Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea BMW Seria 5 (https://forum.4tuning.ro/644-masina-mea-bmw-seria-5.html)
-   -   Un BMW e34 525 TDS (https://forum.4tuning.ro/644-masina-mea-bmw-seria-5/327373-bmw-e34-525-tds.html)

dragomir_tibi 24-02-13 10:07

Re: Un BMW e34 525 TDS

pentru 50 de lei as desface ceasurile sa-mi pun sie eu:D

Cosmin-SNR 28-02-13 19:47

10 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by manole74 (Post 5375778)
Si eu am comandat un set-50 lei. Ieftin si practic! Schimba aspectul intrumentarului de bord dramatic....in bine! Bravo..

Sunt foarte accesibile si frumoase :D

Quote:

Originally Posted by dragomir_tibi (Post 5375947)
pentru 50 de lei as desface ceasurile sa-mi pun sie eu:D

Doar daca costa 50 de lei ai desface ceasurile, daca ar fi mai scumpe nici nu te atingi de ele :lol:

Azi am profitat de ziua frumoasa, zi de primavara sa zic asa :lol: Am spalat masina, am facut curatenie in interior, si am dat bandourile de la bari jos, si cu putina crema de pantofi(nu radeti, vorbesc serios :)) ), faci minuni, e si rezistenta la apa, si da un aspect foarte frumos, bandoului, nu este nici lucios :D Am folosit acelasi tratament si la husa de la schimbator, care este din piele. In curand, ma apuc de curatat la jante 8)

CyPz 28-02-13 20:07

Eu cu crema de pantofi faceam inainte cauciucurile la papuc, ies frumoase si negre:D. Acum mi-am luat o solutie speciala pentru asa ceva...cand am ocazia fac o poza si-ti arat.

dragomir_tibi 01-03-13 10:07

ba frate cat timp au unii...isi demonteaza bandourile sa le dea cu crema de pantofi......esti pericol ma cosmine :lol: dar la final arata bine bv....dar tot nu as face asa ceva:lol::lol:

B XX ADI 01-03-13 18:13

sa va mai dau si eu un pont pt plasticaraia matuita sau imbatranita? Ulei de masline si vorbesc cat se poate de serios..iese plasticul de zici ca este absolut nou..crema de pantofi se ia..ba mai mult ristinsa te murdaresti oe maini haine...

Sonny™ 05-03-13 10:29

salutare cosmine, arata bine 5.aru si vad ca proiectul avanseaza frumos, parca imi pare rau ca nu mai am mertul....:)))

Cosmin-SNR 05-03-13 19:23

12 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by CyPz (Post 5382579)
Eu cu crema de pantofi faceam inainte cauciucurile la papuc, ies frumoase si negre:D. Acum mi-am luat o solutie speciala pentru asa ceva...cand am ocazia fac o poza si-ti arat.

Da CyPz, dar nu e de durata, tine doar la ploaie, la jet de apa se duce dracu :)) O sa iau in considerare si sfatul lui B XX ADI :???:

Quote:

Originally Posted by dragomir_tibi (Post 5383227)
ba frate cat timp au unii...isi demonteaza bandourile sa le dea cu crema de pantofi......esti pericol ma cosmine :lol: dar la final arata bine bv....dar tot nu as face asa ceva:lol::lol:

Ce sa fac ? Imi e prea drag de ea... In fiecare zi bibilesc cate ceva pe la ea:arrow:

Quote:

Originally Posted by B XX ADI (Post 5383716)
sa va mai dau si eu un pont pt plasticaraia matuita sau imbatranita? Ulei de masline si vorbesc cat se poate de serios..iese plasticul de zici ca este absolut nou..crema de pantofi se ia..ba mai mult ristinsa te murdaresti oe maini haine...

Sa stii ca o sa tin cont de sfatul tau Gogule 8) Dar daca nu e de eficienta, cum zici tu, iti zgarii "matza" :lol:

Quote:

Originally Posted by Sonny™ (Post 5387808)
salutare cosmine, arata bine 5.aru si vad ca proiectul avanseaza frumos, parca imi pare rau ca nu mai am mertul....:)))

Salutare si tie Sonny™ : Multumesc foarte mult, am reusit cat de cat sa o aduc pe drumul cel bun:D A fost destul de chinuita pana sa ajunga la mine, si daca nu ajungea la mine, apuca drumurile dezmembrarilor:rolleyes2 Oricum, acum e pe calea cea buna..

Cateva noutati, daca posta p*** intarzie de 2 saptamani, am cheltuit banii pe alte chestii :lol: Acestea sunt urmatoarele:

-Pasta lustruit cu ceara
-Carpa pentru sters masina
-Modul de inchidere centralizata cu doua chei+telecomenzi(masina mea are inchidere de fabrica, si alarma, dar nu am telecomanda, si o sa-i montez acest modul pentru a putea incuia masina din cheie)
-Antena de pe spate, cea originala era rupta de la jumate si nu prindea bine posturile:rolleyes2 Asta pare ca e de Golf 4 sau ceva de genul:lol:

Daca tot a fost cald afara, am si lustruit-o da e de munca nu gluma :lol: In poze nu se vede chiar asa mare diferenta, dar in realitate este o diferenta enorma8) Si m-am apucat in sfarsit de jante, sa le curat bine de tot de vopseaua aia de rahat, si apoi sa le duc la roluit/indreptat, sau intai sa le duc la roluit/indreptat, si apoi sa le curat, sunt indecis :lol:

Cateva fotografii:

dragomir_tibi 05-03-13 19:28

IA ZI CE ITI DAU PE STOPURILE ALEA???

Cosmin-SNR 06-03-13 14:31

Quote:

Originally Posted by dragomir_tibi (Post 5388483)
IA ZI CE ITI DAU PE STOPURILE ALEA???

Multa lume vrea stopurile alea :lol::lol: Cu parere de rau iti spun ca nu pot sa le dau... Schimba foarte mult aspectul masinii, si ar arata urat fara ele :lol:

Cosmin-SNR 10-03-13 20:58

9 Attachment(s)
Si uite ca in week-end am ajuns si pe la TOP WHEELS cu jantele mele, le-am indreptat+roluit, firma foarte buna, recomand, au iesit super, acum m-am apucat sa le pregatesc de vopsit 8) Iar azi, ca a fost vreme frumoasa, ne-am organizat, si am facut o Intrunire in Gaesti8) Foarte frumoasa masina lui db_85_amd :>

Slim29 10-03-13 21:39

am inteles ca o dezmembrezi :))) da-mi mie masca , nasul si capota:))

Cosmin-SNR 11-03-13 12:46

Quote:

Originally Posted by Slim29 (Post 5394903)
am inteles ca o dezmembrezi :))) da-mi mie masca , nasul si capota:))

:lol::lol::lol: Daca dadeam anunt ca o dezmembrez, cred ca erai primul, nici nu apucam sa dau anuntul si tu erai primul :))

Ghinion ! Nu o dezmembrez, te astept la o sedinta foto 8)

Slim29 11-03-13 17:21

iesim , iesim dar momentan e in service si pe la sfarsitul lunii cred ca o scot, dar n-am reconditionat jantele si am rezerva pe masina , asa ca mai dureaza , sau iesim si nu pozam partea cu rezerva

Job20 20-03-13 23:11

haide ca prinde forma man... nu ca nu avea deja.. :lol:

Cosmin-SNR 21-03-13 21:16

11 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by Slim29 (Post 5395876)
iesim , iesim dar momentan e in service si pe la sfarsitul lunii cred ca o scot, dar n-am reconditionat jantele si am rezerva pe masina , asa ca mai dureaza , sau iesim si nu pozam partea cu rezerva

Las-o acolo sa iasa treaba treaba, si ne intalnim in Mai :D

Quote:

Originally Posted by Job20 (Post 5408239)
haide ca prinde forma man... nu ca nu avea deja.. :lol:

Multumesc, era si la inceput draguta, dar nu era asa aranjata ca acum :D

Nu prea am mai facut cine stie ce la masina, am dat bara jos, era trosnita pe partea stanga la proiector, am lipit-o putin cu Poxipol, pana iau alta, si o vopsesc.. Am spalat intercooler-ul, si am impresia, sper doar sa am impresia, am gasit doua pete de ulei cu praf, umede, pe el, una pe partea de plastic, si unul sub elementii aia:rolleyes2 am spalat acolo bine cu benzina, si am mai prins si eu bara aia mai bine, dar ma enerveaza la aripi, ca nu pot apropia bara de ele, stie cineva cum sa fac sa o ridic de colturi mai sus ?

P.S: Am inmatriculat-o :)):lol:

All times are GMT +2. The time now is 03:45.

- Copyright 2026 4Tuning