![]() |
Re: dacia mea. b.......
i-a schimbat tot aspectul la masina. vreau sa le fac si pe fata neaparat
|
eu zic sa faci rost de jantele gotti sa faci setul complet...macar ai doua tu :)
|
omu cand nu are de lucru isi face...stii vb aia :lol:
|
Quote:
|
-------------------------------------------------------------------------------- donnyro eu ziceam sa le mun in locul la magnaturi si magnat-urile sa le pun in spate la luneta. sau sa pun si magnaturile si clarionurile in spate la luneta si sa mai imi cumpar doua panasonicuri __________________ daciea mea AG-01-B....... Tinerre implace ca vrei sa urle masina ta si vad c o iei pe urmele mele ......ai grija cam cum faci ce faci sa nu patesti ca mine si sa arzi tot sitemul |
Quote:
nu prea are cum sa imi ia foc toata instalatia ca e facuta fb. in al doilea rand am siguranta generala la baterie, la cel mai mic scurt mi se arde siguranta. |
am si eu o intrebare. vreau sa pun praguri de logan sa pun pe masina. o arata bine ca nu am vazut niciuna cu praguri de logan
|
nu cred ca ar arata rau dar nu cred ca s-ar potrivi la lungime.....oricum nu arata rau nici cu praguri de dacie din alea in 2 ape evident modificate putzin :-) mai asteptam ceva poze ca alea ne plac:rolleyes2
|
violo69 o sa pun praguri neaparat ca nu imi place fara praguri. si sau ieftinit pragurile de logan. sunt cu mult mai ieftine decat inainte.
|
cunosc si eu senzatia.si eu am avut dar din cauza uni gratar nu mai sunt.:cry: acum nu mai gases din alea de care vreau si parca toata masina are barba fata si spate :???: sa imi zici si mie daca se potrivesc alea de logan ca poate imi pun si eu .......sal
|
salutare. pragurile s-au amanat momentan. imi cumpar un bloc de lumini de logan de la dem-ul. dala cu proiectoare pe el. dar o sa iau si praguri peste putin timp
|
mah sper sa arate bine cu alea de logan
|
2 Attachment(s)
mi-am luat si eu o statie auto. si cat de curand o sa imi pun si un subufar pe masina.
|
e de munk da s epoate daca ai sponsor
|
ce e ala subufar?????cumva SUBWOOFER?????
|
| All times are GMT +2. The time now is 00:42. |
- Copyright 2026 4Tuning