![]() |
Re: Maşina mea: Opel Astra G ... DNA :X
Quote:
Lacul Roşu de la Duplicolor, nu ţine cum trebuie. Am experimentat lucrul ăsta. Ăla negru ţine mai bine. |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
arcuri supersport -30mm! am eu si atat coboara
|
eibach -30/-30 mm ,uitat-te la masina mea ! Sunt de calitate si se pupa bine cu stock. Eu le vand daca te intereseaza. Le-am luat noi de la racing nick !
|
O suspensie ok e gandita ca si ansamblu amortizor arc. E logic ca un amortizor stock si cu alt arc sa lucreze altfel. Clar un arc cu coborare mai mare are nevoie de amortizor cu tija mai scurta. La -30 - 40 nu o sa bata amortizorul.....dar nici ceea ce trebuie nu este. Am avut suspensie cu totu` si din motive obiective a trebuit sa renunt la amortizoarele fata. masina se comporta haotic.....balanseaza f mult desi daca te apesi pe ea este rigida. Daca vrei sa stai in fata....dai un ban si rezolvi problema. iei reglabila duritate inaltime dar si alt confort o sa ai. Cand am refacut masina nu auzeai nici cel mai mic zgomot, dupa ce am pus suspensie tare plus rotile de vara cu garda de 50 mi-a crapat inclusiv bordu` :)
|
Din pacate masina va sta o perioada in garaj... Trebuie sa ii fac revizia , sa ii schimb radiatorul , etc .. si o voi scoate dupa ce va fi gata si cu arcuri si cu tot...
oricum multumesc pt parerile voastre o sa tin cont de ele .. |
1 Attachment(s)
Masina am dus-o in garaj :x.. I am cumparat filtre si ulei ..
|
Ce ulei ai ales pana la urma?
|
Mi am luat GM.. De la un garaj de la cei de la bertone.ro:P
|
de la kuskru:D?
|
Quote:
|
sa fie un inceput? poate te lamurim sa iti iei si tu bertone:lol:...din ce in ce mai frumos astronele tau:D
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 23:36. |
- Copyright 2026 4Tuning