Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Tuning pe machete (https://forum.4tuning.ro/506-tuning-machete.html)
-   -   Machete in lucru - teo93dinu (https://forum.4tuning.ro/506-tuning-machete/333828-machete-lucru-teo93dinu.html)

arctix 20-08-13 00:11

Re: Machete in lucru - teo93dinu

respect pentru munca depusa

passat-ul ce mai face?

teo93dinu 20-08-13 10:32

Multumesc frumos baieti , Passatul e 80% asamblat , o sa il rezolv si pe el cat de curand :D . Ieri am rezolvat 90% si suspensia la Scirocco , mai am de rezolvat sistemul de prindere la usi si intra la boit :lol:

teo93dinu 21-08-13 15:00

3 Attachment(s)
Stiu ca scaunele nu se pupa foarte bine cu roll-cage-ul dar altele nu am...

Reme 21-08-13 15:22

fa-i si niste poze din lateral la scirocco, sa vedem fittmentul

bmwh548 21-08-13 17:36

Rollcage-ul e luat de pe o macheta facuta dauna totala? De ce a iesit asa stramb?

teo93dinu 21-08-13 22:24

Rollcage-ul e facut din fludor , care era "rulat" deci nu avea cum sa iasa perfect , eu sunt destul de multumit de cum a iesit.
O sa fac maine poze din toate unghiurile , cand o asamblez.

Reme 21-08-13 22:55

Quote:

Originally Posted by teo93dinu (Post 5554434)
Rollcage-ul e facut din fludor , care era "rulat" deci nu avea cum sa iasa perfect , eu sunt destul de multumit de cum a iesit.
O sa fac maine poze din toate unghiurile , cand o asamblez.

dar cum ti-a venit ideea sa faci rollcage-ul din fludor? Nu aveai alte alternative? eventual niste sarme imbracate cu copex?

bmwh548 21-08-13 23:24

Fludorul e mai greu de indreptat, dar puteai face din sarma de cupru care se poate indrepta perfect, e maleabila si se poate cositori usor. Stiu ca esentialul e sa-ti placa tie, dar daca te vei multumi intotdeauna cu rezultate mediocre nu vei progresa niciodata.

teo93dinu 22-08-13 13:16

6 Attachment(s)
Multumesc pentru sfaturi, baieti. Am vazut la cineva din sarma de cupru si intr-adevar ar fi iesit foarte bine , dar nu m-am gandit pe moment. La macheta asta a lucrat doar de drag , nu am avut ambitia sa iasa perfecta dar sincer mi-a depasit asteptarile. Stiu ca sunt combinate mai multe stiluri de tuning dar per total mie imi place. Am cam lasat tuningul ep machete de o parte , m-am apucat sa mai lucrez la cea mare si am vrut doar sa nu las proiectele neterminate. Din afara se vede foarte ok rollcage-ul , voi merge cat de curand la o sedinta foto cu macheta (am un prieten fotograf :D) si atunci veti vedea cu adevarat ce a iesit . Totusi pun pozele acestea pentru a va forma o idee .

PS. in poza din laterala era roata un pic virata dreapta...

2010 22-08-13 13:28

Macheta asta arata perfect cand a ajuns la tine!
Mare pacat ce a ajuns...

teo93dinu 22-08-13 13:49

Asta e , soarta...

Reme 22-08-13 17:41

hmmm, daca tie iti place e ok! Se putea si mai bine, insa e/a fost alegerea ta...

teo93dinu 22-08-13 18:35

Multumesc pentru sustinere Reme. Mie imi place foarte mult asa cum e , nu e nimic masiv pe ea , e finisata relativ bine , vopseaua e ok dar gusturile nu se discuta. Cum era inainte nu imi place (barele alea mari) dar acum mi se pare mai mult decat ok.

petryy 23-08-13 02:12

A iesit bine....fata de cum era inainte, jantele vopsite alb poate dau mai bine :8)

maximix 23-08-13 12:25

1 Attachment(s)
1. Scaunele sunt prea inalte si prea drepte.. probabil ai vrut sa faci scaune tip scoica dar rezultatul lasa de dorit.

sfat: cauta niste scaune scoica pe care doar sa le adaptezi

2. prelungirea barii din fata se vede urat asa.

sfat: confectioneaza niste prinderi gen telescoape care sa plece din bara pe ea.. imi e greu sa cred ca o prelungire de genul ala la o masina va sta prinsa doar de jos.

3. buza jantei este extrem de prost facuta.. e suprapusa si se vede spatiu intre janta si ea.

sfat: cauta flacoane din plastic pentru medicamente.. sunt perfect rotunde si cred ca poti gasi dimensiunea corecta.

*ai o poza atasata sa iti faci o idee despre ce vorbesc

All times are GMT +2. The time now is 11:34.

- Copyright 2026 4Tuning