![]() |
Re: Masina mea
:lol: nu mi fac sperante! cred numai in ce vad! :)
|
Salutare.
M-am mutat in Tulcea cu job-ul din nou, am avut un Logan rosu cu un vinil pe laterale, poate o parte din voi il stiti. Acum am un Cielo 1,5 16v stock si multe piese comandate pentru el. :-) Poate ne vedem la un suc... sau imi spuneti voi pe unde umblati si ne gasim sa mai schimbam o vorba. Numai bine. |
welcome MauS
|
Masina mea:
Leutul meu la pascut :)) https://img266.imageshack.us/img266/3...0196gu4.th.jpg Aici se masura cu o instalatie eoliana :D https://img523.imageshack.us/img523/9...0065bu4.th.jpg |
flmoise tiam vazut olteanu sambata in fata la ambiance ,arata destul de bine ,m-am uitat vreo 30 de minute la el ,a si sunat alrma de vreo 2 3 ori insa nu a iesit nimeni ,insa are nevoie de jenti parca nu e un intreg fara ele ,si unde ai pus banda aia rosie in loc de negru nu arata bine ,mai bine o lasi neagra sau o faci la fel precum culoarea masinii ,numai bine si spor la masina ,s-o vedem cat mai repede incaltata !!!
|
cand a sunat alarma am iesit la geam si am oprit o! de fapt te am si urmarit pana cand ai intrat in club. cu jantele o sa trebuiasca sa mai astepte un pic! merci pentru apreciere!
|
da tu unde erai ,stai la blocurile de pe faleza ?!?
|
aha...stau chiar la blocul turn vis a vis de select! in legatura cu banda rosie...ziua nu arata rau, pentru ca e grena ca si interiorul si pe gri se estompeaza puterea culorii, abia se vede !!!
|
eu spun sa-ti iei o luneta si sa te apuci de sport :) si eu ma uitasem la ea tot acolo.. si la Banca Transilvania
|
Quote:
|
:lol: bun sfat! :D
|
Quote:
|
4 Attachment(s)
Cu Loganul la arat.
|
lol ... 1 ce-s cu filmuletele astea? 2 mare jmecherie .. aici se prezinta masina! filmuletele tale mergeau puse la divertisment nik mai mult ;)
|
flmoise frumos oltcit.de fiecare data cnd trec prin spate pe la select ma uit dupa el :) ..da las ca o sa urmeze si al meu :P....iti pui jante in 4 prezoane :D???
|
| All times are GMT +2. The time now is 04:12. |
- Copyright 2026 4Tuning