am mers cu o Alfa 147 1,6 105cp cu 210!Si vit din talon e 187!Si masina are cel mai slab motor din gama,cu injectoare economice.Vad ca si astia de la Alfa nu prea le-au nimerit cu vitezometrele! |
Asta-noapte: Bucuresti - Pitesti : 242km/h - bord, viteza reala(computer de bord): 228km/h; la 230km/h sunt 217km/h.
La Seatul ala 4x4, era putin SUB... 237km/h-bord iar GPS 228km/h. Diferente cam mari intre asta a mea si cele 4x4... Eu mai mult de 4200 si un pic nu trec pe cand cele care au 4x4... trec lejer de 4500 (rosu). URA!!! |
Re:
Quote:
|
eu recunosc ca ... cu mai mult de 180 inca nu am mers cu my audi a4 (b5) 1.8T..
sigur scoate mai mult... maybe next time on the highway :) |
:) 65 km/h cu un v6 hidramat intr-o parcare.. :) atat am avut curaj.. caci e micutza parcarea... :) oricum senzatie majora cu 65 la ora :) marfa a fost..
|
viteza maxima cu Citroen BX 1.9 GTI 16v, 108KW :lol: :lol: :lol: :lol:
|
| All times are GMT +2. The time now is 21:49. |
- Copyright 2026 4Tuning