Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Alte discutii Ford (https://forum.4tuning.ro/325-discutii-ford.html)
-   -   Mondeo MK3 - discutii generale (https://forum.4tuning.ro/325-discutii-ford/3336-mondeo-mk3-discutii-generale.html)

mutzu 01-02-05 01:14

Beton masina fitzosule..
Vi la primul tuning show ?

pimp_lex 01-02-05 07:43

Mi se pare mult mai reusita masina postata de FFocus.

Inafara de acoperitoiarele alea de la stopuri, si capota total exagerata, in rest e mult mai stilata, se vede ca are suspensia lasata, jantele mai potrivite, eleron perfect, pur si simplu e facuta cu mai multa clasa.

pimp_lex 01-02-05 07:47

Inafara de acoperitoiarele alea de la stopuri, si capota total exagerata, in rest e mult mai stilata, se vede ca are suspensia lasata, jantele mai potrivite, eleron perfect, pur si simplu e facuta cu mai multa clasa.

Mr.Nice 01-02-05 08:45

Fitzosule am si eu o intrebare : ti-ai dat cumva jos tot de pe masina (spoiler,praguri,eleron, fara evacuarea de pe capota)?

PEACE
:peace:

ZanDer 01-02-05 08:46

ok da am intzeles si la primu post ideea nu trebuia sal mai pui odata :wink:
ideea ii pt pimp_lex

ZanDer 01-02-05 08:51

Re:

Quote:

Originally Posted by \"Fitzosul\"
Cati cp are masinutza ta zander? Ce modificari are?

nutzi zic ca razi ... ma rog ii masjinutza mea si vreau sa fiu mandru de ea ... ii un reno 9 deocamdata modificari doar la exterior interior si muzica ... in primavara vine motoru ... acuma ii la vopsit masjina dupa ce iese itzi pun poze so vezi :wink: da mai am planuri mari pt ea ... momentan are un motor 1.7 carb dublucorb filtru sport si evacuarea facuta (adica fara catalizator si de alea ... o simpla tava) dupa ce iese de la vopsit ma apuc k lumea de interior si muzica ca pe cand vii sa nu ma fac de rusine :oops: :twisted:

Fitzosul 01-02-05 09:12

Re:

Quote:

Originally Posted by \"mutzu\"
Beton masina fitzosule..
Vi la primul tuning show ?

Vin dac imi spui cand e si unde e :wink:

Mr.Nice 01-02-05 09:13

Fitzosule am si eu o intrebare : ti-ai dat cumva jos tot de pe masina (spoiler,praguri,eleron, fara evacuarea de pe capota)?

PEACE

Fitzosul 01-02-05 09:16

Re:

Quote:

Originally Posted by \"Mr.Nice\"

PEACE

Da MR. Nice. Acum nu mai am decat priza de aer si pragurile pe masina :( Astept sa vina primavara 8) De unde stii?

Mr.Nice 01-02-05 09:19

Te-am vazut ieri pe la Manastirea Casin, eram intr-o bora alba, eu faceam stanga spre Arcul de Triumf si tu te duceai spre Agronomie. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Am observat k nu mai ai nici \"actipildu\" pe capacu de rezervor
:lol: :lol: :lol:

PEACE

Fitzosul 01-02-05 09:25

Re:

Quote:

Originally Posted by \"ZanDer\"
Quote:

Cati cp are masinutza ta zander? Ce modificari are?

nutzi zic ca razi ... ma rog ii masjinutza mea si vreau sa fiu mandru de ea ... ii un reno 9 deocamdata modificari doar la exterior interior si muzica ... in primavara vine motoru ... acuma ii la vopsit masjina dupa ce iese itzi pun poze so vezi :wink: da mai am planuri mari pt ea ... momentan are un motor 1.7 carb dublucorb filtru sport si evacuarea facuta (adica fara catalizator si de alea ... o simpla tava) dupa ce iese de la vopsit ma apuc k lumea de interior si muzica ca pe cand vii sa nu ma fac de rusine :oops: :twisted:

Lasa ca o vedem noi cum arata :twisted: Sunt curios , abia astept s-o vad :wink:

Fitzosul 01-02-05 09:28

Re:

Quote:

Originally Posted by \"Mr.Nice\"
Te-am vazut ieri pe la Manastirea Casin, eram intr-o bora alba, eu faceam stanga spre Arcul de Triumf si tu te duceai spre Agronomie. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Am observat k nu mai ai nici \"actipildu\" pe capacu de rezervor
:lol: :lol: :lol:

PEACE

Uite unde sunt spionii....Mda asa e. :)

Fitzosul 01-02-05 10:39

Re:

Quote:

Originally Posted by \"pimp_lex\"

Ma bucur ca-ti place mondeo ala dar ia gandeste-te cum arata.
1. CAPOTA EXAGERAT FACUTA
2. ELERON MIC care nu este sport
3. 2 tobe mari cu spoiler mic
4.Stopuri vopsite aiurea
6 etc.....

Parerea mea ca nu e mai misto ca a mea. Stiu ca noi 2 nu avem aceleasi gusturi dar hai sa fim putini seriosi ca e aiurea rau facuta. Ai si tu dreptate cu unele ca de ex: suspensiile, dar in rest.....

P.S da-mi tu un sfat cu suspensiile de care sa-mi pun si daca sa-mi iau d-alea cele mai joase :wink:

pimp_lex 01-02-05 15:22

Re:

Quote:

1. CAPOTA EXAGERAT FACUTA
2. ELERON MIC care nu este sport
3. 2 tobe mari cu spoiler mic
4.Stopuri vopsite aiurea
6 etc.....

1. Da e exagerata, cum e si a ta de altfel, ambele sunt inestetice si nu se match cu masina
2. Eleron mic, stilat care nu e sport pe o masina care nu e sport. Vezi tu ca pune Bmw ditamai eleroanele pe M3, sau ai vazut vreodata un AMG cu un eleron gigantic? Nu, au toate eleroane, mici, elegante, cat sa fie si placut la vedere si sa-si faca treaba exact cat ai nevoie (downforce)
3.Da, si arata foarte bine asa pt ca pastreaza linia caroseriei (spoilerul), iara in cu exemplu lu AMG care-i bun, toate AMG-urile au body-kit si toate sunt subtile
4. De stopuri am zis ca sunt aiurea, nu ca alea pe care vrei sunt mai breze, nici una nici alta nu merg

Quote:

Originally Posted by \"fitzosul\"
Parerea mea ca nu e mai misto ca a mea. Stiu ca noi 2 nu avem aceleasi gusturi dar hai sa fim putini seriosi ca e aiurea rau facuta. Ai si tu dreptate cu unele ca de ex: suspensiile, dar in rest.....

P.S da-mi tu un sfat cu suspensiile de care sa-mi pun si daca sa-mi iau d-alea cele mai joase :wink:

Daca ai schimbat ce zice Mr Nice ca ai schimbat cand te-a vazut, asta e bine, plus ca vrei sa lasi suspensia care va schimba total cum arata. Devine mai misto a ta, sau mai bine zis, are mai putine neajunsuri a ta.
De suspensii io as zice le iei cat mai joase, dar in acelasi timp gropile sunt asa cum sunt si deja ai kitul de caroserie mare. Deci eu zic ca asa niste arcuri nici prea prea nici foarte foarte ar merge un 1.5\" (deci cam 3.5 cm) maxim, Eibach sunt bune si accesibile.

gigibecali 01-02-05 16:15

la mondeo-ul postat de ffocus, capota parca e de Lancer EVO VIII...been there, done that.

btw, spoiler-ul ala nici nu ar trebui pus in comparatie cu cel de la Fitzosul...e pur si simplu aiurea.nu imi place cum cade pe masina.

+ masinii aceea ar fi suspensiile...dar daca a spus Fitzosul k se rezolva si la masina lui...rullz :)

bafta

All times are GMT +2. The time now is 06:47.

- Copyright 2026 4Tuning