![]() |
Re: Seat Fun Club!
Stie cineva ce dimensiune au boxele din usi pe fata la cordoba din 2001 ?
Multumesc |
cred ca 16.5
|
Mersi ;)
|
Eu am avut Seat Ibiza (acelasi lucru cu Cordoba) din 2006 si astea erau dimensiunile. Nu cred ca s-au schimbat.
Bafta |
www.clubseat.eu cel mai tare club de SEAT-isti
veniti si va configeti.. gasiti de toate. de la oameni de treaba pana cel mai bun tuning. |
incredibil !!!!!
|
Mai terminati in pana mea cu reclama voastra penibila!
|
Stie cineva cam ce greutate are un Seat Ibiza din 1998 cu motor 1.9 diesel ?
|
Pai nu scrie in certificatul de inmatriculare sau in Cartea de Identitate a Vehiculului?
|
Da dar masina e in alta parte si mi-e lene sa ma uit,am zis ca paote stie cineva. Si poate imi da si mie accept la usergroup cine poate sa faca asta.
|
Membrii clubului www.seatclubvest.ro/forum beneficiaza de reduceri si promotii la dealerul autorizat Seat Todorut International. Va asteptam!
|
salut baieti ma bag si eu id meu e claudiu_dic
|
www.seatclubvest.ro/forum
Un club nou cu multe beneficii, reduceri si premii din partea dealerului din Vest-ul tarii Todorut International. |
salut..am un seat leon 1,8 6V benzinar, din 2001, tip 1M, motor tip (G) AUQ, 1781 cm3, si as vrea sa stiu ce norma de poluare are(eur 3 sau 4) pt a plati taxa de prima inmatriculare..astept un raspuns urgent...aici sau pe [email protected]
|
Quote:
salut..am un seat leon 1,8 6V benzinar, din 2001, tip 1M, motor tip (G) AUQ, 1781 cm3, si as vrea sa stiu ce norma de poluare are(eur 3 sau 4) pt a plati taxa de prima inmatriculare..astept un raspuns urgent...aici sau pe [email protected] |
| All times are GMT +2. The time now is 18:04. |
- Copyright 2026 4Tuning