![]() |
Re: Echipa de sprijin
multumim tuturor celor care ne-au ajutat, cativa chiar au fost de neinlocuit...
am dat la cat mai multi invitatii, legitimatii, prin MKE cei care au fost mai mult langa noi au primit si revista, tricou, sticker, etc... cei care au fost si mai mult, au primit sume intre 1-3 milioane, le multumim, era nasol fara ei... de laudat cei de la virtual... le-am dat tuturor care au venit dintre participanti legitimatii dupa lista de concurenti, celor care au ajutat la panou revista, tricou, iar lui grigo si most wanted, o mica bonificatie pentru ca au ramas si au ajutat pana in ultima clipa si la strangerea lucrarilor sarumana la toti, ajutorul a fost nepretuit. |
Quote:
|
asta e...la anu sa numai promiteti ceva, ca oricum eu o sa va ajut cu fluturasii si afisele free! dar fara promisiuni pe care nu le respectati! Si imi cer scuze ca nu v-am putut ajuta si acolo, dar a trebuit sa stau, la standu clubului ;)
|
Gratzian itzi multumesc pentru aprecieri pentru revista si tricou. Imi pare rau ca nu am putut sa ajut mai mult, dar asta e clasa a XII-a (Mihaela stie). Cat despre cei care nu au primit invitatzi sau legitimatzii, eu cred ca daca veneau in camera unde era gratzian si organizarea si cereau invitatzii si legitimatzii li se dadea. Nu vroiatzi sa alerge Gratzian dupa voi prin metro sa va dea invitatzii si nici MKE-u nu cred ca a avut timp de asa ceva asa ca nu mai datzi vina pe Gratzian ca saracu si asa a avut destule pe cap.
|
poate a fost si vina noastra, oricum a trecut. Eu unu nu am vrut sa ii bat la cap, i-am intrebat primele 2 zile si am vazut ca au prea multe pe cap...asea ca nu am mai insistat. ;)
|
important e ca am putut ajuta si ca evenimentul a fost un real succes. contati pe noi si la urmatoarele... Bafta baieti!!!
|
Corect...gratian daca mai ai nevoie de ajutor...il vei avea cu mare palcere.
|
Leutzu... sarumana, bun baiat...
nu am avut atat de multe solicitari cat ar fi fost el in stare sa le faca... |
Si pe noi....la anu o sa venim si cu o masina ptr ajutor, si o sa avem si cel putin una expusa....tare mie ca daca trag tare fondez un club manta....ne asociem cu brigada ursulet si aia e.... :) eh mai vorbim pana atunci...!
|
Foarte frumos tot ceea ce sa intamplat acolo la tuning days.. pacat k nu mai e.. dar la anu' vine iar :).. ma simit onorat k am dat si eu o mana mica mica de ajutor.. si astept cu nerabdare k tuningul in romania sa creasca si sa se faca maaaare mare de tot asea k mine:)).. multa bafta si Felicitari tuturor celor care au dus la construirea acestui mic imperiu 4TUNING..
|
vreau sa multzumesc si eu tuturor celor care au facut parte din aceasta echipa de sprijin si care s-au ocupat de la impartitzul fluturaselor pana la vanzarea de bilete & stuff , baietzilor din CT care s-au ocupat de ssectiunea virtual si nu numai ...
mii de multzumiri tuturor !!! |
si tie felicitari, domnu director...
pacat ca nu am colaborat mai demult, acum am vazut ce am pierdut pana acum... sarumana... te rog sa faci o lista cu cine mai trebuie recompensat din echipa de sprijin, ar fi pacat sa fi scapat cineva... ca ajutor a fost din plin... |
si eu nu sunt recompensat :D
|
nici nu meriti, sefu.... :))
|
Multzumesc esti o bomboana de OM. Hai la mai mare.
|
| All times are GMT +2. The time now is 18:35. |
- Copyright 2026 4Tuning