![]() |
clar ca amindoua au rostul lor si optic si de performanta :twisted:
|
Parere personala: o masina, ca aspect exterior, trebuie sa exprime, in cel mai rau caz, ceea ce are sub capota.
Ce impresie iti va face o masina care arata super la exterior iar pe sosea, abia se tiriie :?: Si pt ca tot s-a inchis topicul Oltcit VS Dacia, in care unele posturi aminteau de tuningul exterior, va propun sa aruncati o privire si aici: http://www.pixagogo.com/3166845624 |
Nu cred ca exista raliu fara Tuning. Dar Tuning fara raliu exista.
Nu e tocmai cea mai fericita comparatie. Dar o masina de raliu fata de o masina show-car de la Sema de exemplu, este net superioara in ceea ce priveste performantele, insa la acele concursuri de design exterior, cea show-car va castiga. Chiar nu este deloc buna comparatia. Dar cum am zis, raliul include si tuningul, deci o masina va face acelasi lucru. O masina de raliu este si performanta si frumoasa obligatoriu, adica tuningul exterior este facut de nevoie, nu de show. |
cine a schimbat titlul subiectului??? mi se pare o porcarie penala!!! :lol: nu pot sa inteleg nimica din titlul asta :lol:
|
Re:
Quote:
|
Nu confund. Tuning inseamna in dictionar modificare. Lumea confunda tuningul cu racingul si cu stylingul. Un eleron la un WRC nu este pus pentru stiling, ci pentru performante. Pe cand cel cumparat de noi sa-l punem pe masina, este doar pentru look. In fine, este cam greu sa ma exprim ca parerile sunt subiective.
|
Re:
Quote:
|
Daca as avea resurse nelimitate...e clar ca ar fi perfect Si..si..dar daca tot suntem in Romania, prefer sa moara lumea de ciuda la cum arata decat sa se auda motoru' de la 3 km distanta;)
|
ceva intre ele!desi daca ar fi sa aleg una singura as alege p cea tunata pt strada
|
era mai bine streetrace vs tuning optic(styling) :roll:
|
Re: Tuning optic vs. tuning dedicat performantelor de raliu
tunning la motor k la raliu ji la exterior stilu meu
|
| All times are GMT +2. The time now is 13:47. |
- Copyright 2026 4Tuning