![]() |
Re: V-ati combina cu o tipa doar ca sa conduceti o masina tare?
mda ... corect ...
si pe aia frumoasa o plimbi pe jos ... si te vede mai multa lume cu ceva fain langa tine ... ;) |
Quote:
|
te simti mandru knd mergi pe strada cu o super gagica si din 10 in 10 metri iti iau toti tzaranii gagica la fluierat si la texte d'alea de manelishti...nui asa?
si sa nu-mi zici k sari la bataie tu fiind unu si aia in general mai multi... |
SUN! fluieraul ca fluieratul.... dar daca dai in bucuresti de un grup dinala jmeker si vin aia ii ridica fusta, pipaie,injura plm... se poarta am vazut! logic ca sari ca baiat... dar apoi intalnirea va continua la spital! :)
|
SI tu preferi sa faci pe superman si sa stai o sapt in spital decat sa iei chestia respectiva k p ceva inevitabil....
d'aia alea bune le vezi prin mashini si mai bune si mai rar vezi una p jos...din proprie experienta iti zic k e putin zis crima sa ieshi la plimbare cu una buna...nu scapi nici pe magheru...sa nu ma zic de parcuri sau cine stie ce strazi mai "necentrale"... |
frate atunci .. ii pui pe gat o reclama gen: pasarica misto cu gripa aviara.. atingerea e gratuita! :) :) :) ! daca tot n-ai masina sa o tii bine in masina( cu toate ca risti sa ramai si fara masina in cazul asta)... eventual o faci posta cu baietii si plm.. negocieri si totul e bine! :) :)
|
mey ... eu nush` cum ii in buc. da` nah` ...
aici ... nu o ajuns sa fie chiar asa .. :-P :-P :-P sau eu nu stiu sa fie .. :) asa ca de aia as putea merge lejer la o plimbare cu o bunoaca .. ;) nu zic ca nu ar fi ceva coemntarii ... da` nu chiar grosolanii |
Deviati fratie:)
|
eu sincer da..:D dacare are masina belea ho pa' ea
|
Nu m-as cobina cu o tipa pentru masina ei. Sincer stau cu persoana respectiva nu cu masina ei. Insa daca persoana imi place si are si o masina tare se schimba datele problemei, masina fiind un bonus :)
|
bine leutzule, nici nu vrei multe... eventual o vila in monaco, te-ar multzumi? :D
|
Quote:
|
just fratie ... masina ca bonus,asta e altceva:)
|
intrebarea era in ce conditii v-ati combina cu o tipa, doar ca sa conduceti o masina tare...
|
io chiar am facut.mai demult am vazuto pe una cu un rx-8 si bla bla si neam imprietenit pt o saptamana ca am dat cu masina intro groapa si ..
|
| All times are GMT +2. The time now is 07:41. |
- Copyright 2026 4Tuning