![]() |
Re: Cora Tuning & Sound la Targul Auto Cora - 12-13 Mai 2012!
33 Attachment(s)
Cateva si de la mine!!!
@KYS-ule parca mai merge ceva fum,cateva pungi de seminte si putin mai multa caterinca:lol::lol: .Ce cupa ai luat? |
Ce de comentarii tampite vad pe aici. Nu toata lumea s-a apucat de masina, dar totusi, vorba colegului de mai sus, 3 ani la rand sa vii cu aceeasi masina, acelasi kit exterior e ca urat. Multi nu inteleg ca s-a dus moda cu eleroanele de n metrii inaltime, spoilere la fel si astea. Acum se merge pe clean, si nu e atat de usor sa faci o masina clean. Iti ia o zi sa pui un kit de bare, praguri si eleron, dar mult mai mult sa faci o masina clean. Imi pare rau ca nu am ajuns si eu, dar, next time see you there!
|
Frumoos:X
|
Quote:
E greu sa faci o masina sa fie altceva decat stock, dupa aceea e la fel de greu sa o intretii (poate ca ar trebui apreciati "aia" care vin de 3 ani, mereu la show-uri cu aceleasi masini, dar in stare la fel de buna ca acum 3 ani - ca le vopsesc in fiecare an se gandeste cineva?)!!! Cati in tara asta au bani sa faca in fiecare an o masina dupa cum e trendul? Cate proiecte se termina intr-un an? Cati dintre "comentatorii" de aici au reusit sa adune intr-o parcare mai mult de 5 masini? Ce au masinile cu spoilere, ce au masinile cu eleroane, ce au alea cu jante de alta marca decat ce a dat fabrica (ex.: jante de x5 pe passat)? Nu iti place......treci mai departe!!!! Trebuie sa ne placa tuturor aceleasi lucruri? Cred ca ar trebui sa fim mai toleranti si sa apreciem munca, investitia, stradania - felicitari Cora si 4tuning, bravo tuturor celor care au participat, felicitari castigatorilor!!! Sa ne vedem la cat mai multe evenimente de gen! |
|
Quote:
|
+1 Babanu, Ludovic si jay_mgs.
Un eveniment micut dar foarte frumos. Intotdeauna o placere se te reintalnesti cu vechii prieteni din toata tara 8) Respect baietilor care au batut sute de kilometri :!: |
|
Quote:
serios vorbesti cu alea 7000 de boxe ??? pai ai fost acolo ? au fost masini de la 135 db pana la 154+ db.... au fost oameni care aveau difuri de la SAL 4 bucati de 10 sau 12 numai tin minte ...si a dat chiar un scor foarte bun 142 + db ...pe toti ne-a surprins...bv lui ;) adevarat eu sunt omul cu duba si am cel mai ambitios proiect facut vreodata in romania....stii tu ce eforturi fac sa pot duce acest proiect la bun sfarsit??? adevarat suntem o echipa si fiecare contribuie dupa puterile lui . ar trebui sa fim felicitati pentru asta .... dar ce spun aici .... cativa pusti nu sunt de-acord restul ne apreciaza ;) cei care au bani cu galeata nu cheltuie pe nebunii din astea cu masini super tunate ,fie ca este pe parte de audio sau stil ... aia fac bani din bani ....;) ps. da a fost doborat un record national la clasa lui ... MGM cu 2 difuri de 10 toli a dat 153.3 db ...felicitari |
Cred ca cel mai bine fiecare ar da niste sfaturi despre evenimentul ideal pentru ele in asa fel incat, data viitoare, sa fie cat mai putini nemultumiti.
Eu personal nu am deocamdata o masina modificate in vreun fel, dar am fost la multe asemenea manifestatii. Cea din week-end, din punct de vedere al organizatorului Cora, o consider un proiect reusit avand in vedere ca pentru mine a fost o premiera. Din punct de vedere al spectatorului, m vazut erorile si incerc sa le evit data viitoare. Intentionez sa créez un obicei in a aduca comunitatile auto in Cora pentru expo, demonstratii si distractie.Fie ca vorbim de tuning auto, instalatii de sunet, drift, 4x4 sau orice alte proiecte, toate aceste masini merita adunate la un loc pentru a fi admirate de oameni. |
1 Attachment(s)
Cine are pozele cu masina asta ? Attachment 2431504
|
Quote:
Vrei sa imi spui ca masina asta https://forum.4tuning.ro/attachment.p...2&d=1336934145 a durat o zi sa isi faca tuningul? Aberezi crunt. Inteleg ca esti fan al stilului clean, dar da-o-n pastele mamii ei de treaba: tuning este si cu stilul clean, dar si cu bari, praguri si eleroane facute custom. Ce e mai important: conteaza daca e facut cu bun gust, daca e lucrat bine si nu prezinta lufturi. Cat despre persoanele care considera ca o masina nu are ce cauta la mai mult de 3 saloane cu acelasi tuning exterior/interior... faceti-va voi masinile si inlocuiti-i pe cei "vechi" si "expirati". Pana atunci, gurita inchisa si spor la treaba! |
+1 Mustang.Ce tot va umflati in pene atata...voi mergeti cu RATB si bicicleta si mai aveti si curajul sa comentati de anumite masini.Stiti voi oare cat timp,bani,pasiune s-a investit in acea masina?V-ati gandit vreodata cati bani intra in aceea masina in fiecare an?Va spun eu raspunsul NU.Asa ca ciocu mic si joc de glezne.
|
Eu ma referamla acele kit-uri care se gasesc pe orice drum nu cele facute custom
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 21:01. |
- Copyright 2026 4Tuning