Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea Dacia (https://forum.4tuning.ro/109-masina-mea-dacia.html)
-   -   Bz 02 YBM ... My Car ! (https://forum.4tuning.ro/109-masina-mea-dacia/311669-bz-02-ybm-my-car.html)

Bz02Ybm 09-02-13 01:08

Re: Bz 02 YBM ... My Car !

Schimbare

Bz02Ybm 09-02-13 02:00

15 Attachment(s)
schimbare ...stopuri spate alt model + leduri faruri
mai am semnalizarea fata de inlocuit cu leduri si e full led toata masina poze din timpu lucrari si cu ce a iesit in final ... sfaturi pareri sunt binevenite .....
(scuzati starea masini la primavara intra la vopsit , recontitionat total exterior ...)

Tis-ul 09-02-13 17:54

Sincer, părerea mea este că nu arată deloc bine. O mașină clasică ca asta, trebuie tratată ca atare.. Sincer, nu īmi place nici acum, nici cānd avea celălalt tip de leduri. Este mașina ta, faci ce vrei, eu doar mi-am exprimat părerea. Baftă īn continuare și sper că nu te superi.

tuner-man 09-02-13 20:06

Ti-am vazut masina prin oras , arata super clasica doar stopurile nu intra dar e o simpla parere , in schimb verdele si cu dungile alea gordini dau superb. Avem cateva dacii in oras poate ne organizam si o punem de o intalnire ce zici ?

Da-mi pe PM un id de mess ceva , eventual ne putem ajuta reciproc!

Bz02Ybm 18-02-13 17:29

4 Attachment(s)
Am rezolvat cu semnalizarile din fata ....sper sa va placa ....

In legatura cu ledurile ca nu se potrivesc cu vechimea masini , :twisted:masina va intra la reconditionat/modificat la vara ...latiri aripi ... jante ...etc ... masina va arata altfel ..va avea un aspect mai "modern" sa zicem asa .... dar am inceput sa lucrez la elementele care o sa ramana pe masina:rolleyes2 ....

Diseara pun si poze cu grila cea noua .....sa-mi spuneti o parere daca am scimbato din bine in rau sau din rau in mai rau :???:

Bz02Ybm 18-02-13 22:25

3 Attachment(s)
Masca fata ...

tuner-man 18-02-13 22:39

Quote:

Originally Posted by Bz02Ybm (Post 5368568)
Masca fata ...

Arata ft bine , poate curand ne gasim cativa prin oras bafta in continuare !

b08ygs 19-02-13 09:45

Semnalele fata si stopurile imi plac, dar chestiile alea din far nu-mi plac de nici o culoare... inteleg ca vrei sa-i dai un aer modern dar nu o da in chiciuiala...

Cat a costat masca fata?

Puya_BSX 19-02-13 13:08

Mama frate ce aveti cu ele de vreti sa le faceti audi ...............era foarte frumoasa inaite sincer imi placea mai mult .......bafta

Old_boy 19-02-13 13:12

pe o masina veche nu se preteaza stopuri de tip LED... mie nu imi plac nici stopurile nici masca de chestiile alea din far prefer sa nu comentez... sincer arata mult mai bine in pozele de pe prima pagina :rolleyes2

Bz02Ybm 19-02-13 17:31

2 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by Old_boy (Post 5369069)
pe o masina veche nu se preteaza stopuri de tip LED... mie nu imi plac nici stopurile nici masca de chestiile alea din far prefer sa nu comentez... sincer arata mult mai bine in pozele de pe prima pagina :rolleyes2

aspect modern ... ? p...spuneti un defect .. ...

Bz02Ybm 19-02-13 17:34

1 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by Bz02Ybm (Post 5369345)
aspect modern ... ? p...spuneti un defect .. ...

nu cred k am auzit pe cineva spunand asta despre TAU

DJBOSS 19-02-13 17:58

atita timp cit e masina ta faci ce vrei la ea,mie-mi plac stopurile cum au iesit,masca daca ai gasi una gen cum a avut dacia wrc ar fi super

tuner-man 19-02-13 18:20

Atat timp cat omul a muncit , si e functional ce a facut sincer nu vad rosturile comentarilor ca nu imi place sau etc. Apreciati munca in rest gusturile nu se discuta ! Stiu ca o sa spuneti ca el a postat masina si ca fiecare e liber sa isi spuna parerea , dar limitati-va in materie de munca pentru ca fiecare are gusturile lui ! Sincer da , ce are in faruri nu imi place si am spus asta doar cu scopul sa imi spun gustul meu care automat nu are ce cautat aici pentru ca eu nu sunt propietarul si da apreciez enorm munca depusa , multi dintre cei care comenteaza habar nu au ce munca este sa desfaci un far sa umbli pe acolo, sa il montezi la loc si culmea sa functioneze la fel sau chiar mai bine ! Nu o luati in nume de rau si imi cer scuze daca am suparat pe cineva si imi cer scuze de off-topic , o seara buna tuturor !

Bz02Ybm 19-02-13 18:27

Quote:

Originally Posted by tuner-man (Post 5369392)
Atat timp cat omul a muncit , si e functional ce a facut sincer nu vad rosturile comentarilor ca nu imi place sau etc. Apreciati munca in rest gusturile nu se discuta ! Stiu ca o sa spuneti ca el a postat masina si ca fiecare e liber sa isi spuna parerea , dar limitati-va in materie de munca pentru ca fiecare are gusturile lui ! Sincer da , ce are in faruri nu imi place si am spus asta doar cu scopul sa imi spun gustul meu care automat nu are ce cautat aici pentru ca eu nu sunt propietarul si da apreciez enorm munca depusa , multi dintre cei care comenteaza habar nu au ce munca este sa desfaci un far sa umbli pe acolo, sa il montezi la loc si culmea sa functioneze la fel sau chiar mai bine ! Nu o luati in nume de rau si imi cer scuze daca am suparat pe cineva si imi cer scuze de off-topic , o seara buna tuturor !

In mare parte ai dreptate in ce zici dar comentariile de ganu numi place nu se potrivesc ... ma ajuta .. ma face sa ma mai gandesc odata ... ma face sa le moficic in asa fel in cat sa fie pe placu tuturor .... pana la urma ..pentru ce ar mai fi forumul ...iti preziti masina ..si astepti pareri sfaturi etc... dai mai departe anumite secrete ..

All times are GMT +2. The time now is 05:18.

- Copyright 2026 4Tuning