![]() |
Re: Ce parere aveti despre smart?
Este in fata la Delta.
Stiu masina :D . |
eu am unu,,pe langa un ford probe si mi se pare extraordinar,,,insa azi,,in trafic ,,mi am constatat ca mi s a ridicat temperatura apei la 100 grade ..de ce naiba?nu i fct ca si makina d oras?asta iarna d abea baga caldura..daca aveti vr o idee plssss dati un mail la drteo22 at iahu
|
FourFor imparte aceeasi platforma tehnica cu Colt si totusi Colt este mai ieftin. Dupa mine marea problema la Smart FourTwo si Roadster ar fi cutia de viteze.
|
Spuneti-mi si mie va rog dupa ce sa ma uit la un Smart fortwo din 2001 cu motor de 600cc turbo? Vreau sa cumpar una si ce probleme intampina dupa ce defecte ma uit? Ms anticipat
|
Quote:
La motorul de 600 apar foarte des fisuri in galerie ducand la pierderea puterii si la consumuri marite. In rest nu prea mai ai ce sa vezi la ea. Amortizoare si cam atat. Articulatii nu am auzit sa fie belele cu ele. Cu electronica stau bine. |
Ms dar cred k abandonez ideea chiar dak am gasit unul la un pret acceptabil dar piesele am inteles ca sunt f scumpe si eu vreau sal iau pt o perioada mai indelungata.
|
Quote:
Smartul este mai mult o masina de imagine si asta costa. |
Masina am gasito la 4500 din 2001 are AC si multe altele .... este din Bucuresti, este si pe autovit ,cea albastra cu niste chestii portocalii pe ea,care are jante de aliaj numai pe spate. Cred k o sa ma gandesc la o Corsa totusi .
|
eu zic ca cele din tara sunt obosite rau si nu merita... :(
cati km are? |
cik 50k dar nu prea cred.
|
du-te in Germania... :)
eu acolo ma duc pentru una... soon now... :) |
Quote:
mai.... eu am deja unul diesel... si e super.... dar... care are niste cauciucuri de vara de vanzare??... |
Quote:
|
eu zik ca mias lua unu , dar daor pt oras, nimik altceva:D
|
pai asta e si scopul conceptiei lui... :)
|
| All times are GMT +2. The time now is 09:06. |
- Copyright 2026 4Tuning