![]() |
Re: Sistemele Noastre Audio
Quote:
|
sistemul e pe o supernova, se aude demential de clar si puternic , dar tremura tabla pe ea foarte tare. de hu sint multumit, dar exista 2 bube( nu prea merge radioul si imi patineaza rolele de cauciuc pe cd cand il scoate) in rest e piesa....meniul e f usor si poti sal reglezi lejer.
|
cutia fiecarui woofer este din lemn pt o rezonanta cat mai buna si acoperite cu fibra pt o forma mai rotunda. este unicata
|
incearca sa izolezi tabla,toata tabla si nu vei mai avea asa mari probleme,si eu am intr-o 1300 si am izolat si suna mai bine.....dar marea mea problema este curentul pt statie...cu 2 baterii,daca este melodie cu bass puternic....e gata...tin basul la -2 si nu rezolv nimic.am un HU ca al tau(tu pe cat il tii?) nu stiu ce sa ii mia fac,dar nu am condensator,trebuie sa cumpar....
|
Si daca pui condensator crezi ca vei avea mai mult curent ?
|
1 Attachment(s)
|
degeaba pui condensator care doar stocheaza curent pentru bursturi scurte... tie iti trebuie sursa de curent, mai exact, alternatorul.
|
Quote:
|
Quote:
|
O baterie deep-cycle impreuna cu un kit de alimentare bine dimensionat ar trebui sa fie prima ta achizitie.
|
3 Attachment(s)
prezint si io instalatia de pe masinutza mea opel astra f .asta e doar ase pana peste 2 luni cand o modific(o am de aproape 1 an).
hu-panasonic cq-dfx100n boxe fata -stock amplif-kenwood kac-921 subwoofer-2xsa1569 15'' |
2 Attachment(s)
mai pun o poza cu instalatia audio de pe masina lu` batrunu meu.
hu -sony xplod cdx3300 boxe fata stock boxe state- 2x pioneer+2x elta subwoofer-1x sony xplod XS-L1236 2x sa1069 amplic ceva samsung(nu stiu exact) |
amplifu ala duce tot ???
ps: de ce nu schimbi boxele pe fata ? |
amplifu duce linistit,adica mai merge inca unu dar e suficient pt batran`.
in legatura cu boxele de la masina mea ,instalatia va trece printr-un proces de modificare si atunci schimb tot.mai am de asteptat ceva timp dar asta e. |
Quote:
dar putere,scoate...sau urla si ele? dar parca incintele sunt cam mici....nu cred ca suna la optimul lor subii oricum e ceva tare p[e solentza.... |
| All times are GMT +2. The time now is 06:43. |
- Copyright 2026 4Tuning