Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea Dacia (https://forum.4tuning.ro/109-masina-mea-dacia.html)
-   -   Dacia mea. b....... (https://forum.4tuning.ro/109-masina-mea-dacia/34288-dacia-mea.html)

boss_barosanu 26-04-07 23:42

Re: dacia mea. b.......

i-a schimbat tot aspectul la masina. vreau sa le fac si pe fata neaparat

giubau_v8 27-04-07 00:25

eu zic sa faci rost de jantele gotti sa faci setul complet...macar ai doua tu :)

vlad_VSV 27-04-07 00:55

omu cand nu are de lucru isi face...stii vb aia :lol:

boss_barosanu 27-04-07 11:39

Quote:

Originally Posted by giubau_v8 (Post 873267)
eu zic sa faci rost de jantele gotti sa faci setul complet...macar ai doua tu :)

incerc sa fac rost daca am de unde. ori cum le pun pe masina pe alea gotti pe spate dupa ce fac masina.

VioLo69 27-04-07 14:20

--------------------------------------------------------------------------------

donnyro eu ziceam sa le mun in locul la magnaturi si magnat-urile sa le pun in spate la luneta. sau sa pun si magnaturile si clarionurile in spate la luneta si sa mai imi cumpar doua panasonicuri

Tinerre implace ca vrei sa urle masina ta si vad c o iei pe urmele mele ......ai grija cam cum faci ce faci sa nu patesti ca mine si sa arzi tot sitemul

boss_barosanu 27-04-07 17:01

Quote:

Originally Posted by VioLo69 (Post 873858)

--------------------------------------------------------------------------------

donnyro eu ziceam sa le mun in locul la magnaturi si magnat-urile sa le pun in spate la luneta. sau sa pun si magnaturile si clarionurile in spate la luneta si sa mai imi cumpar doua panasonicuri

Tinerre implace ca vrei sa urle masina ta si vad c o iei pe urmele mele ......ai grija cam cum faci ce faci sa nu patesti ca mine si sa arzi tot sitemul

nu prea are cum sa imi ia foc toata instalatia ca e facuta fb. in al doilea rand am siguranta generala la baterie, la cel mai mic scurt mi se arde siguranta.

boss_barosanu 02-05-07 12:26

am si eu o intrebare. vreau sa pun praguri de logan sa pun pe masina. o arata bine ca nu am vazut niciuna cu praguri de logan

VioLo69 02-05-07 13:36

nu cred ca ar arata rau dar nu cred ca s-ar potrivi la lungime.....oricum nu arata rau nici cu praguri de dacie din alea in 2 ape evident modificate putzin :-) mai asteptam ceva poze ca alea ne plac:rolleyes2

boss_barosanu 02-05-07 21:30

violo69 o sa pun praguri neaparat ca nu imi place fara praguri. si sau ieftinit pragurile de logan. sunt cu mult mai ieftine decat inainte.

VioLo69 03-05-07 09:20

cunosc si eu senzatia.si eu am avut dar din cauza uni gratar nu mai sunt.:cry: acum nu mai gases din alea de care vreau si parca toata masina are barba fata si spate :???: sa imi zici si mie daca se potrivesc alea de logan ca poate imi pun si eu .......sal

boss_barosanu 04-05-07 23:41

salutare. pragurile s-au amanat momentan. imi cumpar un bloc de lumini de logan de la dem-ul. dala cu proiectoare pe el. dar o sa iau si praguri peste putin timp

ICE-M@N 05-05-07 00:10

mah sper sa arate bine cu alea de logan

boss_barosanu 06-05-07 00:39

2 Attachment(s)
mi-am luat si eu o statie auto. si cat de curand o sa imi pun si un subufar pe masina.

Bobby boss 06-05-07 00:58

e de munk da s epoate daca ai sponsor

energy52ro 06-05-07 06:44

ce e ala subufar?????cumva SUBWOOFER?????

All times are GMT +2. The time now is 00:42.

- Copyright 2026 4Tuning