![]() |
Ma baieti.
Am vazut in SUA masina de strada cu motor cu turbina luat de pe un elicopter care avea 1720 cp la roata si masini cu motoare Hemi V8 de 8 litrii de 1100 cp care nu reuseau sa faca 1/4 de mila in 8 secunde si imi spuneti de Subaru? La orice masina, cand vrei sa pui un motor IMENS si FOARTE puternic trebuie sa fii sigur ca iti rezista sasiul, planetarele, axurile, transmisia, cutia de viteze, evacuarea, franele si asa mai departe. Ca sa faci toate astea iti trebuie o GRAMADA de bani, bani pe care nu cred ca vreun european i-ar da. Doar americanii sunt destul de nebuni sa faca chestia asta. Eu sincer nu cred ca un Subaru ar rezista la o putere a motorului de 800 cp |
Sa va dau si eu niste date despre niste asiatice suparate dar de SERIE atentie fara nici o modificare.
EVO 8 MR motor S4 DOHC 16v Turbo Cilindree 1997CC 280 HP/6500 RPM 1400kg cu 10kg mai usoara ca EVO 8 4 kg mai usor plafonul din aluminiu ceea ce a dus la o stabilitate mai buna. WRX STI motor: F4 DOHC 16v Turbo Cilindree 1994 CC 280HP/6000 RPM Test comparativ EVO 8 13.401s - 400m 24.771s -1000m 257.7 km/h Top Speed EVO 8 MR 13.159s -400m 24.277s -1000m 252 km/h Top Speed WRX STI 13.423s -400m 24.721s -1000m 255.6km/h Top Speed NSX Type-R 12.825s -400m 23.716 -1000m 256.2 km/h Top Speed (1290 kg 280HP/7300 RPM) Atentie toate masinile fara nici o modificare, standard din fabricatie. |
Re:
Quote:
Ai citit titlul topicului? Orice versus sti...Subaru, asa scrie de unde pana unde de serie? Pentru serie discutia e inutila iei datele tehnice le compari si gata. Eu credeam ca se vorbeste de masini de street racing in adevaratul sens al cuvantului. Uni vad ca aduc dragstare la comparatie... discutia pare deschisa intotdeauna am cerut cand se deschid astfel de topicuri sa se faca cu inteligenta si sa se dea anumite criterii Daca o luam dupa gust... |
scuze Sebastian, dar topicul a fost deschis la adresa celor care cred k supra-i dzeu' masinilor modificate...etc...NU era vorba de dragstere, NU era vorba de masini stock pt ca atunci vba ta..nu-si are rostul o discutie..la cat e de vechi topicul..noii useri au nevoie de o explicatie cat mai clara...ma rog, tu ai inteles ce-am vrut eu sa probez la vremea respectiva....altii vad k iau adliteram.....
|
Re:
Quote:
|
stiu...fiecare are partile ei bune si rele..
|
Re:
Quote:
Poate Supra consuma ceva mai mult si atunci e bine sau rau? |
ai dreptate..insa oricum topicul este de mult depasit..si cum spune si titlul am vrut o comparatie cu acel wrx ,dk-ar fi intr-adevar real,la o intrecere pe 1/4 mila...binenteles k n-am avut in cap dragstere si funny cars..in fine..cred c-ar trebui inchis topicu...
|
1 Attachment(s)
Ce parere aveti?
|
Sa moara mama daca aveam masina lui Sebastian toata noaptea mergeam cu ea, cine sa ma faca?
|
Subaru VS toata Lumea
Subaru VS Toata Lumea
Vad ca este o lupta reala intre Subaru si masini supersport. Eu daca as avea bani mi-as cumpara un AUTO UNION din 1937 (sare de milion $) si as face \"liniute\" cu cine vrea dar numai pe piste. Voi tastati aici numai despre masini noi dar nu ar fi frumos si un versus cu masini mai vechi, vezi Ford GT 40 Shelby. Daca tot se fac \"liniute\" in Romania atunci sa facem liniute cu masini pe combustie externa?! Toate \"pastilele\" se rezolva pe pista nu pe strada va rog foarte mult asta. |
Re:
Quote:
NOTA: reactorul de F 14 va pleca cu post combustia activa (n-are decat vreo 14 tone forta) iar masina musai acorata de un postament de beton enorm unde la momentul X ii dai drumu' la RABA si vedem?! |
atzi dat-o in motoare de avioane si elicoptere pe masini .... : /
bravo .. nu era de ajuns subaru care bate motoare ... n-a reusit baiatu ala din moldova cu subaru impreza kombi plin de NOS in portbagaj sa bata niste motoare.... in fine, nu mai zic nimic, terminati cu motoare de f14 si etc pe RABE .. |
Am constatat ca Subaru Impreza WRX STI este o super masina si vreau sa va intreb un singur lucru de care nu sunt sigur in legatura cu aceasta uber ultra fantastico best-performer masina: in Subaru se poate muri ? :lol: Probabil ca o sa vina acuma cateva persoane si o sa-mi spuna ca nu, ca habar nu am ce masina este Subaru Impreza WRX STI. :lol:
|
Re:
Quote:
Recomand mare atentie celor ce o conduc ca este espusa accidentelor. Accident f grav cu Impreza STI a avut Ionut de la 2+2 care a distrus total masina cu el la volan, dauna totala, totul praf, motor caroserie, tot, tot. Va poate spune din experienta cat de grav a fost insa el e bine si cu Impreza noua. |
| All times are GMT +2. The time now is 22:23. |
- Copyright 2026 4Tuning