![]() |
Re: Lucrarile mele - ADDOstreet_racer
Frumos, incearca sa faci o poza cu un aparat digital la lambo, sa il vedem in intregime.
In schimb la seria 7...nu stiu ce sa zic, mi se pare chiar stupid sa nu incadrezi toata masina in pagina, daca era sa faci jumatate, da, da` asa sa tai fix putin...infine, asta e parerea mea. In rest, cum zice si blu.macca, ai grija la anumite detalii care iti pot strica tot desenul. Bafta in continuare |
Quote:
|
1 Attachment(s)
Am mai faccut o schita ptr noul One-77 ....sper sa va placa ....
|
Masinile sunt pur si simplu extraordinare 8->, felicitari, de cat timp desenezi?
|
pe topic nu a mai fost postat de vreo 9 luni.... :)
|
Eh, poate asta il va face pe ADDO sa se intoarca aici cu desene :P
|
7 Attachment(s)
Salut baieti ..scuze e foarte greu cu timpu da am reusit sa mai fac cateva desene ...Sper sa va placa... Deocamdata mi s-a stricat imprimanta si nu pot sa le scanez da o sa le pun curand ....Serginio cred ca se fac vreo 2 ani de cand tot desenez da am facut o pauza mai mare asa in ultimu timp ....
______________________ Postari unite ______________________ In sfarsit reusesc sa mai pun si yo cateva desene pe aici sper sa va placa nu prea am avut timp de prea multa migala asa k am desenat si eu cum am putut sper sa va placa ...unele sunt putin mai vechi iar altele mai noi cred ca va dati seama si singuri in functie de cum sunt realizate... |
pfuu...frumos ferrariul si porscheul pare foarte real... felicitari ... ai niste desene superbe :P
|
Frumoase, mai ales 996-ele :D
|
frumoase astea ultimile;)
bafta |
Mersi baieti ..sper sa am cat mai mult timp sa mai reusesc sa mai fac ...
|
frumoase toate in special fxx-ul....felicitari
|
Quote:
|
1 Attachment(s)
Si am mai gasit ceva prin desene ....
|
Foarte tare, efect super. Doar ca se vede urat acolo unde e negru intens cum ai hasurat in toate partile :D. Oricum, imi place mult ;)
|
| All times are GMT +2. The time now is 09:25. |
- Copyright 2026 4Tuning