| Low Fiesta |
09-10-12 20:02 |
Re: Ford Fiesta mk5 Zetec' - Low Fiesta
Quote:
Originally Posted by antonio_ultras
(Post 5203553)
Inoxul se aude tare cand se incalzeste, intra in rezonanta, fata de alt material. Daca vrei sa pui teava pana in capat si ai o finala sport nu prea o sa mai poti sta in masina. Daca scoti catalizatorul ai probleme cu politia (teoretic) si nu iti mai ies nici noxele (daca iti ies cumva acum), iar daca dai jos intermediara sunetul o sa fie foarte mare pt ca ea reduce zgomotul. Sfatul meu este sa scoti catalizatorul (daca cumva nu iti ies noxele acum, daca iti ies sa-l lasi acolo) si sa iti iei o intermediara direct flow + o finala de inox daca nu ai acum. Sper ca te-am ajutat :)
|
Hai sa iti explic asa in mare ce as vrea.Evacuare de pe masina,e cea orginala dintr'o bucata tot tot,as vrea sa o dau pe asta jos,si sa fac alta separat doar sa fie de sunet,rateuri si alte chestii de genul,iar cand e de noxe de rezolva,si plus ca o am si pe cea orginala (cu cat cu tot tot) daca e o pun imeidat inapoi,dar vreu sa fie un sunet frumos,nu vreu sa fie un sunet dinaia de sa nu stau in masina,m'am dat cu un audi cap coada inox si dupa 3000 rpm chiar era insuportabil,deaia am zis sa intreb toate la altii e mai ok,deaia intreb ce as putea face (sa nu umblu la evacuare originala a masinii)ce material ,ca sa sune bine.Chiar sunt putin nedumerit ,multii spun ca nu suna prea bine inoxul,altii spun ca suna bine.chiar nu stiu,sa fie si sunet frumos,si nici sa nu ma omoare in masina.Si probabil ca finala va fi din inox+silent,Astept sa sugestiile voastre!
|