![]() |
Re: Dacia Logan-Cluj
au certificat iso-9001 la o firma specializata car eface numai flanse si distantiere pentru export. sunt din aluminiu bucsate ..foarte usoare si rezistente
|
da-mi te rog un pm cu adresa de internet a firmei! Merci frumos! Banuiesc ca sunt cu prindere dubla nu? 4 prezoane prind distantierul de butuc iar alte patru prezoane prind roata de distantier nu?
|
da.. caut numarul si iti las un pm ..ok?? numai bine
|
merci fain de tot :D
|
6 Attachment(s)
poze .....
|
Parca ar merge alte oglinzi:D:D:D si incuietoarea de la portbagaj scoasa nu?. Oricum din ce vad in poze o sa iasa ceva superb,deabia astept sa-l vad terminat ,succes in continuare.:D
|
sa ii pui oglinzi cu MULLLLLLLTTTTTT CROM PT AMATORII DE TIUNING LA OLGINZI :)) - si ma rog de la ce sa ia alte oglinzi ca ar avea alt sistem de prindere!!!! oh my fucking lord....
|
poate modificam putin oglinzile dar nu acum ca suntem pe sfarsit de termen limita si numai pot.. si totusi e greu cu ele.. ramane da vazut.. mersi de aprecieri
mai avem putin de asamblat fata aripi capota si bara apoi dusa la vopsit |
punei ma oglinzi de M ....sa fie la moda :D:D
|
dece nu ati astupat si manerele pe fata?
|
pai lambo doors shaved? de ce tragi de usa?
|
Quote:
|
Quote:
stiu stiu ...dar ziceam asa ...ca sunt la moda :D:D:D:D:D....cred ca ar merge cele de MCV... |
ciudata rau capota... inceraca sa faci ceva cum sunt pleoapele alea de plastic numa sa fie din metal si sa urmezi si liniile masini
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 04:46. |
- Copyright 2026 4Tuning