Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Divertisment (https://forum.4tuning.ro/31-divertisment.html)
-   -   Alte hobby-uri in afara de masini (https://forum.4tuning.ro/31-divertisment/360-hobby-uri-afara-masini.html)

tekno 22-03-04 15:04

yo unu nu le-am citit toate... o sa le citesc ami incolo...
... hobbyuri: imi place foarte musica electronica, rap, shi ceva rock... ce sa mia zic?... femei ca la tot omu... :pelvic_th claculatoare... bla bla bla...

Gratzian 23-03-04 00:41

aicad, mai baga poze...
o sa o bag pe asta la concurs... si sunt si in juriu :dance:

maryo 30-03-04 15:48

Mda!
Ce sa zic?Imi plac si mie mult de tot cainii de lupta,imi place sa pescuiesc mult de tot,imi plac fetele frumoase(deh...ca toata lumea).
Sa zic si ce nu-mi place:
Nu suport oamenii cu \"figuri\"in cap(gen baieti de bani gata care nu au facut nimic altceva decat sa iasa printr-o anume ........gaura).
Cam atat despre mine!
respeKT

Hondarul 30-03-04 19:30

La faza cu pescuitul esti de-al meu... :wink:

OVI 30-03-04 22:02

hondare parca pe tine te-am auzit ca ai fost la sarulesti ... pe unde e asta ca am auzit si eu de el ... si cat e ziua de pescuit in caz ca stii :lol:

Hondarul 30-03-04 22:06

E pescuitul interzis acolo. Numai astia de peste hotare au voie, la preturi de mii de $$$ pe saptamana... Io am avut o combinatie si am stat o saptamana. Si a fost partida vietii !!! :wink:

OVI 30-03-04 22:15

te cred hondare , da' eu am vayut o emisiune anul trecut si ziceau ca e 300000 ziua de pescuit acuma nu stiu ce sa zic poate se putea pescui doar pt aia care faceau emisiunea ...dar oricum spune-mi unde se afla sarulestiul

Hondarul 30-03-04 22:43

La 40 km de Buc, pe drumul spre Lehliu.

:arrow: :arrow: :arrow:

OVI 30-03-04 23:33

ok :lol: mersi hondarule cine stie poate ajung si eu cumva pe acolo :lol: :lol: :lol:

maryo 31-03-04 06:11

Mai Hondarule!
hai sa ne intalnim daca vrei sa facem o partida de pescuit!Eu vroiam sa ma duc de acum 2 saptamani!
Mai incolo poate facem un pescuit adevarat cu navomodel(are baiatu)si tot ce trebuie!
Si tu esti de-al meu-am avut o Honda Civic inainte!:)
Zii tu cand vrei sa ne intalnim!
Toate bune!
Sal

Hondarul 31-03-04 14:22

Pai io duminica cred ca ma duc la Hagiesti sau la Petru Rares... Sa vad.

Inseamna ca esti dotat nene !!! Vi vineri in H ???? Sa vorbim mai pe indelete... Sau pe messenger. :wink:

disco3 31-03-04 16:17

pai hai ba hondare sa mergem atunci ca tot ne f.... pe biscuiti :D ca mergem la peste de nu stiu cind. Gata hai sa merge duminica , vorbesc eu si cu SAND. Sanatate si apa calda

Hondarul 31-03-04 19:07

Bai memese, am tot zis ca mergem dar... POLA !!!!

Vezi cum bagi memese-ul la treaba, ca daca nu, baga je udreaudreajean-ul... :wink: Si mergem fara tine, ca te f_ti pe biscuitzi Eugenia !!!

:lol: :lol: :lol:

at_b 31-03-04 22:29

ca sa revin la topic: yo am ca hobbyuri calculatoarele...ceva electrica/electronica...shi cam atat cred...asta in afara de cele evidente(fumei,muzica,mashini,motoare,...)

shi off topic: cum ash putea shi yo sa nvatz break? am mai avut o incercare da nu prea mia ieshit...

disco3 01-04-04 07:41

gata hondare, am rezolvat memeseul, nu avea nici pe draq, atita ca nu mai avea saraca apa, ramane pe duminica. oricum mai vorbim vineri in H. :lol: :lol: :lol:

All times are GMT +2. The time now is 11:10.

- Copyright 2026 4Tuning