![]() |
Re: SKODA FABIA fabricat 2007
cu AC-ul ce faci? :-) ca sub-ul misca aerul, dar nu-l conditioneaza :-P
|
Am mai multe variante............ din aceasta cauza nu am un raspuns ferm.
Ramane sa probez si o sa vin si cu raspunsul final. Sigur o sa fie de 10'' |
Quote:
O sa vedeti pe parcurs ''NEBUNIE'' Masina o sa fie dotata cu un sistem foarte neconformist....asta numai pt competitii Ramane sa vedeti pe parcurs ce modificari o sa aduc Oricum multumesc pt incurajari |
Quote:
Cred ca de la Fuscobal a venit ideea amplasarii... De ce 10 si nu 12" ? Nu incape din cauza diametrului sau asta ai tu deja (10tzoli)? Si de ce numai pentru competitii si nu de toata ziua....sa se auda bine si cand mergi la piata si cand mergi la recoltat (cupe). |
Ideea da este data de masina lui Nae
Eu fac asta pt a''aerisi'' portbagajul........ Surpriza o a vina de la montarea sistemului de difuri...... Asa cum am spus pt a pune de 12'' tb o incinta mai mare si nu exista loc pt asta |
3 Attachment(s)
Am cam terminat de montat incinta pt sub
Cam asa arata............. |
1 Attachment(s)
In acelasi timp am schimbat si midbas si tw cu....FOCAL K2P
Astep sa se termine rodajul si sa dea tot ce pot Oricum diferenta exista si asa Mid coboara mai bine in volumul mare al usilor Tw asa cum se stie este rebel dar am aplicat o corectie si se comporta f bine Mai vin cu detalii pe parcurs.. |
Bravo Bogdane dar pune-i si o grila ceva ca doamne fereste oricit de atent ai fi tot scapa piciorul.
K2 , sunt curios ....:D :D |
la sofer nu pui? si bagam toate comenzile la volan :-P
glumeam, felicitari pentru idei si lucrare, ne vedem si noi odata pe la relu? k2 sunt active sau pasive? |
Quote:
Acesta este una dintre ele......este 250D...vedem cum se comporta |
Quote:
"Ideea" este luata de la Fusco pe care'l salut si sper sa nu se supere K2 este amplificat activ Da ne intalnim... numai ca timpul ma omoara, asa ca ramane de vazut.. cand |
m-am exprimat prost :oops: sunt full active? sau ai pastrat filtrele?
|
Ce ai pus in interiorul incintei de bass? Si cam care este diferenta inre K2P si HiEnergy+Space1? Ce ai facut cu vechile difuri si, ce este mai imporrtant, cum se aude totul cu subul pus acolo?
Neaparat pune si tu o grila la bas, cum s-a mai sugerat... Ai renuntat la ideea de 3way sau inca esti in teste? Oricum foarte interesant proiectul...vreau si eu sa il auditez... |
aha, vyk te ocupi cu audit-uri? :lol:
cam cati litri are incinta? |
in incinta pare a fi bimast de la STP si muuulta pasla ...
continuam cu intrebarile :oops: cat de gros mdf-ul? mai tii ceva in torpedou? nu vibreaza el singur? dar aeratoarele din bord? nu ti-ai blocat accesul la filtrul de polen? cum ai fixat incinta pe pozitie? si in final: nu vinzi tweeter-ele space? sau baremi sa le imprumuti pentru o proba? :oops: |
| All times are GMT +2. The time now is 09:17. |
- Copyright 2026 4Tuning