![]() |
Re: Intalnire Pasionati Dacia
Quote:
ma bufneste rasul cand se mai ia unu cu mine in trafic fiind in dacie si el la fel, o vede lasata etc si nu stiu ce e in capul lor , taie fata, diverse artificii care te lasa masca, daca au o toba, un filtru niste jenti gata nu mai stiu de altele...... cel mai periculos e cand sunt pe motor si ma uit la ei cat de tembeli sunt ca se iau cu mine...........ii las sa se duca sa zica ca au ars si ei ceva intr-o seara, mai ales cei cu gagicile in masini aia sunt cei mai tari......cat de vitezi sunt in trafic......sa nu mai vorbim de cei cu masini straine care nu merita sa ii lasi sa scape daca sunt cu gagica in masina :))))))))))))))))))))))))))))) |
aia pe motor sunt cei mai enervanti dintre toti.Demaraje nebune la toate semafoarele si alte cascadorii periculoase.Si dup-aia zic ca de ce dam cu masina peste ei.Ma rog daca tot fac off-topic vreau sa mai zic ca daca ai o Dacia facuta nu te dai periculos.
|
Quote:
ideea ca sunt mai multe accidente intre masini decat intre masini si motociclisti sau intre motociclisti intotdeauna ma amuza cand se ia vre unu cu mine in trafic ..... cat am avut dacie cu motor pe ea am fost destul de cumintel in trafic ca imi placea cu talonul in buzunar......... |
nici motocicletele nu sunt asa multe in trafic ca masinile ca sa poata fi mai multe accidente.
|
a sosit Ziua cea mare :) Va asteptam la academia militara :D
|
Quote:
|
vin si eu
chit ca st mic,tot vin sa vad niste masini frumoase |
vin si eu...un logan rosu, murdar ...si dak e garda probabil cu semne d incepator:))
|
frumos...destul de frumos...:P...astept pozele >:)
|
4 Attachment(s)
singurele poze pe care le-am facut
|
ma da i`ai facut,la a mea care era in fata la asta dc nu i`ai facut poze? :))))
|
Pacat ca au fost prea putini TAU s-a lasat asteptat si nu a mai venit... :(
|
nu i-am facut nici la a mea :))Stiu masina ta.Era singura cu stopuri bicolore dintre toate.
|
Vara ies adevaratele intalniri asta a fost ceva de inceput de an sa ne vedem pe 2007 ....
|
ooh uite si KAP-ul meu in spate aia rosie supernova :)
|
| All times are GMT +2. The time now is 08:04. |
- Copyright 2026 4Tuning