Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Daewoo tuning (https://forum.4tuning.ro/140-daewoo-tuning.html)
-   -   Faruri cu lupa (https://forum.4tuning.ro/140-daewoo-tuning/33016-faruri-lupa.html)

tiolik 12-05-08 22:23

Re: Faruri cu lupa

exista in craiova firma care lucreaza cu fibra fac si spoilere ????

Geo_ZGA 12-05-08 22:29

Quote:

Originally Posted by tiolik (Post 1530361)
exista in craiova firma care lucreaza cu fibra fac si spoilere ????

Fibrocom.... Cielo-ul rosu COK nu-ti spune nimic? :D frunzareste un pic pe ultimile pagini de la "masina mea daewoo" si o sa o vezi ;) e de muuult timp facuta la fibrocom...

l@uryo_bo$$ 12-05-08 22:35

Si de unde imi pot achizitiona si eu faruri cu lupa sau clare..
Si proiectoare cu angels se gasesc??

tiolik 12-05-08 22:42

5 Attachment(s)
faruri clare pe www.rxm.ro cu lupa doar daca pui ca bogdan de bmw iar proiectoare cu angel eyesuri nu exista doar daca iti iei u proiectoare clare si angel eyesuri separeat si ti le montezi dar numai in cazul in care vei folosi doar angelsurile daca ai aprins becurile ai terminat cu ele iti zic din propria experianta

l@uryo_bo$$ 12-05-08 22:48

Da dar alea ale lui bogy de bmw costa 900 ron ele + 300 ron montaj..
Si alea clare nu stiu cat de bine dau pe masina si cat de bine vezi cu ele....ca nu prea sunt scumpe..

Geo_ZGA 12-05-08 22:58

alea sunt prea scumpe... alea prea ieftine... pai tu ce vrei acum? se vad bine, sunt destule cielo cu faruri clare. iti iei faruri + xenon si ai rezolvat problema.

BOGY26 12-05-08 23:03

Quote:

Originally Posted by Geo_ZGA (Post 1530461)
alea sunt prea scumpe... alea prea ieftine... pai tu ce vrei acum? se vad bine, sunt destule cielo cu faruri clare. iti iei faruri + xenon si ai rezolvat problema.

Xenon ptr. Cielo iti vand eu H4 :D

l@uryo_bo$$ 12-05-08 23:05

Quote:

Originally Posted by Geo_ZGA (Post 1530461)

Vream sa zic ca alea sunt scumpe 1200 ron si alea clare nu sunt scumpe au un pret bun,dar nu stiu cat de bine se vor vedea la asta ma referam...
Geo u de care ti-ai pune....

Geo_ZGA 12-05-08 23:09

momentan pastrez farurile stock si o sa iau o instalatie xenon (nu bi-xenon, fiindca merg 99,999% in oras si nu-mi trebuie lunga pe xenon, ma multumesc si cu halogen). pe viitor, probabil ca voi lua faruri clare, presupunand ca intre timp nu voi face "rost" de faruri cu lupa... slabe sanse.
Bogy, daca imi faci un pret bun, poate discutam... stiu cat ceri tu pe xenon si te anunt ca s-au ieftinit: 300ron xenon si 400ron bixenon la prima strigare... daca mai caut, gasesc si ceva mai ieftin. si sa nu aud ca "aia e naspa, ca bune sunt Siemens, Bosch...". Siemens, Bosch si mai stiu eu ce alte firme de renume NU PRODUC ASA CEVA. sunt facaturi, tot chinezarii, dar cu firma pe ele... gen adidasii pe care ii gasim peste tot.

BOGY26 13-05-08 00:50

Quote:

Originally Posted by Geo_ZGA (Post 1530490)
momentan pastrez farurile stock si o sa iau o instalatie xenon (nu bi-xenon, fiindca merg 99,999% in oras si nu-mi trebuie lunga pe xenon, ma multumesc si cu halogen). pe viitor, probabil ca voi lua faruri clare, presupunand ca intre timp nu voi face "rost" de faruri cu lupa... slabe sanse.
Bogy, daca imi faci un pret bun, poate discutam... stiu cat ceri tu pe xenon si te anunt ca s-au ieftinit: 300ron xenon si 400ron bixenon la prima strigare... daca mai caut, gasesc si ceva mai ieftin. si sa nu aud ca "aia e naspa, ca bune sunt Siemens, Bosch...". Siemens, Bosch si mai stiu eu ce alte firme de renume NU PRODUC ASA CEVA. sunt facaturi, tot chinezarii, dar cu firma pe ele... gen adidasii pe care ii gasim peste tot.

Sorry..eu nu le dau sub 500 ron inclus montajul...garantie 2 ani, iar la un moment dat garantia conteaza cel mai mult..majoritatea dau gar. 1 an...nu ma caracterizeaza faza " alea sunt praf si ale mele sunt betooon"..eu stiu ce am avut pe masina si cum se vedea cu ele pe farurile de kko care le aveam eu(matuite rau de tot) si tot se vedea foarte bine :!:

Geo_ZGA 13-05-08 07:57

nu vreau sa iti fac anti-reclama, dar ceri exagerat de mult pe ele... si eu vorbesc tot de produse noi, cu garantie si factura. intr-adevar, garantie de 1an au majoritatea, dar si daca iti cumperi un lcd sau un mp3 pt masina, tot 1 an ai.
bine, e treaba ta, ceri cat crezi tu de cuviinta...

dark_angel 13-05-08 08:11

bogy felicitari farurile vin casi turnate iar restul comentariilor se bezeaza pe invidieeee!

Geo_ZGA 13-05-08 08:50

Quote:

Originally Posted by dark_angel (Post 1530890)
bogy felicitari farurile vin casi turnate iar restul comentariilor se bezeaza pe invidieeee!

:lol::lol::lol: scuze, nu m-am putut abtine....

B-64-KTL 13-05-08 09:07

Geo pe unde ai gasit bi-xenon la 400 ron ca m-ar tenta si pe mine? Si apropo, cine stie unde exact se gasesc faruri in Bulgaria?

serban_pc 13-05-08 09:36

eu stiu unde gasim faruri in BG si tot cu mine te poti cupla la un kit de xenon intr-o sapt.

All times are GMT +2. The time now is 17:42.

- Copyright 2026 4Tuning