Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Curse de Accelerare - Liniute (https://forum.4tuning.ro/16-curse-accelerare-liniute.html)
-   -   MPBZ III - 10 martie 2007 (https://forum.4tuning.ro/16-curse-accelerare-liniute/33828-mpbz-iii-10-martie-2007-a.html)

Alfa_band 04-03-07 15:36

Re: MPBZ III - 10 martie 2007

Quote:

Originally Posted by Eryka (Post 780674)
cred ca e doar o impresie in capul tau ca "stiai"!

NU stiu de ce te bagi in discutie..nu faci parte din grupul celor care s-au dat de ceasul mortii sa isi pregateasca masinile cat mai bine pt data de 10.
Si DA Santos in orice caz stie mult mai multe decat tine in acest domeniu.
Ca sa ramanem ontopic, asta e sa anulat dar ma roade curiozitatea de un lucru ,decizia ca aceasta cursa sa fie anulata ai luat-o tu asa pur si simplu pt ca nu ai primit fisele pe data de 3 ?

vladdaman 04-03-07 15:37

aici ai dreptate dar totusi, tu te bazai doar pe banii de la concurenti??? daca da imi pare rau...dar eu stiam ca se pot obtine si niste sponsorizari, oricum daca asta era baza voastra sincer eu nu cred ca ati fi reusit vreodata sa faceti ceva la cum ati procedat si cu mediatizarea "evenimentului"...deci a fost o agitatie inutila

EvLSant0S 04-03-07 15:38

Quote:

Originally Posted by Eryka (Post 780674)
cred ca e doar o impresie in capul tau ca "stiai"!

tu te-ai facut zana ? si stai pe umaru meu sa vezi cu cine vorbesc ce si cum ?
o groaza de oameni care nu intra pe forumuri m-au intrebat cum e cu inscrierea..

deci ei habar n-aveau ..
te rog.. scrie daca ai ceva de zis ..
daca nu ..

DragosT 04-03-07 15:38

Quote:

Originally Posted by Alfa_band (Post 780683)
NU stiu de ce te bagi in discutie..nu faci parte din grupul celor care s-au dat de ceasul mortii sa isi pregateasca masinile cat mai bine pt data de 10. a facut sacrificii sa fie in tara la acest eveniment
Ca sa ramanem ontopic, asta sa anulat dar ma roade curiozitatea de un lucru ,decizia ca aceasta cursa sa fie anulata ai luat-o tu asa pur si simplu pt ca nu ai primit fisele pe data de 3 ?nu

...........................

DragosT 04-03-07 15:40

Quote:

Originally Posted by EvLSant0S (Post 780687)
o groaza de oameni care nu intra pe forumuri m-au intrebat cum e cu inscrierea..
deci ei habar n-aveau ..

un "avizier" electronic a fost mai incomod decat daca se folosea unul fizic, la Buzau, in fata unui birou?

Alfa_band 04-03-07 15:40

Quote:

Originally Posted by SaintDick (Post 780688)
...........................

Nu vreau sa mai continui discutia asta dar...CU CE MA INCALZESTE PE MINE CA ERA IN TARA??POATE ORGANIZA CURSA SI EU NU STIAM ,ATUNCI SCUZE!

B|shOp-VR6 04-03-07 15:41

Pai daca nu asta e motivul.. de ce l-ai invocat????????? Ca e anulata cursa datorita numarului de participanti??

DragosT 04-03-07 15:43

Nu cred ca este obligatia organizatorului sa puna la dispozitie toate detaliile unui eveniment si poate ca in unele cazuri nici nu o poate face. La un concert mergi sa vezi spectacolul nu sa numeri cati metri de cabluri s-au folosit pentru iluminat sau cine a furnizat ecipamentul. Chiar nu puteti sa dati dovada de respect fata de niste persoane pe care nu le cunoasteti?

vladdaman 04-03-07 15:44

prin numarul de participanti cred ca se referea la bani, si cred ca ar fi trebuit sa precizeze de la bun inceput, ca daca nu sunt atati participanti nu sunt bani si nu se mai tine nimic...dar ce sa faci la cate de clar a fost restul...

vladdaman 04-03-07 15:47

la un concert sunt banii dinainte si cel care il organizeaza isi asuma riscul sa iasa in pierdere in cazul in care nu ii vin spectatorii, sau nu primeste sponsorizarile care sa acopere investitia facuta de el...nu isi face calcule pe ceea ce nu are...

PAREREA MEA E CA NU ASA SE ORGANIZEAZA CEVA...dar in fine asta e doar parerea mea

ERY 04-03-07 15:47

Quote:

Originally Posted by SaintDick (Post 780702)
Nu cred ca este obligatia organizatorului sa puna la dispozitie toate detaliile unui eveniment si poate ca in unele cazuri nici nu o poate face. La un concert mergi sa vezi spectacolul nu sa numeri cati metri de cabluri s-au folosit pentru iluminat sau cine a furnizat ecipamentul. Chiar nu puteti sa dati dovada de respect fata de niste persoane pe care nu le cunoasteti?

... la un concert ma duc spectator...nu ma implicam efectiv...aici veneam sa ma dau....adica participant...la cursa asta nu existau spectatori dupa cum tu ai zis de la bun inceput..

B|shOp-VR6 04-03-07 15:48

Nu a dat nimeni dovada de lipsa de respect. Daca totul era clar.. nu mai ieseau discutii, iar informatiile tu le-ai dat nu noi.

Asa cum ai indus lumea in eroare cu anuntul 4 martie ora 00.00.. asa ai facut si in postul cu anularea.. cand ai dat vina pe noi ca nu ti-am trimis fisele de inscriere si d-asta a trebuit sa anulezi cursa. Nu se face asa.. ;)

Psycho 04-03-07 15:53

hai ajunge .. oricum faptul e consumat ...

trebuiau cautatzi si sponsori si mediatizat evenimentul si tot asa ...

Lucian 04-03-07 15:53

Nu ai inteles ca nu era cursa ci doar eveniment ? Omul spune de noi ca nu am fost instare sa trimitem fisele . Pt un eveniment ? Tu ai spus cursa. Vrei sa organizezi curse ? Fa-ti ASC ! Restul care nu vroiau sa vina au motivele lor . Tu pui in calcul raport cal / kg ? Ei bine consider nejustificata benzina pana la Buzau . Si iti spun si de ce. Eu cu nitro ajung undeva unde nu prea am sanse. De ce ? Pt ca tu pui un coeficient la nitro la toata lumea , la turbo la toata lumea si la compresor la fel si apoi faci un raport cal / kg . Pai domnu' ... se vede ca nu ai masina. NICIODATA efectul unui turbo + nitro la o masina 4x4 (de exemplu) nu va fi acelasi la o masina FWD cu turbo si nitro. De ce ? Simplu. O integrala poate pleca din limitare de pe loc si chiar cu shot de nitro. Ghici ce se intampla la una FWD daca vrea sa puna jos la plecare si boost din turbo si nitro. Tot incercati sa urcati masinile cu motoare tari in grupe cat mai mari. O frecati la rece. O masina din grupa X daca isi modifica motorul e meritul proprietarului. Nu drept recompensa o urcam la Y. O lasam la X sa motiveze si alti oameni sa faca ceva pt a avea o sansa . Si daca organizezi curse ... ia exemplu din CNR . Si la inscrieri si la ce vrei tu. E MUUUULT mai simplu ! Masuri de siguranta am vazut ca ai . ! Carmaghedon ! Se puncteaza in plus cati lovesti din public . Ai gasit solutia - fara public ! :))))))) Acum faci evenimente dar cu pretentii de super cursa ? Exclusivista .... gen vrajeala ! Cere si tu o casca pe capul pilotului macar asa .. de ochii lumii daca tot ceri atatea date PT POLITIE ! Pai te-ai lovit sau lucrezi la ei ? Le faci BAZA DE DATE omule ! Tu iti faci "cursa" pe spatele participantilor ? Si nu o mai da ca venea lumea pt tine . Cine isi pregateste masina si baga bani o face pt el . La cursa tot pt el vine. Care vine pt tine e ... gay ! Hai pa si bafta la "evenimente" ! Incearca sa suferi mai putin si sa faci mai mult si mai bine !

Lucian 04-03-07 15:54

Quote:

Originally Posted by SaintDick (Post 780702)

Vezi ca la concert sunt platiti solistii !

All times are GMT +2. The time now is 07:07.

- Copyright 2026 4Tuning