![]() |
Re: O noua dacie !
Arata belea! Buza de pe bara este cumva de laguna 1? Cea de golf 3 vine bn pe bara dar nici asta nu arata rau.
|
Quote:
|
5 Attachment(s)
Am pus la punct bancheta spate ,totul este perfect acum am eliminat o groaza de greierasi , si am montat scaunul la sofer , nu intru in detalii dar a fost o munca extrem de dificla mai ales ca doream ca acel plastic negru sa vina direct jos ! Am montat si stopuri noi incet avansam !
Bafta tuturor ! |
frumos scaunele de golf 3
cum e pozitia la volan? |
Quote:
|
Arata bine si pe la spate :D scaunele imi plac cum le-ai prins vin asa lasate jos,scaunele sport sunt sport 8)
|
Deci,scaunele alea vin prea frumos!Baga mare sa il faci maine si pe celalalt:lol:
Observ ca pana la urma ai luat stopurile. App-Imi place le nebunie consola care o ai pe masina:lol::lol: |
3 Attachment(s)
Am montat si celalalt scaun , las pozele sa vorbeasca fiecare scaun are reglajul lui si functioneaza impecabil ! :D
|
la scaunele din fata ti-au trebuie modificari pentru prindere ? daca da ,ce modificari mai exact
|
Quote:
|
5 Attachment(s)
Astazi am facut niste poze !!!:D
|
stii ce iar mai trebui?
grila sa o faci clean..sa scoti emblema de acolo!!! si sa o faci de colo pana colo! si eventual faruri pe fatza smoked!! ori cu folie..ori decapsate si vopsit cu negru mat! o parere de a mea. na gusturile nu se discuta:) |
Quote:
Bafta tuturor si spor la proiecte ! |
Quote:
|
spoilerul spate ar trebui vopsit tot in alb sa aibe continuitate ca cel din fata...bafta masina arata bine
|
| All times are GMT +2. The time now is 04:17. |
- Copyright 2026 4Tuning