![]() |
Re: vw vento
Quote:
As zice sa cauti ceva mai deosebit,mai ales ca pe 17 ai posibilitati nelimitate de a obtine un fitment cel putin decent. ;) |
Quote:
Ideeal cred ca ar fii un set de RS 16 poate chiar 17 desi sunt mai rare cred ca se poate face un efort ! |
nu sunt fan bbs pentru ca sunt prea scumpe la bugetul meu, si din banii aia imi cumpar ceva jante din grupul vag plus investesc ceva si in interior
|
Excelent arata ! Desi nu sunt fan al barilor shaved, mai ales in combinatie cu o grila care nu e clean, pot sa zic ca in afara acestui mic detaliu restul masinii arata foarte bine.E un proiect promitator si cu mult potential.Am urmarit topicul de la bun inceput, bafta !!
|
1 Attachment(s)
Pe viitor poti sa cauti o bara de america .. :D
|
Quote:
|
Quote:
|
1 Attachment(s)
Quote:
|
1 Attachment(s)
si din lateral
|
Daca vrei ceva de efect incearcă BBS Primadona.
|
Quote:
|
1 Attachment(s)
de azi masina iarasi circula pe drum, ce trebuie sa fac o sa fac pe parcurs, dar ma bucur ca deja pot sa circul cu masina :D
|
Pun pariu ca toata lumea intoarce capul dupa ea :-)
|
Las-o josssssssss, niste jante si o sa fie superba!
|
1 Attachment(s)
Am lasat masina un pic mai jos zilele trecute. De miercuri ma plimb cu masina, pot sa spun ca primesc mesaje pe fb de la toata lumea despre locul in care au vazut masina :P
Si e o placere cand iesi de undeva si vezi din start masina pot sa zic ca tot timpul zambesc :D |
| All times are GMT +2. The time now is 03:17. |
- Copyright 2026 4Tuning