![]() |
Re: Interior Cielo cu vopsea
3 Attachment(s)
cine intreba de stopuri ca ale lui lao
pun yo ca le am la fel numai ca ale mele asa au venit pe masina ca e cumparata din Libia : |
Misto tare bara ta de spate,dar cu numarul cum ai facut sa ti-l dea asa ? ( cred k e de motocicleta)
|
Nu e de moto, e model B. Multe jeep-uri au forma asta de numar pe spate si de-aia se confectioneaza si forma asta de numar.
|
asa le-am comandat numerele asa au venit 1x tip A 1x tip B cum zice si Lao.
bara spate si stopurile au fost multa vreme (2000 de cand o am pana in 2005) decat 2masini cu ele asa apoi am mai vazut 2 una galbena si una alba. |
2 Attachment(s)
Azi am terminat de vopsit interiorul(imi mai ramasesera ceva in cap).Ast pareri.
|
Eu acum lucrez la un Cielo. Dar in nici un caz , inainte sa vopsesc interiorul, nu m-am gandit la gri. Lasa in frast griul. Daca tot vrei sa iti faci tuning pe masina, combina culori. Nu te du' pe gri ca nu se merita. Nu stiu...Portocaliu cu negru. Violet cu alb (interiorul)...baby-blue cu alb...anything....da' nu gri!!!!
|
TOT a Cielo arata! Tu stii...
|
eee...pai in caz ca nu ai vazut eu am ales negru pentru ca nu vreau sa sara in ochi.Negrul da o eleganta aparte cum cred eu ca a facut-o si la mine.
|
Quote:
cel mai important sunt detaliile la o masina. |
Abia astept ;)
|
Vreau sa imi schimb culorile in bord.Ce culori sa aleg ?Ma gandeam la :Alb mat in combinatie cu un baby blue.Sau Portocalui cu negru.Ce ziceti ?
|
| All times are GMT +2. The time now is 05:42. |
- Copyright 2026 4Tuning