Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Ploiesti (https://forum.4tuning.ro/100-ploiesti.html)
-   -   Sa visam frumos :) (https://forum.4tuning.ro/100-ploiesti/29947-visam-frumos.html)

feryboy 23-05-07 11:04

Re: Sa visam frumos :)

S nu e cea mai sigura, sau singura masina cu cele mai performante sisteme ...dar a fost mereu prima care a impus trendul...toti ceilati au adaptat sisteme pe modele lor.
cat despre S vechi si nou...superb S-ul vechi in schimb S-ul nou e perfect
iar LS460 e decat o copie ordinara de la un producator care se vrea pPremium dar care pana la urma este o Toyota cosmetizata bine bine.
Subiectiv 100% :)

kraven_4_all 23-05-07 11:42

fiekre cu parerea lui` fery`....

bogdan_wrc 23-05-07 12:12

da..lexus are o gramada de jucarii. si etse comparabil cu S. lexus chiar ia fiabilitatea de la toyota si aplica design frumos. fata de toyota care sunt sterse si nu au nimic, lexus sunt chiar frumoase. si adevarat ca la jucarii cate are pe el, chiar sta f bine la optionale. dar nici S nu e de lepadat. oricum vb din ce au scris/zis altii..

feryboy 23-05-07 14:26

2 Attachment(s)
Se vorbea de o superioritate pt Seria 5 fata de E Class.
Chiar daca 5 a primit un mic face lift pt anul asta cred ca mai are de mancat pana ajunge la nivelul viitorului E Class

Kr3atZa 23-05-07 14:52

Quote:

Originally Posted by feryboy (Post 915669)
Se vorbea de o superioritate pt Seria 5 fata de E Class.
Chiar daca 5 a primit un mic face lift pt anul asta cred ca mai are de mancat pana ajunge la nivelul viitorului E Class

E-ul asta bag mana in foc ca e vt ;)
masina mdificata e slr

platon911 23-05-07 15:09

este virtuala poza dar nu e SLR modificat!!!!

Kr3atZa 23-05-07 15:19

Quote:

Originally Posted by platon911 (Post 915759)
este virtuala poza dar nu e SLR modificat!!!!

parerea mea e ca e un slr ;)
tu dc crezi ca nu e slr ?

Aadryan 23-05-07 17:05

SLR ul este o masina sport si ca atare este si Coupe(in 2 usi) si are alte linii.

PH86MIN 23-05-07 17:05

Slr-ul e doar in 2 usi,unde vezi u 2 usi acolo ?? :D

Aadryan 23-05-07 17:11

MINule citeste cu atentie:D ii "iesplicam" lu' Kreatza de ce cred eu ca nu este SLR acea masina

PH86MIN 23-05-07 17:12

citeste mai bine ora posturilor,amandoi am postat in acelasi timp,incercand sa ii explicam aceasi chestie :P :))

Kr3atZa 23-05-07 17:48

sunteti nishte idioti !
voi siti ce e ala tuning virtual? dc nu aveti o poza la o calitate si rezolutie mai buna ? voi chiar nu observati ca jentile alea sunt puse virtuala pe masina ?:woowoo:
si se mai dau mari tuneri au lumii frate ....

Aadryan 23-05-07 17:56

Kr3atZa in primul rand incearca sa nu jignesti pe nimeni pentru ca din cate observ eu toata lumea a vb frumos cu tine, iar daca ai o discutie in contradictoriu cu cineva aduci argumente, nu faci tot felul de "complimente" userilor. In al doilea rand invata-te sa scrii corect................................
Ce treaba au Jantele alea cu faptul ca noi incercam sa-ti explicam ca acea masina nu este SLR?

Kr3atZa 23-05-07 18:02

cine a zis ca ala e slr ?
a fost slr inainte sa fie modificat ... dar cum voi nu stiti vt nu aveti cum sa va dati seama asha ushor de asta ;)
imi pare daca am jignit pe cineva :(

PH86MIN 23-05-07 18:03

mai bn ti ai vedea de farduri,u nu stii cum arata un slr,cum sa fie ala vt facut dupa un slr????

All times are GMT +2. The time now is 17:25.

- Copyright 2026 4Tuning