![]() |
Re: Lista cu turbine
o turbina hibrid cam la ce bani ajunge?
este o alegere bune pt un diesel? |
Hexer
spune-mi pe un mercedes 2,5 turbo diesel pot monta turbina de pe mercedes 3,5 td ,sau recomanda-mi un turbocharger mai bun pt 2,5 |
Sorry daca deraiez putin de la discutie, da sa nu uitam....pe o masina stock turbina ruleaza la maxim 60-70% din ce e capabila. inainte de a pune o turbina mai mare, se poate scoate destul de mult din turbina stock, si mai e si avantaju ca pastrand turbina stock, ramane acelasi lag, relativ mic.:D
|
salut ..am si eu o intrebare ....am o calibra .de 116 cp 8v ..pot sa ii pun turbina ?? cam cati cai primesc in plus dak se poate pune?
|
Quote:
|
bmwM8, vectra22dti: un hibrid între ”care” turbine, adică de la cine trebuie să provina rotoarele?
~Nautilus |
am un t28 nou de vanzare...pm
|
laguna 2.0t 170cp urcata la 200cp.
ce turbina pot sa pun pentru a o inlocui?ce altceva mai trebuie dupa aceea inlocuit? in unul din primele posturi s-a explicat pe puteri pentru acelasi motor. mai am in vedere un kit de ambreiaj sport si eventual o alta volanta (si aici as avea nevoie de ajutor). |
logan 1.5dci 68cp kkk kp35 1.4 bar max.
Turbo OE No.:5435-970-0000 5435-988-0000 |
Totusi stie cineva cum poti descifra din listele de turbine tipul (bezinar/dieselar) precum si caracteristicile/performantele turbinei pe care o detii ?!.....pe placuta fixata de pe carcasa 'melcului' sunt vreo 3 seri sau coduri care nu seamana deloc cu cele din listele prezentate anterior, am cautat peste tot unde sunt prezentate tipurile de turbina Garrett pe care-l am si eu si nimic...am facut recent rost de un Garrett cu racire pe apa model clasic (fara geometrie variabile)...un indiciu ceva despre cum pot afla toate acele caracteristici ????
|
turbina de pe megan 105 cai , merge pe logan . cam ce putere as obtine?
|
pf....si ce pret ar fii pentru o turbina hibrid??
|
Quote:
|
salut am si eu cateva intrebari nu stiu daca scriu bine aici da nu am gasit un post care sar potrivi cerintei mele
mi-am achizitionat de carnd o mazda mx6 si as vrea sa ii pun turbina ce turbina merge? motor 2.5 v6 cati cai mi-ai da? multumesc mult |
Salut, pentru un VW Passat TDI 140 Cp CR, ce turbina imi recomandati?
Multumesc. |
| All times are GMT +2. The time now is 00:30. |
- Copyright 2026 4Tuning