![]() |
Re: Hunedoara - Accidente
sooper ,cu ce ocazie pe la cj?si eu vreau,..la cj...;))
|
Quote:
|
Cei care circulati pe ruta Deva - Brad sa aveti grija la polei !!
In ultimele 2 saptamani au fost o gramada de accidente intre aceste doua orase, majoritatea pe raza localitatii Fornadia. In seara asta am vazut 2 accidente catre Brad. Sunt multe curbe, temperatura sub 0 grade si paraul este aproape de sosea => polei. |
Din pacate am facut cunostiinta si eu cu poleiul din zona aia sambata seara, apropo caut spoiler fata Audi 80 b4
|
Quote:
|
5 Attachment(s)
Accident mortal din cauza poleiului
Şoferul unui autoturism Matiz şi-a pierdut viaţa după ce maşina īn care se afla a ajuns sub roţile unui TIR īncărcat cu marmură. Tragedia s-a petrecut īn această dimineaţă, pe DN7, īn municipiul Deva Conducătorul unui autotractor, īn vārstă de 21 de ani, din comuna Sātandrei, judeţul Bihor, care circula pe sensul de mers Simeria-Arad, nu a adaptat viteza la condiţiile de carosabil acoperit cu polei, a derapat şi a intrat pe contrasens.Ghinionul a făcut ca īn acel moment din sens opus să circule un autoturism Daewoo Matiz. Pentru că nu a mai reuşit să evite impactul, conducătorului unui autoturismului, īn vārstă de 58 de ani, din Deva, a intrat sub roţile TIR-ului. Īn urma impactului, conducătorul autoturismului a murit pe loc. Ambii conducători auto purtau centură de siguranţă īn momentul accidentului. „Conducătorul autotractorului a declarat că a fost nevoit să frāneze deoarece a observat īn retrovizoare un autoturism (VW Golf rosu)care făcea jaloane printre maşinile din spatele său. Pentru că circula pe banda de lāngă axul drumului a apăsat pedala de frānă şi a intrat īn derapaj nemaireuşind să redreseze maşina. Astfel, a pătruns pe contrasens” Conducatorul Matizului era directorul "Avicola" si nasul de cununie alor mei :( Dumnezeu sa-l ierte!:sniff: |
ai de viata mea....nu-i de gluma cu poleiu.ce e si in hd pfff....mai ales la mn in cartier,zapada batatorita si acu ploaie =Gheata.....
Nu-i de gluma |
urat de tot mai ,mai ales cand e vorba de cunostinte si mai ales neamuri ,..dati n pm lor i pe astia cu tiru ca uni chiar nu au ce cauta la volanul unui tir ,..fac pe ei din orice chichita ,fac pe destepti exact cand nu trebuie iar altii is prea tupeisti ...ft-le...
|
nasol de tot...
@ F.R.Sonic: imi pare rau ...condoleantele mele e urat de tot poleiu... acuma am ajuns in casa si pe drumu asta national ce trece prin calan e bataie de joc... nu poti merge bine in picioare apoi cu masina...rusine celor de la drumuri .... e polei cred ca de vreo 4-5 ore si nici un utilaj de deszapezit pe drum...RUSINE!:chainsaw: |
Quote:
Iar masina de imprastiat nisip si sare banuiesc,a trecut pe acolo,chiar a fost implicata in unul din accident,o masina noua s-ar fi implantat in ea,ce marca nu retin ca povestea cineva in targ. |
am citit si eu de accidentul asta...cumplit...naspa cu tir-istii, dar naspa si cu masinile astea mici, precum Matiz....nu stiu ce cauta masinile astea pe strazi...sincer, din cauza asta nu mi-am luat Matiz, nu confera nici un fel de siguranta....PAREREA MEA
|
Quote:
|
Quote:
E groaznic accidentul asta. |
Quote:
matizul in niciun caz nu confera siguranta....sunt masini in care posibil sa nu fi murit...adica nu posibil ...mai mult ca sigur...tot parerea mea....acum depinde si cate zile ai...sunt atatea accidente stupide....oricum cred ca ar fi mai bine sa lasam lucrurile asa cum sunt ca oricum nu putem schimba nimic...asta e viata..."viata-i doar un drum spre moarte"(B.U.G. Mafia) |
https://www.youtube.com/watch?v=ju6t-yyoU8s,cred k mai sigur e un smart decat orice masina mica,..la clasa lor adica
|
| All times are GMT +2. The time now is 08:21. |
- Copyright 2026 4Tuning