![]() |
Re: dacia 1300'71 retro
9 Attachment(s)
la masina nu prea s.a mai lucrat,dar lucram la ormamente,cateva poze
am lucrat saptamana asta la dacia mea 1100 pe la motor si electromotor,dupa ce termin 1300-le incep la 1100 |
INTREBARE!!!!!
aripa dreapta spate dupa 1300 clasic al meu este cam terminata,vreau sa o bag la vopsit saptamana care vine si nu am gasit usa de 1300!!am gasit de 1310 este diferanta intre ele la asezarea pe caroserie mai da la linie? |
doar de 1310 pana in 90 (alea cu 4 faruri) dar nu bag mana in foc
|
6 Attachment(s)
INTREBARE!!!!!
aripa dreapta spate dupa 1300 clasic al meu este cam terminata,vreau sa o bag la vopsit saptamana care vine si nu am gasit usa de 1300!!am gasit de 1310 este diferanta intre ele la asezarea pe caroserie mai da la linie? CARE MA AJUTA SI PE MINE CU O USA DE 1300 CLASICA??? DREAPTA SPATE!!! |
10 Attachment(s)
cateva poze cu dezmembrarea babei! in continuare caut usa dreapta spate in stare excelenta
|
10 Attachment(s)
Usor, usor.. punem baba pe picioare'.. astazi am schimbat usa stanga spate, in curand.. mai exact sapt asta babaciunea va intra la vopsit. Inca mai avem nevoie de usa dreapta spate.
Cateva poze |
3 Attachment(s)
Poze...
|
urat se imbina usa aia cu pasajul :rolleyes2
|
usa nu este ''bibilita'' cum trebuie,am prins.o rpd in suruburi k incepuse ploaia!astazi stam de reglat ''tablele'' si dupaceea incepe partea distractiva!
|
5 Attachment(s)
poze...
|
muncim intens la dacie,suntem rupti si este doar inceputul! cine se ofera voluntar maine sa ma ajute sa intorc dacia intr.o parte,va iau cu masina proprie din pitesti si va aduc inapoi,dureaza doar 30 min,binenteles k fac cinste cu ceva rece,k doar e canicula!
|
Quote:
|
Tot podul pedalier este la luciu metalic,pasivat,maine dam cu grund pe pod,am mai dat la luciu metalic contra aripile fata,pasivate,maine grunduite,poze nu prea sunt k la cat de murdari plecam nu ne mai arde de Poze,mosviciul ala este al meu,muncim si la ala la schimbare de praguri,voluntar care pt maine,joi???
|
6 Attachment(s)
toata ziua s.a ''sudat'' la masina,am schimbat ochelar far stanga,cel dupa masina era un pic mancat si am ajuns la optiunea de al schimba,decat sa il umplu pe acela su kit,am mai pus un mic petic in spate ramas din primavara,am grunduit tot podul pedalier si contra aripile,foarte multa munca si mai ales pasiune,deabia astept clipa cea mare sa o vad in haine noi si ''pregatita de bal'' cateva poze...
am nevoie de un ochelar dreapta,astept oferte! |
4 Attachment(s)
masina este intr.o parte,am curatat antifonul vechi,luni punem unul nou pe ea,si dupaceea ne gandim la vopsea,ce culoare,renuntam la gri 83!
|
| All times are GMT +2. The time now is 11:14. |
- Copyright 2026 4Tuning