![]() |
Re: Feed-back despre vanzatori/cumparatori
Prima oara coletul a fost 115 ron ramburs,nu l-a ridicat,de aceea am pierdut banii de transport.
|
Nu mai stau sa dau explicatii , am explicat situatia atunci , care din nefericire nu s-a schimbat nici acum ! Banii , cei 20 ron , vor fi pusi la Posta luni dimineata. Multumesc frumos L4ur pentru plus , acelasi plus pentru tine si de la mine si ne vedem la cafeaua aia de la challenge indiferent de invingator ;)
|
THUNDER 77 e baiat chiar cuminte
il cunosc personal si e foarte serios un + de la mine in schimb KING DESIGN... neserios lipsa lui de a-mi raspunde dupa 2 saptamani la simpla intrebare: ai pus coletul? si 3 drumuri facute degeaba la posta m-au facut sa postez aici deci - pt el, de evitat |
7 Attachment(s)
Salutare ! Nu credeam ca voi scrie despre cineva urat aici , dar gestul care a fost facut ma obliga ! Am luat de la user-ul nuculetul doua machete : un Trabant ( 1/50 ) si o masinuta de plastic de jucarie ( care nu poate fi intitulata macheta ) care a fost pusa la vanzare ca fiind "macheta" de Golf 3. Buuun. Intamplarea a facut sa nu pot ridica coletul trimis initial , drept urmare acesta a fost remis expeditorului plusceva cheltuieli in plus . Am luat legatura telefonic cu nuculetul , i-am explicat situatia si mi-a retrimis coletul dupa ce i-am achitat in avans toata contravaloarea coletului + taxele suplimentare . Pana aici totul in regula. Intamplarea a facut ca nuculetul sa vada BMW-ul 507 , 1/24 , pe care i l-am vandut lui DannyKid ( care il rezervase de 2 saptamani ) , si m-a intrebat cat cer pe el. I-am explicat ca nu il mai am pe acela , dar mai am unul de la New Ray scara 1/43 , in stare impecabila , fara , insa , cutie si stand. Mi-a oferit un pret cu care nu am fost de acord , si atunci am convenit la un schimb : el imi da o Lancia Delta Integrale Rally , scara 1/43 , produsa de IXO , impecabila , cu exceptia catorva zgarieturi , iar eu ii dau BMW 507 , 1/43 , New Ray plus o diferenta de 15 ron !!!! Zis si facut . Am convenit sa imi trimita coletul cu toate 3 machetele ( Golf 3 , Trabant si Lancia ) cand ajung mandatul postal in avans si BMW 507 de la mine, lucru care s-a si intamplat . Pana aici toate bune si frumoase. Azi am ridicat coletul de la el si nu mica mi-a fost surpriza cand am constatat urmatoarele : Lancia Delta , nu este IXO , ci Hongwell , iar de impecabilitate nu poate fi vorba atata timp cat eleronul care venea la luneta este rupt si lipseste cu desavarsire , si se vede clar dupa urmele ramase pe caroseria machetei si petele de super glue , iar oglinzile laterale sunt rupte pe jumatate !!!! De asemenea , desi conditia mea ca sa cumpar Golful a fost ca acesta sa fie GOLF 3 , jucaria este de fapt o imitatie proasta de GOLF 4 !!!!!! Concluzie : nu am primit ceea ce am cumparat , ba mai mult am dat o macheta impecabila si 15 ron pe o macheta cu lipsuri si produsa de alta firma decat cea care mi s-a spus !!!!! Voi faceti cum credeti , dar eu "afaceri" cu user-ul nuculetul nu am sa mai fac decta atunci cand mi se va restitui suma data ca diferenta , sau machetele promise cand am lansat comanda , respectiv GOLF 3 si Lancia Delta Integrale Rally produsa de IXO !!!! Atasez si pozele machetelor primite ca sa vedeti ca nu sunt nebun , si postez copia mail-ului primit de la nuculetul cu oferta Lancia !!!
..........Copie mail nuculetul......... Re: Poze ! Tue, November 17, 2009 7:57:48 PMFrom: nuc nuc <[email protected]> View Contact To: Nicolae Viorel-Ionutz <[email protected]> -------------------------------------------------------------------------------- La schimb am un IXO - Lancia Delta Integrale 1:43 versiunea de raliu si cele 1:43 de pe threadul meu, care au mai ramas. Schimbul va fi 1/1 buc. Sau iti pot oferi 10 RON + 6 transport .................................................. .................................................. .... |
Vezi ca ai privat Ionut.
Eu nu zic nimic la feedback... Mi-ai dat telefon cand deja sosise pachetul la mine !!!!....Dupa 10 zile !!!... Puteai sa ma suni de-atunci si sa spui sa mai astept si sa ti-l trimit cand puteai sa-l ridic si aveai bani. Dupa cum vezi nu dau negativ, desi as fi putut sa dau... Despre machete nu comentez nimic...Sa-mi fie invatare de minte ca nu le bag sub lupa sau sub microscop. Uita-te si la cat costa un Lancia Delta IXO, poate iti mai revii din suparare...Si vezi si cat am cerut eu pe cea pe care o aveam eu. Si poate mai observi si alte diferente intre acelasi model Hongwell si IXO, in afara de jenti...si probabil de coloratura de pe ea. Si le poti trimite linistit inapoi. Acum parca par mai clare pozele facute de tine, fata de cele pe care mi le-ai trimis cu BMW-ul, alea fiind mai "incetosate"...Daca vedeam ca farurile nu au geamuri la ele (asa sunt facute din fabricatie la acest New Ray) si stopurile pictate cu vopsea... Si jentile execrabile... Ma rog, nu ti-am spus nimic...Pana acum... Il acceptasem asa cum era... Le trimiti inapoi, iti dau banii inapoi +BMW-ul si gata. Mentiune: pozele cu Lancia nu sunt facute de mine ! Alea sunt facute de tine ! Si nici cele cu Golf-ul. Singura poza cu Golful e pe threadul meu cu machete 1/43 si 1/24 ! Si ai spus pe thread ca il vrei. Sau nu il vedeai bine?...Acolo e si poza cu Trabantul pentru curiosi. |
Nuculetu....am specificat clar in post ca atasez poze la machetele primite !!!!! De asemenea am intrebat clar daca Golf-ul este 3 sau 4 , tocmai din cauza faptului ca poza era destul de neclara si nu imi dadeam seama daca este ceea ce caut , mai ales ca era facuta din semi-profil fata. Referitor la BMW-ul 507 , se vede din poze ca nu are faruri cu sticle si stopurile sunt pictate , ca si detaliul jantelor. Si repet : mi-am achitat datoria , chiar daca te-am anuntat dupa 10 zile. Ma insel cumva ? De asemenea repet : nu ma intereseaza cat dau pe o macheta sau ce producator are , atata timp cat primesc ceea ce am cerut !
|
oki. hai ca n-are rost s-o lungim aiurea...zi ce vrei, fa ce vrei, etc. pe mine nu ma mai intereseaza feedback-ul tau.
|
Vad....
|
Quote:
Aşadar din prietenie pentru toţi forumiştii va sfătuiesc,să evitaţi acest utilizator neserios. PS...nu cred că i-a trimis sau îi va trimite vreodata |
Ai dreptate ! Dar tot am sa ii trimit !
|
Băieţi,nu-l mai pupaţi în dos pe THUNDER77 ca e un ţepar cum nu s-a mai văzut...după ce că nu ridică pachetele comandate,nici măcar bunul simţ să plătească taxele poştale pierdute nu îl are..am pierdut 20 ron din cauza lui,şi dacă îi dadeam unui amărât de cerşetor pe stradă nu îmi părea deloc rău,dar să îi pierd pentru că domnul Thunder s-a jucat de-a cumpărătorul?
Nici nu mă aştept să îi mai văd,dar vă avertizez,nu mai faceţi afaceri cu el,că numai un om de nimic s-ar bucura la 20 ron..sunt curios câţi dintre voi şi-au luat-o de la acest utilizator,care probabil are 10 ani şi se joacă de-a colecţionarul ? |
Da , da , chiar va rog sa nu mai faceti nici o afacere cu mine ca va dau tepe ! Numai si numai tepe dau !!! Si auzi tipu'......vezi ca vorbesti prea multe tampenii si mi-ai adus prea multe jigniri in conditiile in care nu-ti permit si nu te-am jignit. Eu nu trec cu vederea jignirile , cat despre "calitatea " si "onor titlu" acordat de tine ii las pe alti sa confirme tepele date ! Repet , m-ai jignit destul , mi-ai jignit destul statutul social si ai vorbit destul urat ! Ajunge ! Daca ai ceva de impartit cu mine , ne intalnim unde vrei tu sa ne rezolvam diferendele !
|
Thunder,nu cred ca te-am jignit..pur si simplu am spus adevarul despre tine,sa stie lumea..daca ai fi fost in locul meu si ti-ai fi luat teapa si ai fi pierdut,chiar si 20 de ron,ai fi facut urat,probabil ai fi venit si peste mine!
Tu te bateai cu pumnii in piept ca esti corect si imi vei trimite banii..martori sunt cei de pe forum..am dreptate??? |
I-am trimis un colet,nu l-a ridicat nici dupa 12 zile,cand deja se intorsese,si a avut tupeul sa mai comande un colet pe care,in mod ciudat,l-a ridicat.
chestia e ca il comandase,desi pe acela nu l-a ridicat cu buna stiinta.. evident,incerca să mă prostească şi sa dea vina pe poşta,că nu a sosit..cât de prost ne crede?am trimis mii si primit mii de colete,şi niciodata nu am avut probleme...PÂNĂ LA NENEA THUNDER! Oricum,mi-a spus ca nu îl poate ridica pe cel care se întorsese că nu ar avea bani...pe cine prosteşte?cum nu are daca de la voi le ridică?? Dar oricum,a avut si tupeul sa ma puna să îl reţin şi să îl retrimit...l-am ţinut 2 luni şi când mi-am dat seama că nu o să îl mai ia am desfăcut coletul şi l-am dat de pomana unor copii amărâţi de pe stradă.mai amărâţi ca nenea Thunder. Şi pentru neserioşii de pe forum, http://dexonline.ro/search.php?cuv=nesimtire |
Mihai , este a "n"-a jignire pe care mi-o aduci. Incepi sa depasesti limita si nu te sfatuiesc sa o faci. Nu ma cunosti , nu te cunosc, dar iti repet intreci limita. Cat despre colete , am ridicat ce am ridicat cand si de cat am avut bani. O sa iti astept parerea si saptamana asta cand iti voi trimite cei 20 ron. Am pierdut mult mai mult decat iti inchipui tu , chiar si aici pe forum , dar nu am jignit pe nimeni. Repet , inceteaza cu jignirile pentru ca nu le tolerez !!!! Pentru ceilalti forumisti , respectele mele pentru increderea pe care o aveti in mine , si incerc sa nu va dezamagesc ca pe Mihai90 . S-a intamplat , a fost si este o situatie "kaki" , dar nu se mai poate schimba nimic. Pentru ultima oara iti spun , inceteaza cu jignirile Mihai , si iti repet : daca ai ceva personal de rezolvat , pe langa cei 20 ron , o rezolvam fata in fata !
|
| All times are GMT +2. The time now is 11:56. |
- Copyright 2026 4Tuning