![]() |
Re: ULTIMATE virtual TuningDAYS, 1 aprilie 2007
Quote:
|
Gratzian:"Inscrieri: Se poate inscrie oricine, prin subscriere in topicul aferent.
Se va anunta data limita de inscriere in concurs. Data limita de predare a lucrarilor: 26 Martie 2007, ora 09 am. Fiecare participant se poate inscrie la oricare din concursuri, cu oricate lucrari.Nu se admit lucrari prezentate in nici un alt mijloc media: situri, publicatii, etc. Daca publicati lucrarea in alta parte inainte de acordarea premiilor, va fi DESCALIFICATA." Nu este in nici un context anume mai,uita-te pe prima pagina si citeste, dar am interpretat eu gresit ce a vrut gratzian sa zik. Cei de la 3D care vreti blueprinturi pentru masini si jante si texturi, intrati aici ca aveti link-uri https://forum.4tuning.ro/162-virtual-tuning-3d/27284-automotive-blueprints/page-2.html Si cu riscul de a repeta o intrebare as vrea sa stim si noi niste criterii de jurizare pentru lucrari ca sunt cam importante si tre le stim cam de la inceput:D, multam |
Quote:
|
1280/960, rezolutia normala - format 4:3. da, asa e corect
eu am gresit si am folosit instinctiv o rezolutie de monitor pentru concurs... in email trebuie trimise ambele, separat: prezentarea si poza pe care s-a lucrat la 2d |
sper sa nu fie o problema ca poza mea are dimensiunile 1365x1024 ...
|
Particip si eu la 2D Brush:)
|
2d brush........................................ 2d non brush...............shi freehaND.....VREAU SHI EU
|
Particip si eu la 2D Brush:) si freehand
|
ma inscriu si eu la Freehand !
|
ma bag si eu la 2d brush
ar trebuii specificat ce putem lua la brush in opinia putem copia cel mult jentile si decorul,ca sunt destul de greu de facut reflexiile fara el :) |
ma inscriu si eu la freehand
|
freehand...:D
|
am si eu cv intrebari , la 2d brush e voie C/P la plasa , intercoller si carbon?
|
nu... daca o luam in ritmu asta, facem brush numa la semnale, nu?
|
pai cum facem frate plasa???....poate ca sunteti voi buni in organizare shi alte lucruri....dar sa stiti ca unele lucruri sunt chiar imposibil de facut brush...plus ca noi nu sutem experti in asa ceva...
|
| All times are GMT +2. The time now is 09:36. |
- Copyright 2026 4Tuning