Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   VERSUS AUTO (https://forum.4tuning.ro/55-versus-auto.html)
-   -   dati-va cu parerea , BMW sau CALIBRA (https://forum.4tuning.ro/55-versus-auto/3169-dati-parerea-bmw-calibra.html)

Turbo110 21-02-05 11:09

Re:

Quote:

Originally Posted by \"synkro\"
Quote:

Originally Posted by \"aR99bMw\"
bine ma...io nu vorbesc din auzit ci din fapte! :evil:

nu stiu sigur in cat scoate suta 320,cumva in 9.80? calibra 16v scoate in 8.5 ,iar dupa 100km/h calibra se duce bine datorita aerodinamicii.

Quote:

Originally Posted by \"Gsx_18\"
nu uitati ca de calibra 2000 turbo 4x4 care dupa parerea mea il face lejer 325-ul sau 328-ul

325 nu il face sigur,nu stiu de 328,dar cred ca si pe ala...

Ambele motoare au 192 de CP doar ca 328 are cuplu mai mare !
Si daca nu ai curaj sa te dai cu o masina Turbo care are cuplu ucigas si mai 4wd si cireasa de pe tort si mai puternica nu ai decat !

R3Kin 21-02-05 12:11

Sa pastram proportiile.Calibra turbo nu intra in discutie pentru ca desi nu am avut placerea banuiesc ca nu prea are ce discuta cu bmw-urile pana la M-uri.Si daca am ajuns la M-uri atunci nici un fel de calibra nu se poate compara cu ele.Repet vorbesc de echiparile standard si masini nemodificate.Hehe(cumpar calibra turbo neinscrisa)

teddy 21-02-05 14:25

http://www.***********/html/0/192290.php
poate merita sa-ti vinzi calibra (mie :lol: ti-am dat eu mesaj) si sa pui diferenta pe care o dadeai pe \"calibra turbo neinmatriculata\" si s-o iei...

R3Kin 21-02-05 14:49

Sa fim seriosi cu masina aia.De ce crezi ca vreau neinscrisa?Nu am nevoie de baraca am nevoie de calibra turbo.Nerulata in tara.

aR99bMw 21-02-05 17:09

325 = 192cp

328 = 193cp

nu poti compara calibra turbo cu m3......numa diferentza de pretz e destul ;)

Turbo110 21-02-05 17:12

:>

omg o eroare de 1 cp pt ala pierdeai cursa ! :P

aR99bMw 21-02-05 17:59

hehe...pai ma...io am facut cu 328 pisica...eu eram cu un ursuletz 2.5 170 cp si l-am rupt..... :D si cu ursuletzu ala nu faceam 325 24v

criss 21-02-05 18:14

vot pt BMW din partea mea 8)

pauladrian 22-02-05 00:29

uitativa la caroseriile de calibra cum sunt lucrate sa nu ma zic de interior care si ala e de 2 lei.opelul dupa parerea mea sunt masini slabe.

mutzu 22-02-05 09:18

Re:

Quote:

Originally Posted by \"pauladrian\"
uitativa la caroseriile de calibra cum sunt lucrate sa nu ma zic de interior care si ala e de 2 lei.opelul dupa parerea mea sunt masini slabe.

Asta am zis si eu prima data, cum puteti sa comparati OPEL cu BMW?
Astea-s incomparabile. :wink:

R3Kin 22-02-05 09:35

Bine ma baieti comparati voi calibra cu altceva daca nu se poate compara cu bmw.Cum e lucrata calibra?!!!Ha!Poate imi spui si mie ce masini aveau la vremea ei liniile alea si aerodinamica aia.Daca nu ti se pare nimik spectaculos uita-te din spate la cum cade curbura haionului pe aripa si curbura aripii spate.Plfon ingust,pe aripi umflate,si o linie care aminteste ca pe vremea aia bmw avea linii drepte(frumoase de altfel ca mie alea imi plac dar calibra are ceva ce nu cred sa mai faca opel in 20 de ani)care sunt mult mai usor de tunat.Calibra trebuie sa ramana asa cum a fost scoasa si e mult mai tare decat bmw-ul la imagine.Din pacate la interior cred ca s-au imbatat de bucurie cu ce reusisera la exterior si au dat-o in bara RAU.

teddy 22-02-05 13:25

\"comparam opel cu bmw\"? comparatiile se fac intre modele... ca asa putem compara speedster cu seria 1, nu? nu cred ca-i vreun 'destept' sa prefere seria 1...
sau in acelasi timp vreo corsa cu seria 7 :)

R3Kin 22-02-05 14:10

Ha hahaa!!! I like that!! Speedster vs 1series

synkro 23-02-05 12:45

Re:

Quote:

Originally Posted by \"pauladrian\"

in afara de problema aripilor din spate care ruginesc usor ( modelele pana in 95 in special ),problema intalnita la majoritatea opelurilor fabricate pe vremea aceea,zi-mi tu alta buba des intalnita la calibre, nu la opel in general ! de ce e interiorul de 2 lei ? cam cate masini aveau consola de la computer de bord care sa ofere asa multe date pe vremea aia ? dar trapa electrica,care sa se deskida ca o aripioara? dar usi in care geamul sa stea \"in aer\" ? a/c in torpedou ? etc etc...normal,e vorba doar de unele modele,nu toate calibrele au avut toate dotarile astea..

iar linia haionului este pastrata de la calibra pe astra coupe bertone,vectra gts (modele care au/aveau destul succes in dtm si pe strazi) si pe viitorul omega sau calibra 2 sau ce va fi...

Turbo110 23-02-05 15:00

Re:

Quote:

Originally Posted by \"aR99bMw\"
hehe...pai ma...io am facut cu 328 pisica...eu eram cu un ursuletz 2.5 170 cp si l-am rupt..... :D si cu ursuletzu ala nu faceam 325 24v

Stai linistit probabil ca era motor in pioneze ceea ce nu cred ori era vreun sofer de conduce ca maicamea !
Asa si eu cu ursu bat ferrari dar numai sa nu ii dea ferrari'ul
Hai sa fim seriosi cu astfel de afirmati

All times are GMT +2. The time now is 06:23.

- Copyright 2026 4Tuning