![]() |
Re: Dacia mea?? ... TLX... '88... KND :D
uleiul ars sia cam pierdut vascozitatea nu prea mai are sanse sa protezeje tabla de rigina cred ca mai mult ii face rau deoarece dupa uzura devine cam acid (parerea mea)vasilina e buna sau uleiul nears care nu se scurge daca dupe ce il dai dai o tura cu masina prin putin praf
|
Uleiul ars nu are ce sa strice, parerea mea. E gros si se prinde bine pe tabla, daca pui ulei nou in prima balta se spala :) Batraneii aia cu dacii 1300 din 70 care le-au dat cu ulei ars tot timpul si acu tabla arata ca noua au stiut ei ce fac:D
Si de recomandat sa il dai cu pistol de antifon si sa incalzesti inainte uleiul ca sa fie mai subtire. Uleiul nou merge sa il bagi in usi, intre tablele de la portbagaj, capota, praguri pe unde sunt imbinari de table, ca sa se poata scurge intre ele. Daca pui vaselina, degeaba pui :) Sau cum am vazut la unii interiorul usilor dat cu vaselina, degeaba, ca nu o sa apara rugina pe interiorul fetei de usa, ci jos, unde se imbina tablele! Pe dedesubt, interiorul aripilor, zic ulei ars! Asta-i tot, ne vedem pe sträzi. Te las sä îti ungi masina cu ce crezi. :)) |
orice ulei e bun, nu vasilina_tine apa!
|
Nustu cum esti tu cristy dar eu nu intentionez sa mor cu masina de gat sau sa o las mostenire la vreun nepot.Ce rugineste se poate repara sau schimba si gata.
|
Quote:
|
Tu crezi ca m-am bagat vreodata? Daca aveam garaj, faceam totul singur, asa apelez la mecanicu' meu :D
|
rusineeeee....!!!! adica m-am bagat eu, fata/// si voi... uhhhh
|
vai ce harnicutza esti tu si cat de mult iti iubesti masinutza vai vai 10 x pt asta bravo .
|
mda...ce sa mai zic! cu intarziere ... postul tau e ceva deosebit,adica ma rog,fata...dacie ... cam mult pt unii! ai grija de masinutza si multa bafta Magos!
|
Quote:
|
da probabil cheile sau telefonul.
|
in cazu` asta ... se explica :D:D
|
off, cat of-topic ori incep sa steg sau mai las asa? ce zici magos?
|
Baieti apropo d geamuri, aveti idee kt costa sa pui folie?(si omologata si neomologata)Mie unu nu-mi plac ionizate k dau in oglinda si park sunt tiganesti(ma scuzati parerea mea)Se pot face si altfel, fara tenta d oglinda.
Voi c ziceti? |
Quote:
Si nu imi cazuse nimic... Doar ii faceam pregatirea pentru iarna... Stii tu Cristi, cand a ramas masina la fratimiu pentru toba... :D |
| All times are GMT +2. The time now is 21:11. |
- Copyright 2026 4Tuning