![]() |
Re: Curse
am facut si eu una dinasta! vene-am eu cu 140 spre tulcea de la constanta si am depasit doua mondeo(model 19..) si unu dintre ei s-a luat dupa mine! asta era dupa ovidiu! a mers tipul si a depasit exact dupa cum mergeam si eu iar in Baia m a depasit! la iesire din baia am accelereat din spatele lui si m am pus in dreptul lui(eu accelerand in continuare) continuind sa l depasesc. nu aveam eu mare demaraj fata de el dar urma o curba ...iar tipul a pus frana ca sa trec in fata lui(ii multumesc pe calea asta... ) .
|
Cunoscand personal ce poate face un sielo ader shi io la ideea lui flay ca omu nu shi a pus mintea cu vivaro...Iar pe traseu un SHOFER ADEVARAT cu sigurantza nu are nevoie de mai mult de un sielo pentru a da ceatza la mashini cu mult, MULT mai scumpe! Unde mai pui ca demarajul e pur shi simplu sublim, iar in a patra la 6 mii jumate, la executiv, ai (daca nu ma nshel) 175 sau 180/h, daca i dai a 5 ai (mai greu, ce i drept) 200...I LOVE THIS CAR! :>
|
Vivaru varianta de 100 si pun de cp park , cea in 6 trepte , si nu cred ca cielo nu si-a pus mintea ca dadea flashuri si a incercat sa se tina ( Vivaro era goala :) )
|
Fa rost de un Vivaro nou si gol.....si vin eu cu un Cielo......si facem un .....Nu Tl-Ct...facem doar pana la Babadag...ca o sa te plictisesti de stat in spate.
Parerea mea.....si mai e ceva.....e posibil sa fi fost cretin soferu..sau uzata masina.....am mers si cu un Cielo daramat...il facea si un Matiz nervos. Dar eu am o parere destul de buna despre Cielo.....deci.... |
Quote:
|
cielo 200? unde mama draq ! 170 merge dar nici la vale nu prinde 200 nici cu inca 2 magari putere
|
eu am prins in drumu spre cta cu un cielo executive 190 km/h asa ca poate masina asta, nush 200 daca ia e a unei prietene de familie cam vitezomana de fire si very loco,asa ca poate multe aceasta masina !!!
|
si eu sunt de parere ca cielo ala nu si`a pus mintea cu vivaro . asta vara eram la suceava cu unchimiu si coincidenta sau nu tot un cielo are . si am trecut pe langa un toareg v10 cu 170 am stat cam 20 de secunde in fata la touareg pana a calcato si ala oleaca mai tare si ne`a dat fum la nas de nu stiam pe unde sa ne ascundem ...
|
Quote:
|
are 220 in bord...pe autostrada i-am dat 170 am schimbat normal nu sa fac performanta dar nu mi-a dat de gandit ca ar putea ajunge la 200 in fine ...daca voi ati atins eu mai am :)
|
Bag de seama ca aici topicul se transforma in Cielo vs. _______
An un coleg cu Cielo si dupa ce a mers pe autostrada cu 180 si masina incarcata la maxim, in doua saptamani a bagat motorul in reparatie capitala :D |
Quote:
|
sau 200 nici nu mai stiu :)))) nu m-am mai uitat in bord de mult ..in fine eu tot raman la parerea ca nu prinde atat acum fiecare cu ce-l doare
|
kids........can't live without them!......
|
poate era cielo normal cu masca de executive , oricum , nu s-a tinut dupa noi
|
| All times are GMT +2. The time now is 22:59. |
- Copyright 2026 4Tuning