![]() |
Re: Sa ne cunoastem....
Quote:
|
alin nu fi rau.eu mai rarut pe forum,da tu de cate ori ai trecut pe la garajul meu???
|
New Entry:
NickName: design086 Name: Alex Masina: Skoda Octavia 4x4 1,9TDI (NT-86-BRL) Hobby: Audio Tuning pt inceput (prietenii stiu dc):D |
saluttttb go tuning
|
My turn my turn !!! well...io, mama zice ca ma cheama Bogdan, shi am vre-o 17 ani juma' adik....pe 1 sept fac 18 (permis:twisted: ) ashea;....nick name n-am...da' gasitzi voi unu'. (daca gasitzi shi un m3 pt mine ash fi shi mai recunoscator :rolleyes2 ). Imi plac mashinile la nebunie shi is obsedat de tuning...are mama un matiz acasa pe care l-am facut RS :D . La vara sper sa apara un matiz tunat pe la noi (type alien :twisted: )....shi cam atat despre je.... ;)
|
Salut` Sunt DumiTru,si am un Logan .. si din cauza asta nu vin la intalniri,pt ca la voi "LOGANU-L" nu este masina,... See Ya
|
ee nu fi rau asa mia zis si mie prima data cand lema zis ca am un renault ca le trebe masini cu potential :((( da salut facem amandoi un club de masini slabe :D
|
ete Fleoshc!!
|
Quote:
|
=))) sunte`ti belea wa..sa mor eu d nu :))))) nu lasati oamenii sa traiasca deloc..:)
|
creca facem un club cu astai cu masini slabe ca sigur is multi :D
|
da faceti ma cluburi...toata lumea cluburi... un club cu cate un membru... si v'ati scos...:twisted:
|
cum sa nu "am zis io ceva"
|
Quote:
|
wa manca da nu intereseaza pe nimeni tuning auto?:D
|
| All times are GMT +2. The time now is 06:32. |
- Copyright 2026 4Tuning