![]() |
Re: Intalniri Pitesti...
Quote:
:P daca aveam camera mea personala...erau mai multe...dar abea o fac rost din joi in pasti...si atunci...fara cablu :)) |
Quote:
|
Da a fost destul de dragutz dar pakt k am plecat devreme ....
|
ce ziceti dak am face noi mai interesante intalnirile???? spre ex: sa mergem pe undeva unde sa nu ne deranjeze nimeni sa ne dam cu masinile printre jaloane si chestii sa invatam mai multe a? ??? si ar fi si mai misto asa ce farmec are sa ne int discuta toti si se 2 asa la liniutza, plm eu am dat cu parerea ast si parerile voastre k sper k ati vazut si voi k ne int degeaba
|
Data viitoare vin si eu cu masina mea cea mik rau :P ... 6 metri lungime, 2 latima si aproape 3 inaltime :D
|
Quote:
|
ar fi interesanta idee cu jaloane...dar gasesti tu loc? unu e ocupat de circ deja! :))
|
Da ce in parcarea de la finante nu merge?? :D Imi dati mie nijte creta si va umplu toata parcarea de jaloane :D
P.S. Cotot frate te-am vazut mai aku cva vreme prin prundu, ai trecut pe langa mine exact in prima statie din prundu cum mergi spre arpechim .. a dreaq toba ai .. nici n-a trebuit sa ma uit sa stiu k tu esti :lol: |
Quote:
|
o toba goala pusca !!!
=)) |
venim io si badea ku duba:D ce ca si aia e masina si poate o liniuta cu kreva:)))
|
Quote:
|
nu baga mana in foc ca suna bine....tare este adevarat ca suna! ;) :))
|
Quote:
Si k tot veni vorba de draci .. azi am luat prima amenda .. pt centura cik. Mai degraba s-a ofticat ala cu radaru k mi-a facut cineva semn si am incetinit. Io tot nu pot s inteleg care e rationamentu legii asteia. Dak nu vreau sa o port, nu o port. E viata mea in joc, nu a lui. |
da da ei tre sa scrie dup-aia constatarile luuungi in caz ka mori si toate cele si le e lene:)))
|
| All times are GMT +2. The time now is 07:11. |
- Copyright 2026 4Tuning