![]() |
Re: Test Drive Unlimited
si pe gamespot a luat 7.5..
eu l-am instalat ieri si mi se pare un joc superb din aproape toate pct de vedere, pot zice ca demult nu am mai jucat un asa joc cu masini.. |
Hehe mi-am luat jocul cu licentza Vineri ... Si va spun ca este o mare nebunie sa vezi cum apar in spatele tau in mare viteza un Enzo si o MV Agusta :D Deci online este mult mai fun si nu te plictisesti. Cineva intreba de RUF si Lexus ele vor aparea in urmatorul patch impreuna cu R 34 si R35 pe care eu le astept cu nerabdare vor mai fi si Audi S4 si S6.
|
felicitari pentru achizitie :)
nu uita sa pui niste poze cu skyline-ul si celelalte masini cand o sa iei patchul |
nu uita sa ne dai si noua patch-ul .. cel mai important :)
|
cat te-a costatjocul origina???l!Apropo am vazut in niste filmulete de pe YouTube o masina mergand pe un circuit !! se poate gasi pe harta sau e un patch
|
Io am vrut sa accesez aeroportul, pentru a-i putea "da talpa" :twisted: unui F430 si am cautat niste salvari :http://www.cheathappens.com/show_download.asp?ID=22331
Dar nu a mers :(...stie cineva daca se va putea accesa aeroportul vreodata ?:D |
se poate dar nu "legal".
|
Poti posta , te rog frumos ?;;)daca nu , imi trimiti , daca vrei :P , un PM !
Here's one 4 u : s-a intamplat sa ramaneti cu masina deasupra unui tufis ? cum "va dati jos" ? |
reset car! pe B e prestabilit
|
Sencs ! Dar cu aeroportul cum ramane ?:D Cum intram acolo ?:D
|
Deci sunt mai multe metode de a intra in aeroport. Prin Exploit-uri. Una din metode, folosesti un prieten care are sa zicem in Koenigsegg sau, cva care are forma unei rampe, (ai gardu nordic al aeroportului) si tu vii cu o motocicleta si faci niste manevre, astfel incat folosesti masina ca o rampa. Ca sa bagi un autoturism mi-a explicat un strain, dar nu prea am inteles mare lucru.
Ca sa gasesti circuitu, uita-te pe GPS langa aeroport, vei vedea la Vest, Sud Vest intrarea pe circuit dar tre sa ai titlu de cel putin Campion, ca sa poti accesa. |
Ca sa ii dai talpa cel mai bine merge in pardea nordia a insulei(pe langa un alt aeroport) ai un drum care ajunge de la dealeru Mclaren pana in coasta de Vest, a insulei. Acolo ai cel putin 6-7 kilometri de drum drept sau putin curbat. Si daca ajungi p-acolo cand e mai inorat(dimineata) trafic, = cu 0. Am bagat in Saleen Twin Turbo (stage 3) 414km/h
|
Pt a intra pe circuit trebuie sa ajungi la expert mode :) cat despre joc el a costat 159 Ron ... Iar despre IMBATABILUL RUF-ul este valabil doar pe X360 deocamdata la fel si Lexusurile. Si depsre cele mai tari drifturi : trebuie sa ajungi la HArdcore Mode :D so good luck. Cei care au probleme cu salavarea ... aceasta buba este cunoscuta celor de la Atari/Eden si va trebuie un programel care face backup la save din minut in minut am sa-l urc eu in curand :)
P.S. imi cer scuze k am postat in halul asta de aleator dar sper sa intelegeti ce am vrut sa spun. P.S.2 Addicted to TDU !! :P EDIT. DAca jucat offline si vreti sa scapati de traffic intrati in directorul jocului si redenumiti folderul traffic. Succes! Nu faceti asta daca jucati online. |
deci chiar nu se poate juca online fara jocul original??:( am tot incercat da nu se loageaza la server...
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 21:02. |
- Copyright 2026 4Tuning