![]() |
Re: Intr-un final....my ride GOLF 3
marfa masina, sa o stapanesti sanatos. Un singur lucru nu-mi place la masina ta si acela este volanul k e in 2 spite. In rest bafta si ai grija de ea si fara incidente.
|
felicitari!!! e smeeeeeeeeeeecher golfuletzu tau! a avut o evolutie spectaculoasa...spar s iasa si al meu asa....candva... :D
|
cu poze noi ceva nu ne mai zici nimica vad , adorm aici pe tastatura :twisted: :lol: :rolleyes2
|
Quote:
|
nu ma bine vin eu si va fac la aman2 ???;)
|
Quote:
|
hai k ai inceput sa te mishti cu golfuletzu blondule!
cum arata cand in ziua cand ai luat-o....nu credeam k v-a iesi ceva frumos din ea, sincer, parea o masina d batrani:p da ai aratat k proprietarul conteaza. totusi....mai ai d munk |
Quote:
vb pe mess... |
Quote:
|
cine imi face si mie pozeeeeeee??????? cu aparat, telefon, orice...
|
2 Attachment(s)
salutare!
am cumparat si eu un golf 3,omul zicea ca e din 93,pe carte scrie ca data fabricatiei(la numarul de omologare)este 93 dar in fata pe carte scrie ca masina a fost luata in 91 si inmatriculata in 92 poate sa imi explice si mie cineva chestia asta? |
Quote:
cu regret va zic k masina va sta in service o perioada. e cam sifonata in partea st. mergeam p drumul taberei, p banda unu si un destept s-a gandit sa bage masina in parkre, pe dreapta k i s-a facut rau lu masa. nu s-a uitat in oglinda si m-a acrosat. am aripa si usa fatza infundate si usa spate atinsa. :( cunoaste cineva un agent cnstatator d la omniasig?? |
imi pare rau man ...
|
cumpar 2 cauciucuri 195/50 r 15.
aseara am reusit sa tai un cauciuc, partea stanga fatza. acum cu roata de rezerva si lovita in partea aia arata ca cenusareasa:sad: |
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 00:44. |
- Copyright 2026 4Tuning