![]() |
Re: VW Parade Romania - 2007
10 Attachment(s)
Poze...Mai am.
|
12 Attachment(s)
Din nou poze.
|
ah ce urat se vede semnalul ala:( lasa ca daca tot am castigat o revizie si un accesoriu original se stie deja ce iau:D thx pbv1 & 4tuning
|
22 Attachment(s)
si eu cu cateva poze.
felicitari CASTIGATORILOR, superbe masinile, foarte bine lucrate, PST, FSF, ETN, XZP, NEG, FMM, ETN, XEL(COSMIN) si tuturor celor prezentzi. Multe masini nu au fost premiate dar snt superbe. felicitari! felicitari si pt cei care au castigat prin munk altora. |
Frumos , pacat de distanta prea mare.Felicitari participantilor dar mai ales castigatorilor.
|
sunt curios daca si cei de la autoitalia vor fi in stare sa faca un astfel de eveniment ... pentru ca sunt la fel de multi fiat-isti
|
Quote:
PS : Era corect sa se alcatuiasca categorille pe tipuri de masini ... :oops: Oricum a fost frumos si a iesit frumos ... Felicitari tuturor castigatorilor si sa speram ca la urmatorul FEST vom fi mai multi :rolleyes2 |
Pai la categorii de tipuri trebuia sa ma bati doar pe mine, care nu era o problema. :) Asa luam si eu locul II. :D
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
golful 3 maro cu 69 GNT n-a castigat nimic? personal mi-a placut foarte mult. intr-adevar categoriile nu au fost prea bine facute ca intre 90 si 2000 intra 3 generatii de golf. oricum, per total a fost ok, organizare buna si masini frumoase. daca s-ar mai face asa ceva si la vara, sigur va iesi beton.
|
niceeeeeee :))
|
| All times are GMT +2. The time now is 20:17. |
- Copyright 2026 4Tuning