![]() |
Re: Un BMW e34 525 TDS
pentru 50 de lei as desface ceasurile sa-mi pun sie eu:D
|
10 Attachment(s)
Quote:
Quote:
Azi am profitat de ziua frumoasa, zi de primavara sa zic asa :lol: Am spalat masina, am facut curatenie in interior, si am dat bandourile de la bari jos, si cu putina crema de pantofi(nu radeti, vorbesc serios :)) ), faci minuni, e si rezistenta la apa, si da un aspect foarte frumos, bandoului, nu este nici lucios :D Am folosit acelasi tratament si la husa de la schimbator, care este din piele. In curand, ma apuc de curatat la jante 8) |
Eu cu crema de pantofi faceam inainte cauciucurile la papuc, ies frumoase si negre:D. Acum mi-am luat o solutie speciala pentru asa ceva...cand am ocazia fac o poza si-ti arat.
|
ba frate cat timp au unii...isi demonteaza bandourile sa le dea cu crema de pantofi......esti pericol ma cosmine :lol: dar la final arata bine bv....dar tot nu as face asa ceva:lol::lol:
|
sa va mai dau si eu un pont pt plasticaraia matuita sau imbatranita? Ulei de masline si vorbesc cat se poate de serios..iese plasticul de zici ca este absolut nou..crema de pantofi se ia..ba mai mult ristinsa te murdaresti oe maini haine...
|
salutare cosmine, arata bine 5.aru si vad ca proiectul avanseaza frumos, parca imi pare rau ca nu mai am mertul....:)))
|
12 Attachment(s)
Quote:
Quote:
Quote:
Quote:
Salutare si tie Sonny™ : Multumesc foarte mult, am reusit cat de cat sa o aduc pe drumul cel bun:D A fost destul de chinuita pana sa ajunga la mine, si daca nu ajungea la mine, apuca drumurile dezmembrarilor:rolleyes2 Oricum, acum e pe calea cea buna.. Cateva noutati, daca posta p*** intarzie de 2 saptamani, am cheltuit banii pe alte chestii :lol: Acestea sunt urmatoarele: -Pasta lustruit cu ceara -Carpa pentru sters masina -Modul de inchidere centralizata cu doua chei+telecomenzi(masina mea are inchidere de fabrica, si alarma, dar nu am telecomanda, si o sa-i montez acest modul pentru a putea incuia masina din cheie) -Antena de pe spate, cea originala era rupta de la jumate si nu prindea bine posturile:rolleyes2 Asta pare ca e de Golf 4 sau ceva de genul:lol: Daca tot a fost cald afara, am si lustruit-o da e de munca nu gluma :lol: In poze nu se vede chiar asa mare diferenta, dar in realitate este o diferenta enorma8) Si m-am apucat in sfarsit de jante, sa le curat bine de tot de vopseaua aia de rahat, si apoi sa le duc la roluit/indreptat, sau intai sa le duc la roluit/indreptat, si apoi sa le curat, sunt indecis :lol: Cateva fotografii: |
IA ZI CE ITI DAU PE STOPURILE ALEA???
|
Quote:
|
9 Attachment(s)
Si uite ca in week-end am ajuns si pe la TOP WHEELS cu jantele mele, le-am indreptat+roluit, firma foarte buna, recomand, au iesit super, acum m-am apucat sa le pregatesc de vopsit 8) Iar azi, ca a fost vreme frumoasa, ne-am organizat, si am facut o Intrunire in Gaesti8) Foarte frumoasa masina lui db_85_amd :>
|
am inteles ca o dezmembrezi :))) da-mi mie masca , nasul si capota:))
|
Quote:
:lol::lol::lol: Daca dadeam anunt ca o dezmembrez, cred ca erai primul, nici nu apucam sa dau anuntul si tu erai primul :)) Ghinion ! Nu o dezmembrez, te astept la o sedinta foto 8) |
iesim , iesim dar momentan e in service si pe la sfarsitul lunii cred ca o scot, dar n-am reconditionat jantele si am rezerva pe masina , asa ca mai dureaza , sau iesim si nu pozam partea cu rezerva
|
haide ca prinde forma man... nu ca nu avea deja.. :lol:
|
11 Attachment(s)
Quote:
Quote:
Nu prea am mai facut cine stie ce la masina, am dat bara jos, era trosnita pe partea stanga la proiector, am lipit-o putin cu Poxipol, pana iau alta, si o vopsesc.. Am spalat intercooler-ul, si am impresia, sper doar sa am impresia, am gasit doua pete de ulei cu praf, umede, pe el, una pe partea de plastic, si unul sub elementii aia:rolleyes2 am spalat acolo bine cu benzina, si am mai prins si eu bara aia mai bine, dar ma enerveaza la aripi, ca nu pot apropia bara de ele, stie cineva cum sa fac sa o ridic de colturi mai sus ? P.S: Am inmatriculat-o :)):lol: |
| All times are GMT +2. The time now is 03:45. |
- Copyright 2026 4Tuning