![]() |
Re: Masina Vietii Tale ....
Momentan un 320d e90 in viitorul apropiat si pe viitor mi-as dori un Z4 m coupe ori Cayman....:)
|
un jaguar xj verde inchis cu jante cromate si bineinteles cu emblema statueta
|
mai modest... Clio V6 (versiunea soft)
|
im i place cum visati voi masini cum are tot romanu:)
|
Quote:
|
1 Attachment(s)
Masina care m-a marcat Jetta II 1.8 l :D :cry:
Attachment 307684 Toti avem ganduri marete.....unii si le implinesc altii nu...fiecare viseaza la ceva ....eu visez la un Bmw m3 CSL 8) .............................................Sau o Jetta III |
grea intrebare ...masina visurilor mele... sunt o gamada de masini care imi plac la nebunie ...Impreza WRX STI RS6 Supra 911 Vectra OPC ..daca am sa am vreo'data una din masinile astea ...pot zice ca am a]masian visurilor mele..
|
Masina vietii mele un A8 4.2 Tdi, vis pe care sper ca in cel mult 3 ani sa mi se indeplineasca
|
1 Attachment(s)
hemi cuda convertible:sadblinky :sadblinky :sadblinky :sadblinky :sadblinky :sadblinky
da... n-au fost facute decat vreo 17 parca.. si una se invarte cam la 2 mil para adica mai scump ca un veyron... si cine are n-o da decat daca e nebun... ai ala trebuie omorat :cry2: :cry2: |
masina care m-a marcat pe tot restul vietii, de la design, la motor si performante : FERRARI ENZO.....dar...ma multumesc si cu un F430 (viitorul indepartat)
Iar in viitorul apropiat ma voi alege cu un S60 ori un XC90 de la VOLVO :D |
3 Attachment(s)
1. AUDI RS6 2008 - as face orice pt el
2. BMW M5 E39 3. MERCEDES BENZ E 63 AMG |
un lamborghini murcielago :oops: lp 640 8)
|
de ce nimeni nu vrea vw? :(
fiind cea mai masina din lume....nu vad de ce nu alegeti vw... ot: focus st |
Quote:
|
Lambo all the way....ideal ar fi un LP640 dar nu m-as da la o parte de la un Gallardo niciodata...
|
| All times are GMT +2. The time now is 21:06. |
- Copyright 2026 4Tuning