Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea Dacia (https://forum.4tuning.ro/109-masina-mea-dacia.html)
-   -   Dacia Snow White (https://forum.4tuning.ro/109-masina-mea-dacia/346761-dacia-snow-white.html)

nego101 05-03-13 21:25

Re: O noua dacie !

Arata belea! Buza de pe bara este cumva de laguna 1? Cea de golf 3 vine bn pe bara dar nici asta nu arata rau.

tuner-man 05-03-13 21:52

Quote:

Originally Posted by nego101 (Post 5388687)
Arata belea! Buza de pe bara este cumva de laguna 1? Cea de golf 3 vine bn pe bara dar nici asta nu arata rau.

Da corect laguna 1 , cred ca si cea de golf ar merge dar asta a fost gratis :D

tuner-man 07-03-13 18:21

5 Attachment(s)
Am pus la punct bancheta spate ,totul este perfect acum am eliminat o groaza de greierasi , si am montat scaunul la sofer , nu intru in detalii dar a fost o munca extrem de dificla mai ales ca doream ca acel plastic negru sa vina direct jos ! Am montat si stopuri noi incet avansam !

Bafta tuturor !

valy1233 07-03-13 18:51

frumos scaunele de golf 3
cum e pozitia la volan?

tuner-man 07-03-13 21:03

Quote:

Originally Posted by valy1233 (Post 5391036)
frumos scaunele de golf 3
cum e pozitia la volan?

Sincer e nebunie , stai fix nu stanga nu dreapta , numai sari din scaun de la gropi recomand cine are scaune sa le schimbe fara sa stea pe ganduri !;)

DJBOSS 07-03-13 21:05

Arata bine si pe la spate :D scaunele imi plac cum le-ai prins vin asa lasate jos,scaunele sport sunt sport 8)

R.Equinox 07-03-13 21:14

Deci,scaunele alea vin prea frumos!Baga mare sa il faci maine si pe celalalt:lol:
Observ ca pana la urma ai luat stopurile.
App-Imi place le nebunie consola care o ai pe masina:lol::lol:

tuner-man 08-03-13 22:41

3 Attachment(s)
Am montat si celalalt scaun , las pozele sa vorbeasca fiecare scaun are reglajul lui si functioneaza impecabil ! :D

world cars 10-03-13 22:40

la scaunele din fata ti-au trebuie modificari pentru prindere ? daca da ,ce modificari mai exact

tuner-man 11-03-13 01:31

Quote:

Originally Posted by world cars (Post 5395010)
la scaunele din fata ti-au trebuie modificari pentru prindere ? daca da ,ce modificari mai exact

Sincer am taiat tot de la scaun + tot ce era de la dacie , am facut un sistem de la zero pentru un fel de sine si pt a muta scaunul fata-spate exista niste suruburi gen fluturasi care ma lasa sa misca scaunele fata-spate maxim 10 cm. Este un comprimis care in opinia mea merita total , scaunele astea te fac sa te simti ca mergi cu o masina !!!! :D pt mai multe detalii PM sau id de mess : skylineandsupra

tuner-man 11-03-13 02:06

5 Attachment(s)
Astazi am facut niste poze !!!:D

pwr_bz 11-03-13 09:18

stii ce iar mai trebui?
grila sa o faci clean..sa scoti emblema de acolo!!!
si sa o faci de colo pana colo!
si eventual faruri pe fatza smoked!!
ori cu folie..ori decapsate si vopsit cu negru mat!
o parere de a mea.
na gusturile nu se discuta:)

tuner-man 11-03-13 09:33

Quote:

Originally Posted by pwr_bz (Post 5395312)
stii ce iar mai trebui?
grila sa o faci clean..sa scoti emblema de acolo!!!
si sa o faci de colo pana colo!
si eventual faruri pe fatza smoked!!
ori cu folie..ori decapsate si vopsit cu negru mat!
o parere de a mea.
na gusturile nu se discuta:)

Grila este in lucru , la faruri am ceva in minte dar vom vedea ce iese pana la final ! Mai am ft mult de lucru si sper sa merg pe un drum bun ;)

Bafta tuturor si spor la proiecte !

Gaby Underworld 11-03-13 09:47

Quote:

Originally Posted by tuner-man (Post 5395335)
Grila este in lucru , la faruri am ceva in minte dar vom vedea ce iese pana la final ! Mai am ft mult de lucru si sper sa merg pe un drum bun ;)

Bafta tuturor si spor la proiecte !

Frumoasa masinuta ta , imi place tot ce ai facut pana acum pe la ea! ;) Bara spate nu o vopsesti in culoarea masinii?

johny26 11-03-13 10:02

spoilerul spate ar trebui vopsit tot in alb sa aibe continuitate ca cel din fata...bafta masina arata bine

All times are GMT +2. The time now is 04:17.

- Copyright 2026 4Tuning