![]() |
Re:
Quote:
|
Re:
Quote:
|
lol eu am cel MULT 400
|
vreo 20 .... :lol:
|
pana in 1000.dintre care vreo 300 pe cox
|
Quote:
|
6 luni de permis mers zilnic cu breaku in buc da max 5-6000 km ca am liceu aproape si papa multa benzina :(
|
permis de 12,5 ani
am votat peste 300mii masini - am inceput cu o Lada 1200 break, dupa ce facusem scoala pe |Dacia 1310. sint la a treia masina, plus ce am mai mers cu ale tatalui meu, ca sa nu mai socotim cite o masina de pe la firma. asa ca au fost masini de mers. Plus drumuri la munte - iarna la doua saptamin, sau uneori si in fiecare sapt (Buc-Bv), plus ceva drumuri si prin Europa (Fr, Ger, Grecia - tari de destinatie). Ce mi s-a parut mie important a fost faptul ca am condus, relativ cind eram la inceput, multe tipuri de masini. La un moment dat conduceam in aceeasi zi trei masini diferite - Lada (tr spate), Dacia 1310 si Cielo. Asta te face sa te adaptezi usor unor conditii diferite - tractiuni diferite, motoare diferite, dimensiuni diferite. In rest, toate bune! |
Re: Cati km aveti la activ?
permis de vre-o 4 luni ... si cam ... 150-200km ... ceea ce e cam mediocru` ... da` nu prea am masina pe mana mea ... asa ca nu eu decid ..
si doar cat m-am plimbat prin oras ... ca in afara lui nu am fost ... n`am avut drumuri |
permis 2.5 ani... cam vreo 35-40 mii (mare parte prin Bucuresti)
|
permis de 7luni....35.000km buni, din care 15.000 cu pejo`ul, salonta-oradea,arad,tm,cj
|
Quote:
|
elev...
:) ma ocup cu fete...de fapt cu relatii la distanta:) si cu piese pentru oltcit:) |
mai bine ati puneai numele, PESTE ti se potriveste .
|
Cati km aveti la activ?
salut!:D
eu am permisul de vreo 3 ani si un pic....km...vreo 200 de mii, se poate si mai mult, nu am mai tinut cont, masini pana acum 2 ale mele (dacie si kadett) si una de firma (dacie break e din 99 carb, are peste 400 de mii de km la bord si inca merge bine-90% din ei numai in tara facuti):-P |
| All times are GMT +2. The time now is 06:25. |
- Copyright 2026 4Tuning